چاپ
بازدید: 1329

(کد 0291)11 غذای پروبیوتیک که فوق العاده سالم هستند

راهنمایی ضروری: اغلب قریب به اتفاق مطالب این سایت ترجمه خود ما هستند. با توجه به اینکه برخی از این مطالب برای خواننده ایرانی ابهام و سرگشتگی ایجاد می کند، گاه مجبور به ارائه توضیحات اضافی هستیم. از آنجا که برای همه خوانندگان واجب و ضروری است که مطالب ترجمه را از توضیحات اضافی تشخیص دهند، تمام توضیحات اضافی را بصورت نوشته های کج دارای خط زیرین آورده ایم.


ما محصولاتی را معرفی می کنیم که گمان می کنیم برای خوانندگان مفید هستند. اگر آن ها را از طریق این لینک خریداری کنید، ممکن است کمیسیونی از شما دریافت نماییم.(مطلب ترجمه است)
پروبیوتیک ها میکروارگانیزم های زنده ای هستند که که هنگام مصرف مزایای تندرستی دارند.( 1 منبع معتبر)
پروبیوتیک ها، که معمولا باکتری های مفید هستند، تمام سویه های قدرتمند و مفید را برای بدن و مغز شما فراهم می کنند.
آن ها ممکن است سلامت هضم را به ارمغان آورده و ضمن کاهش افسردگی، تندرستی قلب را بهبود بخشند.( 3 منبع معتبر)
شواهدی که نشان می دهند آن ها ممکن است کاری کنند که پوست بهتر به نظر برسد، هم وجود دارند( 1 منبع معتبر)
خرید پروبیوتیک ها از سوپر مارکت ها عمومیت دارد، اما شما می توانید آن ها را از غذاهای تخمیر شده خانگی هم بگیرید.
اینجا فهرستی از 11 غذای پروبیوتیک است که فوق العاده سالم می باشند.
1- ماست
ماست از بهترین منابع پروبیوتیکی است که باکتری های دوست داشتنی هستند و می توانند سلامتی شما را بهبود بخشند.
این ماده از شیر که توسط باکتری های دوست داشتنی تخمیر شده است درست شده است؛ اساسا از باکتری های اسید لاکتیک و بی فیدوباکتریا
خوردن ماست با بسیاری از مزایای تندرستی ارتباط دارد؛ شامل آنچه سلامتی استخوان را بهبود می بخشد. آن همچنین برای افراد دارای فشار خون بالا مفید است( 2 منبع معتبر)
در بچه ها، ماست ممکن است از اسهال ایجاد شده توسط آنتی بیوتیک ها کمک کند. این ماده همچنین می تواند به تسکین سندروم روده تحریک پذیر کمک نماید.( 3 منبع معتبر)
به علاوه، ماست ممکن است برای مردمی که حساسیت به لاکتوز دارند خوب باشد. این به خاطر این است که باکتری ها مقداری از لاکتوز را به اسید لاکتیک تبدیل می کنند؛ که همچنین "چرا ماست ترش می شود؟" را می رساند.
هر چند، در خاطر بسپارید که همه ماست ها حاوی پروبیوتیک های زنده نیستند. در بعضی موارد، باکتری های زنده در طی فرآیند کشته شده اند.
به این دلیل، اطمینان حاصل نمایید که ماستی برگزیده اید که محیط های کشت فعال یا زنده دارد.
همچنین، اطمینان حاصل نمایید که قبل از خرید ماست برچسب آن را خوانده اید. حتی اگر ماست برچسب بدون چربی یا کم چرب خورده باشد، هنوز ممکن است با مقادیر بالایی شکر و قند افزوده بارگذاری شده باشد.
خلاصه
ماست پروبیوتیک با تعدادی از مزایای تندرستی لینک شده است و ممکن است مناسب مردمی با حساسیت به لاکتوز باشد. اطمینان داشته باشید که ماست انتخابی محیط کشت های فعال یا زنده دارد.
2- کفیر
کفیر، شیر نوشیدنی پروبیوتیک تخمیر شده است. این ماده با اضافه کردن دانه های کفیر به شیر بز یا گاو درست می شود.
دانه های کفیر دانه غلات نیستند، بلکه کشت باکتری های اسید لاکتیک و مخمر هستند که کمی شبیه گل کلم به نظر می رسند.
گفته شده که کلمه کفیر از لغت ترکی "کیف" گرفته شده که به معنی احساس خوب بعد از غذا خوردن است.( 1 منبع معتبر)
در واقع، کفیر با تعدادی از مزایای تندرستی لینک شده است.
