walden-pond



هر ساله، میلیون ها نفر در اثر آلودگی مواد غذایی بیمار می شوند که از میان این بیماری ها بخشی به سبزی و میوه مربوط می شود.حیوانات، مواد خطرناک خاک و آب، بهداشت ضعیف کارکنان مواد غذایی و اتفاقات دیگر ممکن است منجر به آلودگی شود.برای اجتناب از این امر، اداره غذا و دارو به شستشوی کامل توصیه می کند.تمیز کردن محصولات با سرکه به کشتن باکتری ها کمک کرده و شما را خاطر جمع این می سازد که می توانید با اسودگی خاطر میوه ها و سبزیجات را مصرف نمایید.

cleanf
محصولات دارای پوست نرم
مخلوط کردن سرکه و آب به نسبت یک به سه و ریختن ترکیب در یک بطری اسپری، تمیز کردن پوست را راحت تر می سازد.از بطری اسپری برای افشاندن روی میوه و سبزی استفاده نمایید و سطح خارجی آن ها را کاملا با محلول سرکه بپوشانید.قبل از برداشت سطح آن ها و آبکشی زیر آب سرد جاری، اجازه دهید که محصولات دست کم سی ثانیه در تماس با محلول سرکه باقی بمانند.این کار باعث می شود که مزه سرکه از بین برود.FDA توصیه می کند که تمیز کردن میوه های دارای پوست نرم با استفاده از پوست کندن آرام با دست صورت گیرد و این کار توسط اسکاچ انجام نشود.این امر باعث می شود که قبل از اینکه میوه و سبزی کاملا تمیز شوند، پوست آسیب ندیده و آلودگی پوستی میوه و سبزی را تحت تاثیر قرار ندهد.گوجه فرنگی، سیب و انگور مثال هایی از محصولات دارای پوست نرم می باشند.
محصولات دارای پوست سخت یا نسبتا سخت
بروکلی، گل کلم، محصولات سبز پهن برگ، هندوانه و طالبی، سیب زمینی، توت و دیگر محصولات بدون پوست نرم یا ملایم تا اندازه ای مشکلتر تمیز می شوند.آن ها نیاز به استغراق در ترکیب 1 به 3 سرکه و آب دارند.این کار به شما اطمینان می بخشد که ترکیبی اسیدی که همه باکتری ها را می کشد در اختیار دارید.برای سر کلم یا دیگر سبزیجات، شما نیاز به جدا کردن برگ های ویژه برای تمیز کردن کامل دارید.این می تواند کمی زمانبر باشد، اما اگر سینک شما ظرفی برای اختلاط آب و سرکه است، شما باید جای زیادی داشته باشید.بعد از استغراق آن ها، سبزی ها را با برس مورد زدایش قرار داده و آن ها را زیر شیر آب جاری آبکشی نمایید.
احتیاطات دیگر
جهت ایمنی میوه ها و سبزیجات تازه، همیشه دست هایتان را کلا و قبل و بعد از دستکاری ان ها بشویید.همچنین، هر سطحی که آن ها لمس کرده اند، از قبیل چاقوها و وسایل برش را کلا بشویید.هرگز میوه ها و سبزی ها را قبل از شستشو، پوست نکنده و برش نزنید زیرا این کار می تواند محتویات درونی آن ها را آلوده نماید.همیشه با پارچه تمیز محصول را خشک کرده و قبل از سرو کردن قسمت های آسیب دیده را دور بریزید.وقتی با گل کلم و کاهو کار می کنید، برگ های بیرونی را دور بریزید، اما در شستشوی برگ های داخلی اهمال نکنید.
نکات
مطابق با یافته های دانشگاه کلرادو، ترکیب آب لیمو با سرکه، اسیدیته را ازدیاد بخشیده و ترکیب را موثرتر می سازد.این امر می تواند به کشتن مقادیر افزایش یافته باکتری ها که شامل اشرشیا کلی هستند یاری رساند.شستشوی توت و توت فرنگی با محلول سرکه مزایای اضافی دارد.این کار مانع از این می شود که این میوه ها چند روز بعد از خرید کپک بزنند.موقع خرید، محصولات آسیب دیده و غیر سالم را خریداری نکنید.شما همیشه باید پرتقال، هندوانه و طالبی، کدو، آناناس و دیگر محصولات دارای پوست غیر خوراکی را بشویید، زیرا برش یا پوست کندن این محصولات آلودگی را به درون خوراکی آن ها انتقال می دهد.
چنانچه مایل هستید فعالیت خود را با صرف هزینه ای معقول در سایت "یاشار بوم راشین" تبلیغ نمایید، لطفا اینجا را کلیک کنید.