نیم نگاه


midanidVERY

 5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

فوری! فروشی! بدون معطلی! در انبار فقط یک سطل بوکاشی و دو بسته سبوس موجود است! در صورت تمایل به خرید، قبل از دیگران، تماس بگیرید!!

HUOS TOTAL

RUMI4

چطور فریز کنیم؟
به فریزر به عنوان چیزی بین سطل آشغال و اجاق گاز نگاه نکنید.به نظر واضح می رسد، ولی فقط غذاهایی را فریز کنید که قبل از اینکه یخ بزنند آن ها را دوست داشته اید.چیزهای زیادی هستند که شما می توانید انجام دهید و مزه سوپ ها و دیزی ها را به همان خوبی قبل از فریز شدن حفظ نمایید.با این حال، مزه هیچ چیزی با فریز شدن و آب شدن یخ هایش بهتر نخواهد شد.

freezeer
از ابزار درست استفاده کنید.از ظروف و لفاف های طراحی شده برای فریزر استفاده کنید.آن ها به اندازه کافی ضخیم هستند که رطوبت را در داخل و بوها را در خارج فریزر نگهداری نمایند.کیسه های ساندویچی نازکتر و لفاف های آشپزخانه معمولی –حتی وقتی بصورت دوبل استفاده شوند-به اندازه کافی مستحکم نیستند تا در برابر سرمای زیاد ایستادگی نمایند.اگر قصد دارید که چیزی را به مدت طولانی در شیشه فریز نمایید، اطمینان حاصل نمایید که شیشه آب دیده شده(نوع مورد استفاده برای مربای قوطی شده) یا دارای برچسب ویژه مخصوص فریز کردن می باشد.از آنجا که هر قوطی شیشه ای ایمن فریزر می تواند با ازدیاد حجم غذا ترک بخورد، همیشه بین بالای غذا و درب حدود ¾ اینچ فاصله بگذارید.انجماد را در قطعات کوچک انجام دهید.تا جایی که امکان دارد غذا را در ظروف کوچک پک کنید.قطعات بزرگ واقع در ظروف بزرگ آرامتر یخ خواهند زد.با سرعت بالاتر یخ زدگی، مزه غذا در هنگام آب شدن یخ ها بیشتر حفظ خواهد شد.
قبل از فریز کردن برش دهید.برای سرو آسان هر نفر، نان ها را برش زده و نان های بیگل را دو نیم نمایید.نیمه های نان بیگل در داخل کیسه فریزر را پشت به پشت سر دهید تا احتمال کمی برای چسبیدن آن ها وجود داشته باشد.
هوای اضافی را خارج سازید.هوای اضافی باعث سوختگی فریزری می شود.وقتی آیتم هایی همانند نان برش خورده را در کیسه ذخیره سازی می کنید، تا حد امکان هوا را خارج کرده و بعد درب کیسه را ببندید.وقتی سس، خورشت یا سوپ را در ظرف ذخیره سازی می کنید، فضای کوچکی در بالای ظرف باقی بگذارید تا در صورت ازدیاد حجم مایع، از یخ زدگی به طرف درب جلوگیری به عمل بیاید.
ذخیره سازی استراتژیکی انجام دهید.قبل از اینکه غذاهای داغ را فریز کنید، دمای آن ها را تا درجه حرارت اتاق پایین بیاورید.سپس فضای زیادی را در اطراف ظرف فریزر بگذارید تا هوای سرد بتواند در اطراف آن گردش نماید.این امر شتاب یخ زدگی را افزایش خواهد داد.وقتی که آیتم کاملا یخ می زند، به پیش بروید و آن را با هر چیز دیگر کپه نمایید.
چه چیزی را فریز کنیم؟
فریزر جایی برای ذخیره فلفل قرمز و چانکی مانکی نیست.بیشتر به گسترش محدوده بسیار سرد انباریتان فکر کنید:جایی برای ذخیره محصولات عمده و حتی آیتم های ویژه ای که آشپزی را کارآمدتر و لذتبخش تر خواهند نمود.
میوه های گوشتی و بی هسته و دانه دانه: اینگونه میوه ها(یا هر آیتم کوچک قابل له شدن از قبیل پیش غذاها، کوفته قلقلی، شیرینی قاشقی و باقیمانده های راویولی و تورتولینی) را روی یک ورقه پخت و پز قرار داده و آن را تا زمان جامد شدن فریز نمایید.سپس، آن ها را به یک کیسه پلاستیکی جداشدنی انتقال دهید.این روش از توده ای شدن با هم آن ها ممانعت به عمل خواهد آورد.