این ماده ممکن است سلامتی استخوان را بهبود ببخشد، به بعضی مشکلات هضم کمک کند و از برخی عفونت ها حفاظت به عمل آورد.( 3 منبع معتبر)
در حالی که احتمالا ماست به عنوان بهترین غذای پروبیوتیک رژیم غذایی غرب شناخته شده است، کفیر واقعا منبع بهتری است. کفیر شامل چندین سویه عمده از باکتری ها و مخمرهای دوست داشتنی است، که آن را یک پروبیوتیک متفاوت و نیرومند می سازند.( یک منبع معتبر)
همانند ماست، کفیر عموما توسط مردمی که حساسیت به لاکتوز دارند تحمل می شود.( 1 منبع معتبر)
خلاصه
کفیر یک شیر نوشیدنی تخمیر شده است. این ماده از ماست، پروبیوتیک بهتری است و مردم دارای حساسیت به لاکتوز عموما آن را بدون هیچ مشکلی تحمل می کنند.
3- ساورکراوت
ساورکراوت کلم ریز خرد شده است که توسط باکتری های اسید لاکتیک تخمیر شده است.
این ماده از قدیمی ترین غذاها است و در بسیاری کشورها، به ویژه اروپا، عمومیت دارد.
ساورکراوت اغلب در بالای سوسیس و یا به عنوان یک ظرف جانبی استفاده می شود. این ماده یک مزه ترش نمکی دارد و می تواند برای ماه ها در ظرف هوابند نگهداری شود.
علاوه بر کیفیت های پروبیوتیک، ساورکراوت غنی از فیبر و ویتامین های C، B و K است. این ماده سدم زیاد داشته و حاوی منگنز و آهن هم هست.( 1 منبع معتبر)
ساورکراوت دارای آنتی اکسیدان های لوتئین و زآکسانتین هم هست که در سلامت چشم مهم هستند.( 1 منبع معتبر)
مطمئن باشید که ساورکراوت غیر پاستوریزه را انتخاب کرده اید. در یک ساورکراوت پاستوریزه، باکتری های زنده و فعال کشته شده اند. شما می توانید انواع خام ساورکراوت را آن لاین خریداری نمایید.
خلاصه
ساورکراوت یک کلم تخمیر شده ریز ریز خرد گشته است.
این ماده غنی از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است. مطمئن باشید که برندهای غیر پاستوریزه را انتخاب کرده اید که شامل باکتری های زنده هستند.
4- تمپه
تمپه یک محصول تخمیر شده لوبیای سویا است. این ماده تشکیل یک قرص محکم را می دهد که مزه آن بصورت آجیل، خاکی یا مشابه قارچ توصیف شده است.
تمپه بدوا از اندونزی سرچشمه گرفته است، اما یک جایگزین جهانی عمومی برای گوشت پر پروتئین گشته است.
فرایند تخمیر در واقع اثرات شگفت انگیزی بر پروفایل تغذیه ای آن دارد.
لوبیای سویا عموما اسید فیتیک بالا دارد؛ یک ترکیب گیاهی که بر جذب مواد معدنی همانند آهن و روی اختلال ایجاد می کند.
هر چند، تخمیر مقدار اسید فیتیک را پایین می برد، که ممکن است مقدار مواد معدنی که ممکن است بدن شما از طریق تمپه جذب کند را افزایش می دهد.( 2 منبع معتبر)
تخمیر همچنین برخی ویتامین های B12 را تولید می کند؛ یک ماده مغذی که لوبیای سویا فاقد آن است.( 3 منبع معتبر)
ویتامین B12 اساسا در غذاهای حیوانی از قبیل گوشت، ماهی، لبنیات و تخم مرغ پیدا می شود.( یک منبع معتبر)
این باعث می شود تمپه یک انتخاب عالی برای گیاه خواران و همچنین هر کسی که به دنبال اضافه کردن پروبیوتیک مغذی به رژیم غذایی خود است باشد.
خلاصه
تمپه یک محصول لوبیای سویای تخمیر شده است که به عنوان یک جایگزین پر پروتئین عمومی برای گوشت مورد مصرف قرار می گیرد. این ماده شامل مقدار مناسبی ویتامین B12 است؛ یک ماده غذایی که اساسا در محصولات حیوانی یافت می شود.
5- کیمچی
کیمچی یک ظرف جانبی تخمیر شده و تند کره ای است.
کلم معمولاً ماده اصلی است، اما می توان آن را از سبزیجات دیگر نیز ساخت.
کیمچی با ترکیبی از چاشنی ها طعم دار می شود؛ مانند دانه های فلفل چیلی قرمز، سیر، زنجبیل، پیازچه و نمک.
