نیم نگاه


midanidVERY

 اولین و تنها، در حال حاضر، مبتکر و سازنده سطل های تولید کمپوست خانگی و آپارتمانی ارزان قیمت  ( زیر 1.5 میلیون) در سراسر کشور

نظر سنجی تمام شد! بزودی نتایج آن را منتشر می کنیم. با تشکر از همه شما عزیزان شرکت کننده

بهترین کود در خانه شماست!

5comver0007

 

 09122039437     09224055895     02188331528       

بیشتر افرادی که در خرید سطل کمپوست ساز بوکاشی مردد هستند به مقدار کود جامد حاصله از هر سطل در هر دوره توجه دارند، در حالی که آنی که خرید سطل را دارای توجیه اقتصادی می کند کود مایعی است که معمولا هفته ای دو یا سه بار تولید می شود؛ چیزی که اصلا جدی گرفته نمی شود!

DOUBLEPAGEV

نکته: اگر می خواهید خرید کنید( هر چیزی را!) آن را تا لحظه آخر به تاخیر نیندازید! زیرا جدا از اینکه ممکن است هیچوقت صاحب چیزی که دوست دارید نشوید، با این کار حال کردن با خریدی که می کنید را تا لحظه آخر به عقب انداخته اید!!

HUOS TOTAL

RUMI4

ورود هوای اضافی به سطل بوکاشی می‌تواند فرایند تخمیر را مختل کند، زیرا بوکاشی یک فرایند تخمیر بی‌هوازی است. در صورتی که هوا وارد سطل شود، مشکلات زیر ممکن است رخ دهد:
1. توقف یا کاهش سرعت تخمیر: میکروارگانیسم‌های تخمیر بی‌هوازی به اکسیژن حساس هستند، و ورود هوا ممکن است فعالیت آن‌ها را کاهش دهد یا متوقف کند.


2. ایجاد بوی نامطبوع: حضور هوا می‌تواند باعث رشد باکتری‌های هوازی یا قارچ‌ها شود، که ممکن است بوی نامطبوعی مانند بوی فاسد شدن ایجاد کند.
3. کاهش کیفیت کمپوست: محصولات نهایی ممکن است به‌خوبی تخمیر نشوند و مواد مغذی کمپوست کاهش یابد.
چگونه می‌توان از ورود هوا جلوگیری کرد؟
بسته‌بندی محکم سطل: همیشه مطمئن شوید که درب سطل به‌خوبی بسته شده است.
فشرده‌سازی مواد: مواد داخل سطل را به‌خوبی فشرده کنید تا هوای بین آن‌ها به حداقل برسد.
استفاده منظم از بوکاشی برن: لایه‌ای از بوکاشی برن روی مواد اضافه کنید تا تخمیر بهینه تضمین شود.
اگر فکر می‌کنید هوا وارد سطل شده است، بهتر است محتویات را بررسی کرده و در صورت نیاز از برن بیشتری استفاده کنید یا مواد را به سطل جدید منتقل کنید.