walden-pond



بگذارید کیک جا بیفتد.آرد پخته نشده ممکن است مسبب اشرشیا کلی باشد.
نکات کلیدی ماجرا
در سال 2016 و از میان 24 ایالتی که در آن ها اشرشیا کلی شایع بود 63 مورد آلودگی به آرد نسبت داده شد.

در همین سال 250 محصول که شامل آرد دارای آلودگی بالقوه بودند پس فرستاده شدند.
وقتی در روزهای تعطیل مایه کیک یا خمیر شیرینی را آماده می کنید و در همان حال قاشق را لیس می زنید دوباره فکر کنید.دیگر مثل قدیم سالمونلایی که از تخم مرغ خام منتقل می شد را نباید تنها موضوع مهم پخت و پز به حساب آورد.
در سال 2016 مطالعه ای در باره شیوع اشرشیا کلی انجام شد و نشان داد که رابطه این باکتری با آرد بیش از چیزی است که قبلا فکر می شده است.
دیتاهای به دست آمده از مطالعه به ما می گوید:"علیرغم اینکه آرد یک غذای با محتویات آب کم شناخته می شود, آرد خام را می باید وسیله ای برای انتقال پاتوژن های منتقله از غذا به حساب آورد.
مواد غذایی دیگری که با شیوع اشرشیا کلی در ارتباط هستند عبارتند از:گوشت نپخته یا در حال پخت, کاهو, شیر غیر پاستوریزه و آب سیب.
بیشتر نمونه های آرد پس داده شده با کارخانجات تولید آرد مرتبط دانسته شدند.
نشانه های اشرشیا کلی یک تا ده روز بعد از مجاورت با باکتری ظاهر می شوند.آن ها می توانند شامل درد شدید معده, اسهال,استفراغ و تب باشند.اغلب مردم 5 تا 7 روز بعد بهتر می شوند.
هر چند بعضی از مردم دچار بیماری شدیدتری می شود که سندرم ادراری همولیتیک نام دارد و موجب توقف کار کلیه ها می گردد.این بیماری خطر مرگ دارد و برخی از بیمارانی که بهبود می یابند برای تمام عمر از ناراحتی کلیوی رنج خواهند کشید.
مطالعات جدید در باره 63 مورد شیوعی که در 24 ایالت اتفاق افتاده نشان می دهد که 17 نفر بستری شده اند.
سازمان غذا و داروی ایالات متحده و CDC شروع به بررسی شیوعی کردند که شروعش در جون 2016 بود.کارخانجات آرد به عنوان متهمین اصلی در نظر گرفته شدند و شرکت در گام نخست در باره تعویض محصولات سه برند آگاهی رسانی عمومی کرد.در جولای 2016 و پس از اینکه آزمایش ها ثابت کرد که آرد ایراد دارد, کار تعویض محصولات تولیدی در حد فاصل 14 نوامبر 2015 و 10 فوریه 2016 گسترش پیدا کرد.در مجموع دست کم به پنج کارخانه دیگر که از آردهای فاسد به عنوان مواد اولیه استفاده کرده بودند آگاهی یافتند که باید آردهای خود را مسترد دارند.
ارتباط دادن این شیوع و آرد چالش بر انگیز بود.مصرف آرد خام و کم پخت هرگز به عنوان مسیر اصلی آلودگی مورد توجه قرار نگرفته بود و پرسش شوندگان هیچوقت این عامل را به عنوان وسیله ای برای انتقال بیماری از طریق غذا به حساب نمی آوردند.به این دلیل اپیدمیولوژیست ها در بدو امر رابطه بین بیماران و مصرف آرد خام را بررسی نکردند.همچنین بسیاری از پرسش شوندگان گفتند که عامل بیماری خود را مصرف چیپس های شکلاتی می دانند.بعدا معلوم شد که مایه مصرفی بیماران مخلوطی از آرد و چیپس شکلاتی بوده است.
نویسندگان متذکر می شوند که اوضاع و احوال شیوع وفق عادات و رفتار بد انسانی بدتر هم شد:
با مشخص شدن اینکه مصرف تخم مرغ خام عامل بیماری سالمونلوزیس است,مصرف مایه یا خمیر خام یا نیم پز خانگی دیگر مانعی به حساب نمی آمد و از انجام آن جلوگیری نمی شد.با این حساب بود که به بچه ها اجازه داده می شد در رستوران ها با خمیر بازی کنند و در خانه از آرد برای خمیر سازی کمک بگیرند.
متاسفانه بی آنکه بخواهیم توی ذوق کسی بزنیم باید بهتان توصیه کنیم که قاشق یا ظرفی که مقاله را با آن آغاز کرده بودیم بشویید.