کیمچی شامل باکتری اسید لاکتیک لاکتوباسیلوس کیمچی است که بخوبی دیگر باکتری های اسید لاکتیک بوده و می تواند برای سلامت هضم مفید باشد.( 2 منبع معتبر)
کیمچی از کلم درست شده و برخی مواد معدنی و ویتامین ها را در حد بالا دارد؛ از قبیل ویتامین k، ریبوفلاوین( ویتامین B2) و آهن. کیمچی را هم می توانید آن لاین خریداری نمایید.
خلاصه
کیمچی یک غذای جانبی کره ای تند است که معمولا از کلم تخمیر شده درست شده است. باکتری های اسید لاکتیک آن ممکن است برای سلامت هضم مفید باشند.
6- میسو
میسو یک چاشنی ژاپنی است.
این ماده بطور سنتی به وسیله تخمیر لوبیای سویا با نمک و یک نوع قارچ به نام کوجی درست شده است.
میسو همچنین می تواند با مخلوط کردن سویا با مواد دیگر مانند جو، برنج و چاودار ساخته شود.
این خمیر اغلب در سوپ میسو، یک غذای صبحانه محبوب در ژاپن، استفاده می شود. میسو عموما نمکی است. شما می توانید آن را در بسیاری واریته ها از قبیل سفید، زرد، قرمز و قهوه ای خریداری نمایید.
میسو منبع خوب پروتئین و فیبر است. این ماده همچنین ویتامین های متعدد بالا، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی از قبیل ویتامین k، منگنز و مس دارد.
میسو همچنین با بعضی از مزایای تندرستی لینک شده است.
یک مطالعه گزارش داده است که مصرف مکرر سوپ میسو توسط خانم های ژاپنی در سنین میانه با پایین تر بودن خطر ابتلا به سرطان سینه مرتبط بوده است.( یک منبع معتبر)
یک مطالعه دیگر نشان داده که خانم هایی که سوپ میسو می خورند کمتر از دیگران در معرض خطر سکته مغزی قرار داشتند( یک منبع معتبر)
خلاصه
میسو یک خمیر لوبیای سویای تخمیر شده و چاشنی ژاپنی عمومی است. این ماده غنی از چندین ماده مغذی مهم است و ممکن است خطر سرطان و سکته مغزی را، به ویژه در خانم ها، کاهش دهد.
7- کومبوچا
کومبوچا یک نوشیدنی تخمیر شده چای سیاه یا سبز است.
این چای عمومی توسط کلنی دوست داشتنی باکتری ها و مخمرها تخمیر می شود. این ماده در بسیاری مناطق دنیا، به ویژه آسیا، مصرف می شود. شما می توانید حتی آن را بصورت آن لاین خریداری نمایید.
اینترنت مملو از ادعاهایی در باره تاثیرات بالقوه تندرستی کومبوچا است.
هر چند، شواهدی که کیفیت بالا را در باره تاثیر کومبوچا داشته باشند واقعا نادر هستند.
مطالعات موجود حیوانی و لوله آزمایشگاهی هستند و ممکن است نتوان آن ها را به انسان تعمیم داد.( یک منبع معتبر)
هر چند، از آنجا که کومبوچا با باکتری و مخمر تخمیر می شود، احتمالا مزایای تندرستی مرتبط با خواص پروبیوتیکی آن وجود دارد.
خلاصه
کومبوچا یک چای نوشیدنی تخمیر شده است. ادعا شده که گستره وسیعی از مزایای تندرستی را دارد، ولی پژوهش های بیشتری مورد نیاز است.
8- خیار شور ها
خیارشورها خیارهایی هستند که در محلول آب و نمک تبدیل به خیارشور شده اند.
با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک طبیعی موجود در آن ها، آن ها برای زمانی می مانند تا تخمیر شوند. این فرآیند آن ها را ترش می کند.
bluelineخیارهایblueline شور شده، منبع عمده باکتری های پروبیوتیک سالم هستند که ممکن است سلامت هضم را بهبود بخشند.
آن ها کالری کم دارند و یک منبع خوب از ویتامین K هستند؛ یک ویتامین ضروری برای لخته شدن خون.
این را هم در نظر بگیرید که خیار شورها غنی از سدیم هستند.
این نکته هم مهم است که ترشی های درست شده از سرکه فاقد پروبیوتیک های زنده هستند.
خلاصه
خیار شورها خیارهایی که شور شده اند هستند.
آب نمک تخمیر می شود. آن ها کالری کم و ویتامین K زیاد دارند.
