walden-pond



دستورالعمل شستشوی سطوح, ظروف,ابزار و تجهیزات
مراحل شستشوی ظروف به شرح زیر می باشد:
مرحله یک-جدا کردن و پاک کردن باقیمانده ماده غذایی
مرحله دو-شستشو با دترجنت(حداقل دمای آب 45 درجه سلسیوس)


مرحله 3-آبکشی ظروف با آب تمیز
مرحله 4-گندزدایی با ماده گند زدا(مستغرق کردن ظروف در سینک حاوی محلول گندزدا)
مرحله 5-آبکشی ظروف با آب تمیز
مرحله 6-خشک کردن ظروف و تجهیزات
تبصره:نباید برای خشک کردن ظروف و تجهیزات از دستمال یا حوله استفاده گردد و باید با استفاده از جریان هوا ظروف خشک گردد.

اگر مایل هستید با صرف هزینه ای مختصر فعالیت خود را در سایت یاشار بوم راشین تبلیغ نمایید لطفا اینجا را کلیک کنید