نیم نگاه


midanidVERY

 5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

فوری! فروشی! بدون معطلی! در انبار فقط یک سطل بوکاشی و دو بسته سبوس موجود است! در صورت تمایل به خرید، قبل از دیگران، تماس بگیرید!!

HUOS TOTAL

RUMI4

اگر مدیریت یک مرکز تهیه ,توزیع و عرضه مواد غذایی را بر عهده دارید و یا در چنین مرکزی کار می کنید باید برایتان مهم باشد که بدانید چه کسانی نیاز به آموزش دارند و کدام ها باید کارت بهداشت داشته باشند.پاسخ این دو سوال را به نقل از می آوریم:

5-2-4-1-آموزش های بهداشتی
مدیریت واحد توزیع و عرضه مواد غذایی باید شرایط آموزش کافی و پیوسته کارکنان را فراهم آورد و به کارکنان لزوم پیشگیری از آلودگی مواد غذایی را آموزش دهد و همچنین گواهی آموزشگاه اصناف را کلیه کارکنان داشته باشند.نکات اساسی که باید آموزش داده شوند عبارتند از:رعایت بهداشت شخصی, نحوه شست و شو, نحوه استفاده از تجهیزات, ایمنی دستگاهها و موارد دیگر.

جهت ثبت نام در مراکز صدور گواهی نامه آموزشگاه اصناف لازم است مدارک زیر همراه پرسنل باشد:

الف- فتوکپی کارت ملی

ب- دو قطعه عکس 3*4

ج- فتوکپی آخرین مدرک تحصیلی( برای افراد دارای مدرک تحصیلی کاردانی و بالاتر)

نکته: در ضمن، ثبت نام پس از اخذ تعرفه مصوب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صورت خواهد گرفت.
5-2-4-2- معاینات پزشکی
پرسنلی که با مواد غذایی سر و کار دارند باید قبل از استخدام مورد معاینات پزشکی مطابق دستورالعمل وزارت بهداشت قرار گرفته و سلامتی آن ها تایید گردد.بهتر است کارکنان در مراکز درمانی دارای پرونده باشند تا هر زمان لازم شد بتوان تاریخچه آن ها را از نظر بیماری ها و وضعیت سلامتی مورد بررسی قرار داد.