رعایت الزامات بهداشتی مقرر در آیین نامه ها و بخشنامه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انتهای خواسته بسیاری از متصدیان و مدیران اماکنی که با مواد غذایی سر و کار دارند می باشد. با این حال، برخی از مدیران و متصدیان دست اندر کار مواد غذایی از جمله رستوران ها، تالارهای پذیرایی، چلوکبابی ها، کافی شاپ ها، نان فانتزی ها، قهوه خانه ها، چایخانه ها، رستوران های سنتی، فست فودها و ... در جهت جلب رضایت مشتری این مهم را ناکافی دانسته و رعایت الزامات بهداشتی مورد درخواست وزارت بهداشت را کف خواسته های خود می دانند.
این گروه از متصدیان و مدیران می توانند جهت ارتقا کیفیت بهداشتی واحد تحت امر خود روی کمک ویژه ما حساب باز کنند. جهت اطلاع بیشتر در باره نحوه کار ما، بروشور زیر می تواند کاملا مورد استفاده قرار گیرد.