مکعبی های خوشمزه: از سینی های یخ مکعبی برای فریز کردن سوپ باقیمانده، آب میوه ارگانیک و شیر استفاده کنید.بخش هایی از سس ریحان و سیر، رب گوجه فرنگی، قهوه و چای را فریز نمایید(برای پخت و پز و نه آشامیدن)برای نگه داری ایمن، وقتی مکعب ها جامد شدند می توانند به کیسه فریزر قابل جداسازی منتقل شوند.
دیزی ها: در حالی که منتظر مانده اید تا از محتویات ظرف دیزی استفاده کنید، آن را در فریزر به گروگان نگیرید.در عوض، دیزی را با فویل بپوشانید، غذای پخته نشده را در آن گردآوری کنید، بپیچید، فریز کنید تا سرد شود و در نهایت فویل و محتویات را بردارید.بلوک را به کیسه فریزر منتقل کنید تا آماده یخ زدایی و پخت و پز گردید.
تخم مرغ: شما می توانید تخم مرغ ها را تا زمانی که آن ها خارج از پوسته و شکسته اند فریز کنید.زرده ها و سفیده ها را بطور جداگانه در کیسه های پلاستیکی جداشدنی انبار نمایید.(اگر فقط زرده را فریز می کنید، ابتدا هر کدام را با زدن یک قاشق چایخوری شکر جهت تازه ماندن آماده نمایید) آن ها را با قراردادن زیر آب جاری داغ یا گذاردن در یخچال در تمام طول شب یخ زدایی نمایید.
پن کیک ها و وافل های باقیمانده: اجازه دهید که آن ها سرد شوند، آن ها را با کاغذ مومی جدا کنید تا از چسبیدن جلوگیری به عمل آید، سپس آن ها را در کیسه های پلاستیکی قابل جداسازی فریز نمایید.برای گرمایش مجدد، آن ها را یخ زدایی نکنید.فقط آن ها را در اون توستر قرار دهید.
کیک ها: به منظور حفاظت از کیک یخ زده(کل کیک یا یک تکه)، آن را تا زمان سفت شدن خامه( حدود دو ساعت وابسته به خامه) بدون پوشش در فریزر قرار دهید.آن را در پلاستیک پیچیده و سپس داخل فویل قرار دهید.برای یخ زدایی، بسته فویل و پلاستیک را باز کنید، سپس فویل را به گونه ای به حالت اول بازگردانید که یک پوشش روی کیک ایجاد نماید.جهت یخ زدایی آن را در تمام طول شب در یخچال قرار دهید.قبل از سرو کیک را در درجه حرارت اتاق قرار دهید.
میوه های مغز دار: آن ها شامل روغن هستند و اگر در انبار قرار گیرند دارای بوی ترشیدگی می گردند(فاسد می شوند)
پنیرهای سفت: پنیرهایی همانند پارمزان، رومانو و پروولون کهنه را رنده کرده و در کیسه پلاستیکی قابل جداسازی ذخیره نمایید.
میوه: هندوانه مکعبی، هلو، انبه، هندوانه و موز که در معرض بیش از حد رسیده شدن هستند را فریز کرده و از آن ها مارگاریتا یا اسموتی یخ زده بسازید.
چطور یخ زدایی نماییم؟
طعم و بافت غذاهایی که شما در فریزر نگهداری می کنید وابسته به این است که چطور غذاها یخ زدایی می شوند.یخ زدایی آرام در یخچال ملایمترین روش است و منجر به این می شود که حداقل تغییر در طعم و بافت بوجود بیاید.اگر شما نمی توانید تمام طول شب را صبر کرده و یا چندین روز را برای تکه های بزرگ گوشت در انتظار بگذرانید، می توانید از گزینه های دیگر کمک بگیرید.
ایمن یخ زدایی کنید.گوشت، ماهی، ماکیان، تخم مرغ، غذاهای لبنی هرگز نباید تا قبل از پخته شدن دمای بیش از 40 درجه فارنهایت دریافت نمایند.اگر نیاز دارید که آن ها را به سرعت یخ زدایی نمایید، بهترین شیوه این است که کیسه را در آب سرد فرو ببرید.گوشت باید کاملا مستغرق گردد، زیرا شما تمایلی ندارید که قطعه ای از آن در معرض هوا قرار بگیرد.اگر یخ زدایی را داخل مایکروویو انجام می دهید، آن را بلافاصله بعد از آن بپزید.از آنجا که اغلب گوشت ها در شکل و ضخامت متفاوت هستند، آن ها می توانند بطور نامتوازن یخ زدایی شوند و قبل از اینکه تماما یخ زدایی شوند در بخش هایی گرم شوند.
فریز و ترد نمایید.گوشت های مارینت شده(دارای چاشنی) را در کیسه پلاستیکی قابل جداسازی قرار دهید.سپس آن ها را در طول شب در یخچال یخ زدایی نمایید.گوشت به مجرد یخ زدایی، چاشنی را جذب خواهد نمود.این برای برش های سخت که در فریزر ترد خواهند شد خوب است.روش همچنین از سوختگی فریزری گوشت جلوگیری می کند، زیرا لفاف مایع مانع از این می شود که هوا بر سطح گوشت تاثیر بگذارد.
از مایکروویو استفاده کنید.برای یخ زدایی آرام غذاها در مایکروویو از دی فراست(یا قدرت 30 درصد) استفاده نمایید.غذاهای یخ زده مایکروویو را تا اندازه ای بپوشانید و آن ها را هر چند دقیقه چک کنید.هر جایی که ممکن بود به هم زنی را انجام دهید تا از هر یخ زدایی، چرخش و تغییر موقعیت گوشت یا ماهی اطمینان حاصل نمایید.به مجرد اینکه یخ زدایی انجام گرفت، آن ها را از مایکروویو دور نمایید.(آن ها باید قابل انعطاف و نرم و نه گرم باشند) همیشه غذاهای یخ زدایی شده را بلافاصله بپزید.
برای یخ زدایی سریع، در سطح صاف فریز کنید.با بیشتر ساختن سطح، یخ زدایی سریعتر صورت خواهد گرفت.پس از ظروف تخت کم عمق استفاده نمایید.سوپ، سس و دیگر مایعات تخت را در کیسه های فریزر فریز نمایید.سپس آن ها را برای ذخیره سازی، از پهلو نگهدارید.وقتی آن ها را بر می دارید و در کاسه آب داغ مستغرق می سازید(یا آن ها را زیر جریان آب داغ نگه می دارید) آن ها به سرعت یخ زدایی خواهند شد.
به کنترل قسمتی فکر کنید.سوپ ها، سس اسپاگتی، لازانیا را در یک یا دو قسمت فریز نمایید تا سریعتر یخ زدایی شده و تضمین نمایند که شما مجبور نیستید عمل یخ زدایی را بیش از نیاز انجام دهید.
غذاهای یخ زدایی شده را مجددا فریز نمایید.طعم ممکن است تا اندازه ای آسیب ببیند، اما شما می توانید گوشت پخته یخ زدایی شده، ماهی و ماکیان را دوباره و مادامی که در یخچال یخ زدایی شوند و هرگز به دمای بالای 40 درجه نرسند به فریزر برگردانید.
یک فریزر سازمان دهی شده
اگر فریزر عمیق است، فهرست مواد درونی را در بیرون قرار دهید.تاریخ هر آیتم ذخیره شده را ثبت کنید.از یک پد مغناطیسی یا یک وایت برد قابل پاک شدن استفاده نمایید.
تا جایی که ممکن است از تاپرویر استفاده نمایید.ظروف مربعی می توانند انباشته شده و با قرار گیری در گوشه ها به اندازه ظروف دایره ای فضا اشغال نکنند.
غذاهای مشابه را کنار هم انبار کنید.اگر شما یخچال فریزر ساید بای ساید دارید، یک طبقه را به گوشت، یک طبقه را به سبزیجات و یک طبقه را به غذاهای پخته اختصاص دهید.
محتویات فریزر را بطور نوبه ای ویرایش نمایید.سازماندهی اینگونه است که قدیمی ها در جلو استفاده شده و زودتر مصرف خواهند شد.
سوختگی فریزری چیست؟
سوختگی فریزری وقتی اتفاق می افتد که هوا سطح غذاها را خشک می کند، بافت را سفت می کند و مزه ها را بدتر می کند.سوختگی راحت تشخیص داده می شود(با یخ زدگی و رنگ خاکستری) می توان با قرار دادن غذاهای پیچیده شده در بسته های فریزری هوا بند جلو سوختگی فریزری را گرفت.(مطمئن باشید که درب فریزر را تنها در محدوده کم و تا حد نیاز باز نگاه می دارید) مجاورت با هوای گرم می تواند سبب نوسانات درجه حرارت شود که سوختگی فریزری را ایجاد می کند.اگر غذای سوخته یخ کریستالی بیش از زمان ذخیره سازی توصیه شده در فریزر نگهداری نشود، سطح آسیب دیده را یخ زدایی کرده و وفق برنامه بپزید.در ذهن داشته باشید:در سوختکی فریزری هیچ نکته نگران کننده ای وجود ندارد.ممکن است مزه خوب نباشد، اما کسی بیمار نخواهد شد.