walden-pond



اختلاف بین تاریخ های "استفاده تا","فروش تا" و "بهترین تا"
سردرگمی در برچسب های تاریخی باعث می شود که سالانه میلیاردها پوند از موادغذایی تلف شوند.باب براکت، دارنده پی اچ دی CFS و مدیر سازمان ایمنی و تندرستی غذای سازمان فناوری ایلی نویز و عضو IFT اختلاف بین "استفاده تا"،"فروش تا" و "بهترین تا" را چنین توضیح می دهد:


استفاده تا
این برچسب تاریخی که تا آن زمان محصول باید خورده شود را در اختیار مصرف کنندگان می گذارد.این تاریخ اصولا به کیفیت اشاره می کند و نباید تصور کرد که اگر بعد از این تاریخ،محصول مصرف گردد ، مصرف کننده به بیماری مبتلا خواهد شد.با این حال باید دانست که بعد از این تاریخ به احتمال زیاد کیفیت محصول خیلی سریع افت کرده و ایمنی می تواند کاهش یابد.
فروش تا
این برچسب به خرده فروش ها کمک می کند و آن ها را از تاریخی آگاه می نماید که تا آن زمان باید محصول را به فروش رسانیده و یا به دوره نگهداری آن پایان دهند.این به معنی اینکه محصول بعد از این تاریخ برای مصرف کننده ناسالم خواهد بود نیست.عموما مصرف کنندگان این امکان را دارند که به مدت یک سوم دوره نگهداری،محصول را بعد از تاریخ مندرج در "فروش تا" در خانه نگهداری نموده و مورد استفاده قرار دهند.
بهترین تا
فرض بر این است که مصرف تا تاریخ مندرج در "بهترین تا" به مصرف کننده این امکان را بدهد که محصول را با بهترین کیفیت مصرف نماید.
براکت همچنین متذکر می شود که بو و مزه هرگز معیارهای خوبی برای فهمیدن اینکه غذای خوردنی سالم یا ناسالم است نیستند.
اگر مایل هستید با صرف هزینه ای مختصر فعالیت خود را در وبسایت "یاشار بوم راشین" تبلیغ نمایید لطفا اینجا را کلیک کنید.