walden-pond



راهنمای طراحی یک
بهبود اجرای سیستم تهویه آشپزخانه تجاری
انتخاب و اندازه گذاری هودهای خروجی اولین راهنمای طراحی در یک سری است که به شما کمک می کند به اجرای بهینه نائل شده و کارآمدی انرژی در سیستم تهویه آشپزخانه تجاری خود را ملاحظه نمایید. آگاهی های معرفی شده در ساخت و سازهای جدید قابل کاربرد است و در بسیاری موارد در تجدید بنا هم می توان از آن ها کمک گرفت.

فن ها دو واریته اساسی دارند: فن های محوری و سانتریفوژ. شرکت فناوری های پلونیز یک راهنمای جهانی برای بیش از 25 سال بوده که هر دو فن محوری و سانتریفوژ را تولید می کند.
واضح سازی تفاوت محوری و سانتریفوژ
برای جلوگیری از آشفتگی و سرگشتگی اذهان، جزییاتی از انواع فن به همراه مزایا و استفاده های آن ها را آورده ایم: