چاپ
بازدید: 2727

من اخیرا برای معالجه پاهایم وارد قلمرو گیاهان دارویی شده ام. باید بگویم که ..... دوستشان دارم. هیچ چیزی لذت بخش تر از این نیست که دردها و آلام روزانه را با استفاده از نسخه ها و طبابت ها و معالجه های طبیعی تسکین دهید. من سرافرازانه اقرار می کنم که نسخه های گیاهی را بیش از روغن های عصاره ای دوست دارم. درست متوجه شدید ...... من خوردنی های گیاهی را حتی بیشتر هم دوست دارم.


گزارش این آگهی
روغن های عصاره ای سرگرم کننده نیستند.چرا هستند! ما از آن ها در خانه بطور معمول و برای چیزهای مختلف استفاده می کنیم. من نمی دانم چطور روغن های عصاره ای بسازم و اگر هم می دانستم تجهیزات لازم و مخصوص این کار را نداشتم. از طرف دیگر، گیاهان را می توانم رشد دهم یا پیدایشان کنم. من می توانم آن ها را خشک کرده و برای نیازهای مختلف به کار بگیرم. شما می توانید از روغن های دم کرده برای ساختن مرهم، بوی خوش، سرم، روغن های ماساژ، کرم های بدن یا چیزهای دیگر استفاده نمایید.
من یکی از افراد دارای ایده های در سر هستم که می خواهم آن ها را بلافاصله اجرایی کنم. این یک کیفیت بد است و من به شما می گویم. وقتی کارها آنطور که می خواهید جلو نمی روند، شما با شکست ناباورانه ای که خقیقتا سریع است مواجه می شوید. پس در درجه اول من باید زمان گرفته و آن را خرج گیاهان نمایم. من هنوز راه طولانی برای رفتن دارم، ولی این پروژه کوچک از اولین گام های برداشتنی من بود. آن بطور غیر قابل باوری ساده بود و من می خواهم سادگی آن را با شما به اشتراک بگذارم. 4 راه اساسی برای تهیه روغن های دم کرده گیاهی وجود دارد.... پس شروع کنید.
چطور روغن های دم کرده گیاهی بسازید
توجه: تمام این روش ها با گیاهان خشک اجرایی می شوند. قبل از استفاده باید گیاهان را خشک کرده و بگذارید تا 12 ساعت بمانند. محتویات رطوبت آن ها خیلی بالاست و رطوبت نسخه ای برای تولید کپک می باشد.
روش اول: دم کردن خورشیدی
این اساسی ترین روش دم کردن است و همان چیزی است که نیاکان ما مورد استفاده قرار می دادند. این کار بطور باورنکردنی ساده است، اما مدتی طول می کشد. من مطمئن هستم که تک تک شما از اینکه چطور با انرژی خورشیدی می توان روغن دم کرده گیاهی ساخت سر در می آورید.
1- گیاهان خشکیده خود را در ظرفی که درب بسته دارد بگذارید. ظروف کنسروی و شیشه ای انتخاب های خوبی هستند.
2- با حداقل یک اینچ روغن اضافی حامل( اضافی روغن زیتون خالص بهترین است، زیرا عمر قفسه طولانی داشته و کاربردهای مختلف زیادی دارد) پوشش دهید. اطمینان داشته باشید که ظرف دست کم نیم اینچ فضای باز دارد.
3- ترکیب را کاملا به هم بزنید.اگر همه روغن جذب گیاهان شود، روغن بیشتر اضافه کنید. وقتی تمام شد، درب ظرف را بگذارید.
4- مخلوط را لب پنجره آفتابگیر گذاشته و آن را دو بار در روز تکان دهید.
5- مخلوط جلو پنجره را در مدت 2 الی 6 هفته به حال خود رها کنید.
6- بعد از آن به مدت چند هفته شما اجازه دارید که گیاهان را دم کنید، روغن را از طریق پارچه شل بافت صاف کنید. اطمینان داشته باشید که هر قطره روغن را از گیاهان بیرون کشیده اید.
7- ترکیب روغن را داخل ظرف شیشه ای بریزید. به ازای هر نیم لیتر روغن، یک قاشق چایخوری روغن ویتامین اضافه کنید. درب را بلافاصله گذاشته و برچسب زنی نمایید. آن را در جای سرد و تاریک ذخیره سازی نمایید.
روش 2: دم کردن کوزه ای
صبر ندارید؟ الان روغن دم کرده می خواهید؟ این روش برای شما مفید است. این روش نیاز به چند هفته زمان ندارد. این روش توسط کوزه انجام شده و فقط یک روز زمان لازم دارد. اگر صبح شروع کنید، روغنتان تا غروب آماده استفاده می گردد.
