چاپ
بازدید: 3943

یکی از بزرگترین مشکلات بازرسان بهداشت این است که به سختی قادرند مسئولین و دست اندرکاران تهیه و تولید و توزیع مواد غذایی را مجاب نمایند که به بر تن کردن روپوش سفید و یا دست پایین رنگ روشن بر تن پرسنل خویش تن بدهند! این در حالی است که معمولا علاوه بر مدیران و روسا , کارمندان بانک ها و کارکنان شرکت های هواپیمایی نیز مشکل چندانی با پوشیدن روپوشی که موجب تمیز ایشان از مشتری ها و دیگران شود ندارند!

resturantworker
متاسفانه این دو گانگی را می باید در این دید که در حالی که کارکنان و کارگران و کارمندان بسیاری از صنوف دوست دار اینند که دیگران به کاری که ایشان انجام می دهند و ارزش و اهمیت آن بخوبی پی ببرند, خیلی از مدیران ,روسا و دست اندرکاران تهیه ,تولید و توزیع مواد غذایی ترجیح می دهند با بر تن کردن لباس مردم عادی بر تن پرسنل,رضایت ایشان را جلب این کنند که خودشان را از تیررس دیگران پنهان داشته و کاملا معمولی و عادی جلوه می نمایند!
چنین امری ناشی از این است که کار در مراکزی که با مواد غذایی سر و کار دارند باب میل خیلی از کسانی که در چنین جاهایی انجام وظیفه می کنند نیست و روی همین اصل هم هست که در بسیاری از مواقع , کارکنان و کارمندان و کارگران "ناراضی" مشغول به کار در رستوران ها و کافه تریاها و بوفه ها و جاهای مشابه را کاملا ناشناس و در حالی که با مشتری های خود از لحاظ سر و وضع مو نمی زنند مشاهده می کنیم!
مسلم است که خیلی از شاغلین مراکزی که با مواد غذایی سر و کار دارند "از بد حادثه" انجام وظیفه فعلی را پذیرفته اند اما آن ها باید بخوبی بدانند که احساس ناخوشایندشان با بر تن نکردن روپوش و بیگانگی با کاری که بر عهده گرفته اند زائل نخواهد شد!بر عکس تفکری چارلی چاپلین گونه و اندیشیدن به اینکه "شاید دنیا آن جشنی که باب میل توست نباشد اما حال که به آن دعوت شده ای تا می توانی خوب برقص!" موجب می شود پوشیدن روپوشی تمیز و مرتب که آدم را "اینکاره" نشان داده و خاطره و یاد "آموزش آشپزی سامان گلریز" را در اذهان مشتری ها زنده می سازد , به تدریج تبدیل به عادتی دوست داشتنی شده و ذوق و شوق کاری که خیلی ها نمی پسندند و یا از عهده انجام خوب آن بر نمی آیند را در افرادی که براستی می خواهند "اینکاره" شوند بوجود می آورد ! به ویژه اینکه مشتری ها خوب می دانند که هرچند از پشت صحنه تهیه,تولید و توزیع مواد غذایی خبر ندارند,می توانند از رنگ رخسار پی به سر درون برده و با دیدن کسی که با روپوش سفید یا رنگ روشن تمیز مشغول سرویس دهی است متوجه شوند که با فرد علاقمندی سر و کار دارند که بعید است از سر بی علاقگی و بی تفاوتی نسبت به کاری که می کند , به دیگر نکات واجب الاجرای بهداشتی نیز به چشم "ولش کن!" نگریسته و موجب شود وعده غذایی بعدی ایشان در درمانگاه و بیمارستان سرو گردد و یا به جای آن ها به دوستان و آشنایانی که از راههای دور و نزدیک خودشان را به رستوران رسانیده اند,خورانیده شود!!؟