نیم نگاه


midanidVERY

 5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

فوری! فروشی! بدون معطلی! در انبار فقط یک سطل بوکاشی و دو بسته سبوس موجود است! در صورت تمایل به خرید، قبل از دیگران، تماس بگیرید!!

HUOS TOTAL

RUMI4

هرگز مرغ و جوجه خام را نشویید!(کد 0028)
این کار می تواند باکتری های مسبب مسمومیت های غذایی را تا 80 سانتیمتر از سینک پراکنده سازد.
آلودگی متقاطع ناشی از طیور خام یکی از علل اصلی مسمومیت غذایی در خانه است.

NEV P1 0028
ساده ترین راه برای محافظت از خود و خانواده تان، پیروی از برخی مراحل اساسی است.
1- هرگز مرغ خام را نشویید.
2- همیشه پس از دست زدن به مرغ خام دست هایتان را شستشو داده و این کار را برای وسایل آشپزی مورد استفاده هم انجام دهید.
3- برای شستن ظروف مرغ خام قبل از بازیافت آن ها، آن ها را در آب صابونی گرم بشویید و مراقبت کنید که هیچ آبی را بر روی مناطق اطراف نپاشید. همیشه ایده خوبی است که منطقه اطراف سینک را پس از شستن این ظروف ضد عفونی کنید.
هنگامی که شما طبخ مرغ را به درستی صورت می دهید, تمام باکتری های مضر را می کشید, بنابراین شستن مرغ هیچ خوب نیست و احتمالا بسیار مضر نیز هست.
دلیل این است که شستن مرغ خام می تواند باکتری های مسموم کننده غذا را در اطراف آشپزخانه شما گسترش دهد. اسپری حاصل از سینک می تواند تا 80cm، به اندازه طول بازو، سفر نماید.
این اسپری پر از باکتری مرغ خام است. آن ها می توانند بر روی هر چیزی در نزدیکی سینک فرود بیایند، همانند خشک کن های ظروف تمیز، مواد غذایی دیگر, ظروف و تخته های خرد کردن
پس برای اینکه در امان باشید، از خانواده تان محافظت کنید و هرگز مرغ خام را نشویید.
چه کسانی بیشتر در معرض خطر هستند؟
مسمومیت غذایی بسته به اینکه چه باکتری هایی باعث آن شده است، می تواند از بسیار خفیف تا بسیار شدید باشد. در حالی که علائم می توانند متفاوت باشند، کسانی که بیشتر در معرض خطر هستند عبارتند از: کودکان زیر چهار سال، زنان باردار، سالمندان، و کسانی که سیستم ایمنی بدن به خطر افتاده و یا یک وضعیت پزشکی زمینه ای دارند.
کاپیلوباکتر چیست؟
کمپیلوباکتر یک باکتری است که به طور طبیعی در بسیاری از حیوانات وجود دارد و شایع ترین علت مسمومیت غذایی باکتریایی در جزیره ایرلند است. در سال ۲۰۱۸، ۴۵۰۵ مورد گزارش شده از عفونت کامپیلوباکتر وجود داشت اما رقم واقعی احتمالاً بسیار بالاتر است. دست کاری ضعیف یا آماده سازی مرغ خام و گوشت یکی از دلایل اصلی مسمومیت غذایی در خانه است اما لازم نیست که اینطور باشد. پیروی از برخی مراحل اساسی غذایی در آشپزخانه می تواند شما را از باکتری های مسمومیت غذایی محافظت کند.

مهم: اگر اطلاعات خود را بیش از مطالعه و خواندن، از طریق شنیدن به دست می آورید بهتان توصیه می کنیم که "چرا مشاوره تلفنی!؟" را بخوانید.