walden-pond



دستورالعمل سالمسازی سبزیجات به شرح زیر می باشد:
مرحله اول-شستشو-سبزیجات به خوبی پاک و شستشو گردد تا مواد زائد و گل و لای آن برطرف گردد.
مرحله دوم-انگل زدایی-سبزیجات در یک ظرف 5 لیتری آب حاوی مایع ظرفشویی(سه تا پنج قطره مایع ظرفشویی به ازای هر لیتر آب) قرار داده شود و بعد از 5 دقیقه به آرامی سبزیجات از ظرف خارج گردد و با آب شستشو داده شود.


مرحله سوم-گند زدایی-یک گرم(نصف قاشق چایخوری) پودر پرکلرین(یا یک قاشق مرباخوری آب ژاول ده درصد یا دو قاشق مربا خوری آب ژاول 5 درصد) در 5 لیتر آب حل گردد و سبزیجات به مدت 5 دقیقه در داخل محلول قرار داده شود.
مرحله چهارم-شستشو با آب-سبزیجات گندزدایی شده مجددا با آب سالم شسته شوند تا باقیمانده کلر یا ماده گند زدا از آن جدا گردد.
تبصره یک-در صورتی که از سایر گندزدای سبزیجات استفاده می گردد باید این مواد دارای پروانه ساخت یا ورود بوده و گندزدایی سبزیجات مطابق دستورالعمل شرکت سازنده انجام گیرد.
تبصره دو-سبزیجات و میوه جاتی که پس از طبخ مصرف می گردند باید بخوبی قبل از طبخ پاک و شستشو گردند و نیازی به گندزدایی نیست.
تبصره 3-در صورتی که سبزیجات بصورت بسته بندی و گندزدایی شده خریداری و مصرف می گردد باید سبزیجات بسته بندی دارای پروانه ساخت باشند.در این صورت نیاز به سالم سازی سبزیجات نمی باشد.

اگر مایل هستید فعالیت خود را در وبسایت "یاشار بوم راشین" تبلیغ نمایید لطفا اینجا را کلیک کنید.