چاپ
بازدید: 1750

4 مزیت روش های خودکنترلی که جهت ارتقا کیفیت بهداشتی رستوران شما می تواند به کار گرفته شود
یک روش معمول خودکنترلی روشی فوق العاده موثر است که انحرافات بالقوه از مجموعه قوانین تندرستی را تعیین کرده و کمک می کند تا معلوم شود کدام کارگران از خطوط راهنمای ایمنی مناسب غذا پیروی

نمی کنند. 4 مورد از مزیت های مهم خودکنترلی در رستوران شما را در اینجا قید کرده ایم
گارانتی می کند که رستوران شما کاملا تمیز خواهد بود
اولین مزیت خودکنترلی معمول کاملا واضح است: رستوران شما تمیز خواهد ماند. از آنجا که کارگران شما می دانند بازرسی رستوران را انجام می دهید( با همان چک لیست بازرس بهداشت) می توانید اطمینان داشته باشید که هر چیزی تمیز است.... از جمله پشت و زیر تجهیزات، ماشین یخ سازی، منو. خودکنترلی معمول به شما اجازه می دهد که بدانید کارگران جاهای ویژه را تمیز کرده اند. در طول زمان، این امر به شما کمک می کند تا فرهنگ تمیز کاری قوی را حاکم بر رستوران خود ببینید.
اطمینان از اینکه تمام کارگران بطور فوق العاده از خطوط راهنمای ایمنی غذا پیروی می کنند.
مطالعه ای در دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی در باره ایمنی غذای رستوران صورت گرفت. برای اینکار در چندین آشپزخانه، 8 دوربین مراقبتی نصب گردید. با این کار معلوم شده که کارگران دست اندرکار غذا دست کم در هر ساعت یک عمل منجر به آلودگی متقاطع( و مسمومیت غذایی) را مرتکب می شوند. این به معنای این است که در هر شیفت 8 ساعته، حداقل 8 عملکرد منجر به آلودگی متقاطع اتفاق می افتد. با این حال، وقتی شما خودکنترلی معمول دارید، بخوبی عملکرد کارگران خود را در پیگیری خطوط راهنمای ایمنی غذا ارزیابی می کنید..... در این صورت شما می توانید کارگران بد خود را مورد آموزش مجدد قرار داده یا نسبت به تغییر آن ها همت گمارید.
ردیابی و تصحیح هر انحراف بالقوه از قوانین تندرستی قبل از اینکه بتواند منجر به شیوع بیماری منتقله از طریق غذا گردد
بعد از اینکه خودکنترلی را انجام می دهید( با همان معیارها و چک لیست مورد استفاده توسط بازرس بهداشت) شما دقیقا می دانید که چه تعداد انحراف کوچک و بزرگ از مقررات تندرستی در رستوران شما وجود دارد.
با این اطلاعات مهم، شما می توانید عملگرا بوده و تمام انحرافات بالقوه مقررات تندرستی را، قبل از اینکه بازرس متوجهشان شود، حذف نمایید ..... و مهمتر اینکه ..... قبل از اینکه رستوران شما شروع به سرو غذاهای ناایمن مملو از سموم مضر تولیدی توسط لیستریا، اشرشیا کلی، سالونلا، کامپیلوباکتر، دیگر عوامل مسبب بیماری نماید، اصلاحات مورد نیاز را صورت دهید.
تاثیر گذاری بر بازرس بهداشت
موقعی که خودکنترلی های معمول انجام می شود، گروه همکارانتان را تحریک می کنید تا تمامی فضاهای مشخص را تمیز کنند، از خطوط راهنمای ایمن مناسب غذا پیروی کنند، انحرافات بالقوه از مقررات تندرستی را ردیابی کرده و اصلاح نمایند. وقتی زمان بازرسی واقعی فرا می رسد، شما و گروه کارکنانتان کاملا آماده هستید.... حالا شما می توانید یک درجه خوب بگیرید. بازرس بهداشت تحت تاثیر قرار می گیرد، زیرا رستوران شما با تمام مقررات غذایی مهم سازگار و جفت و جور شده است.
بدون شک، خود کنترلی ضروری است تا خیال شما تخت اینمه غذای سالم به مشتری می دهید باشد. اگر می خواهید مهمترین رموز و استراتژی ها را یاد گرفته و خیال خود را تخت اینکه هر روزه 100 درصد غذای سالم به مشتری می دهید باشید، بخش ارتقا کیفیت بهداشتی اصناف و اماکن را بخوانید. ما می توانیم برنامه معتبر ایمنی غذا را برای شما فراهم آوریم. ما می توانیم برای علاقمندان کلاس های آموزشی فردی یا گروهی برگزار کنیم. با ما تماس بگیرید، اگر می خواهید اعتبار واقعی رستوران خود را افزایش دهید.