walden-pond



آیا پختن باقیمانده آفت کش ها را تخریب می کند؟
اغلب آفت کش ها ملکول های الی پیچیده هستند و در برابر حرارت پایداری خیلی زیادی ندارند. با این حال تجزیه قابل اعتماد تمام ملکول های آفت کش ها محتملا نیاز به مجاورت با درجه حرارت بالای 100 درجه به مدت طولانی دارد. پس شما نمی توانید مطمئن باشید که پخت و پز های معمولی همه اثار آن ها را حذف می کنند.


پوست کندن یا شستشوی سبزی و میوه نسبت به پخت و پز اثر بیشتری در حذف باقیمانده آفت کش ها دارند. با این حال تنها راهی که خیال شما را بابت عدم مصرف باقیمانده های آفت کشی تخت می کند این است که از محصولات ارگانیک استفاده نمایید.
چنانچه مایل هستید فعالیت خود را با صرف هزینه ای معقول در سایت "یاشار بوم راشین" تبلیغ نمایید، لطفا اینجا را کلیک کنید.