چاپ
بازدید: 3391

اگر مدیریت یک مرکز تهیه ,توزیع و عرضه مواد غذایی را بر عهده دارید و یا در چنین مرکزی کار می کنید باید برایتان مهم باشد که بدانید چه کسانی نیاز به استفاده از روپوش و کلاه دارند و کدام ها باید در حین کار دست های خود را با دستکش بپوشانند. پاسخ این دو سوال را به نقل از راهنمای بهداشت محیط صنوف تهیه شده توسط وزارت بهداشت,درمان و آموزش پزشکی برایتان می آوریم:

4-4-6-کلیه کارکنان,کارگران و تهیه کنندگان مواد غذایی برای جلوگیری از آلودگی متقاطع یا ثانویه مواد غذایی, انواع ظروف,تجهیزات و سطوح کار باید بر روی لباس بیرونی , لباس یا روپوش کار,پیش بند و احتمالا کلاه کار تمیز بپوشند.همچنین اشخاصی مانند شاغلین و فروشندگان اغذیه و ساندویچ, آب میوه,بستنی, شیرینی جات, کله و پاچه و جگرکی و صنوف مشابه علاوه بر روپوش و کلاه ملزم به استفاده از دستکش در حین کار می باشند.