1- گیاهان خشک شده را داخل ظرف درب دار بگذارید.
2- گیاهان را با روغن حامل با حداقل یک اینچ روغن اضافی پوشش دهید. اطمینان داشته باشید که ظرف دست کم نیم اینچ فضای ازاد دارد.
3- کاملا به هم بزنید. اگر گیاهان روغن را مصرف کردند، کمی روغن بیشتر بریزید. درب ظرف را بگذارید.
4- کوزه را با آب پر کنید تا ظرف ها حدودا سه چهارم پوشش داده شوند.
5- کوزه تان را با قراردادن در یک جای پست سرحال بیاورید و روغن ها را برای حدود 10 تا 12 ساعت دم کنید.
6- بعد از اینکه آن ها دم شدند، ظروف را از کوزه خارج نمایید. به خاطر داشته باشید که آن ها ممکن است داغ باشند. اجازه دهید که کمی سرد شوند. روغن را از طریق پارچه شل بافت صاف کنید. هر قطره روغن را بیرون بکشید.
7- ترکیب را داخل ظرف شیشه ای بریزید. به ازای هر نیم لیتر روغن، یک قاشق چایخوری روغن ویتامین E اضافه کنید. درب را بسته و بلافاصله برچسب گذاری نمایید. در جای تاریک و سرد ذخیره سازی نمایید.
روش 3: دم کردن با فر
این روش دیگری برای افراد ناشکیبا است که کوزه در اختیار ندارند. زمان عمل آوری حتی از فرم کوزه ای سریعتر است. سه ساعت و شما روغن دم کرده خواهید داشت.
گزارش این آگهی
1- گیاهان خشک شده خود را در ظرف ایمن به حرارت فر قرار دهید. من از ظرف شیشه ای پیرکس برای این منظور استفاده می کنم.
2- گیاهان را با روغن حامل بپوشانید.
3- درب ظرف را گذاشته و آن را در فری قرار دهید که از قبل با کمترین حرارت، پیش حرارت دهی شده است. درجه حرارت فر من تا 170 درجه فارنهایت پایین می رود. بعضی ها گفته اند که درجه حرارت را نمی توانند به کمتر از 200 درجه فارنهایت برسانند. هر درجه ای که رسیدن به پایینتر از آن برایتان امکان پذیر نیست را درجه حرارت پیش گرم کنی در نظر بگیرید.
4- به گیاهان اجازه دهید که در ظرف درپوش دار فر برای مدت 3 ساعت دم بکشند. بردارید.
5- در حالی که مخلوط روغنی هنوز گرم است، به دقت روغن را از طریق پارچه شل بافت صاف کنید. از قطره روغن را ارزشمند بگیرید.
6- مخلوط روغنی را داخل ظرف شیشه ای بریزید. به ازای هر نیم لیتر روغن، نیم قاشق چایخوری روغن ویتامین E اضافه کنید. درب را گذاشته و بلافاصله برچسب زنی نمایید. در جای تاریک و سرد ذخیره سازی نمایید.
روش 4: دم کردن بالای اجاق
این ساده ترین تمام روش ها است. فقط دو ساعت مورد نیاز است. هر چند، به نظرم من در بار اول نتوانستم دم کرده ای به اندازه کافی قوی درست کنم. پس، من معمولا یک دم کرده ثانوی با گیاهان بیشتری در همان روغن درست می کنم.
گزارش این آگهی
1- جوشاندن دوبل را در دستور کار قرار دهید.آب را در کف قرار داده و گیاهان خشک شده را در بالا بگذارید.
2- گیاهان را با روغن حامل بپوشانید.
3- به آرامی، گیاهان را در مدت 2 ساعت در حالت جوش قرار دهید. از روی حرارت بردارید.
4- در حالی که ترکیب روغنی هنوز گرم است، روغن را با استفاده از پارچه شل بافت صاف کنید. آخرین قطره روغن را هم بگیرید. اگر دم به اندازه کافی قوی نیست، گام ها را با همان روغن و بسته جدید گیاهان خشک شده تکرار کنید.
5- ترکیب روغن را داخل ظرف شیشه ای بریزید. نصف قاشق چایخوری روغن ویتامین E را به هر نیم لیتر روغن اضافه کنید.درب را گذاشته و بلافاصله برچسب زنی نمایید. در جای خنک و تاریک ذخیره سازی نمایید.
همه این راهکارها را در اختیار دارید. چهار راه مختلف برای تهیه روغن های دم کرده گیاهی! افزودن روغن E اختیاری است، ولی این کار حفاظت را بیشتر می کند. روغن شما حداقل باید برای یکسال نگهداری شود. به عقب برگشته و راه خوب برای استفاده از برخی روغن های دم کرده گیاهی انتخاب کنید.