هر چند، ترشی های درست شده از سرکه تاثیرات پروبیوتیک ندارند.
9- آبدوغ سنتی
اصطلاح آبدوغ، حقیقتا، به محدوده ای از نوشیدنی های لبنی تخمیر شده ارجاع داده می شود.
هر چند، دو نوع اساسی از آبدوغ وجود دارد: سنتی و کشت شده
آبدوغ سنتی به سادگی مایع باقیمانده از درست شدن کره است. فقط این نوع حاوی پروبیوتیک ها است، و بعضی وقت ها "پروبیوتیک مادر بزرگ" نامیده می شود.
آبدوغ سنتی اساسا در هند، پاکستان و نپال مصرف می شود.
آبدوغ کشته شده که اساسا در سوپرمارکت های امریکا پیدا می شود عموما مزایای پروبیوتیکی ندارد.
آبدوغ، چربی و کالری کم دارد، ولی شامل چندین ویتامین مهم و مواد معدنی از قبیل ویتامین B12، ریبوفلاوین، کلسیم و فسفر است.
خلاصه
آبدوغ سنتی یک نوشیدنی تخمیر شده لبنی است که اساسا در هند، نپال و پاکستان مصرف می شود. آبدوغ کشت شده، در سوپرماکت ها پیدا می شود، هیچ مزایای پروبیوتیکی ندارد.
10- ناتو
ناتو یک محصول دیگر تخمیری لوبیای سویا است؛ همانند تمپه و میسو.
این ماده شامل یک سویه باکتریایی است که باسیلوس سوبتیلیس نامیده می شود.
ناتو یک عنصر اصلی در آشپزخانه های ژاپنی است. این ماده عموما با برنج میکس می شود و به عنوان صبحانه سرو می گردد.
بوی مشخص، بافت لزج و طعم قوی دارد. ناتو غنی از پروتئین و ویتامین K2 است که برای سلامت استخوان و قلب و عروق مهم است.( 2 منبع معتبر)
یک مطالعه در مورد مردان مسن ژاپنی معلوم کرده است که مصرف ناتو بر پایه منظم با چگالی معدنی استخوانی بالاتر در ارتباط است. این امر به بالا بودن ویتامین K2 در ناتو ربط دارد(منبع معتبر 32)
دیگر مطالعات نشان داده اند که ناتو ممکن است به جلوگیری از پوکی استخوان خانم ها کمک کند.( دو منبع معتبر)
خلاصه
ناتو محصول سویای تخمیر شده ای است که عنصر ویژه آشپزخانه های ژاپنی می باشد. این ماده ویتامین K2 بالا دارد، که ممکن است از پوکی استخوان و حملات قلبی جلوگیری نماید.
11- بعضی از انواع پنیر
اگرچه اغلب انواع پنیرها تخمیر می شوند، این امر به معنی این نیست که آن ها شامل پروبیوتیک ها هستند.
بنابراین، مهم است که نگاهی به کشت های فعال و زنده مندرج در برچسب غذا بیندازیم.
در فرآیند کهنه شدن بعضی پنیرها از قبیل گودا، موزارلا، چدار و کوتاج، باکتری های خوب باقی می مانند.( 2 منبع معتبر)
پنیر فوق العاده مغذی است و یک منبع خیلی خوب پروتئین می باشد. این ماده همچنین ویتامین ها و مواد معدنی مهمی دارد که از میان آن ها می توان به کلسیم، ویتامین B12، فسفر و سلنیم اشاره کرد( یک منبع معتبر)
مصرف متوسط محصولات لبنی از قبیل پنیر حتی ممکن است خطر امراض قلبی و پوکی استخوان را پایین بیاورد.( 2 منبع معتبر)
خلاصه
تنها بعضی از انواع پنیر شامل چدار، موزارلا و گودار شامل پروبیوتیک ها هستند. پنیر خیلی مغذی است و ممکن است برای سلامت قلب و استخوان مفید باشد.

صفحه نخست

مهم: اگر اطلاعات خود را بیش از مطالعه و خواندن، از طریق شنیدن به دست می آورید بهتان توصیه می کنیم که "چرا مشاوره تلفنی!؟" را بخوانید.

در ضمن، اگر دوستدار این هستید که در زمره حامیان ما باشید، لطفا اینجا را کلیک کنید.  از آنجا که ما توسط دولت حمایت نمی شویم، امید خود را به حمایت شما عزیزان دوخته ایم. پس اگر فکر می کنید ارزش بیشتر دیده شدن را، دست کم جهت مبارزه با آن هایی که با اطلاعات غلط مردم را در مسیر نادرست قرار می دهند، داریم، لطفا لینک زیر را در گروه های شبکه های مجازی( لینکدین، واتس آپ ، تلگرام و ...) به اشتراک بگذارید.

WWW.YARABUMCO.IR