چاپ
بازدید: 48897

اگر گوشت فاسد را بپزید، چه می شود؟(کد 0138)

راهنمایی ضروری: اغلب قریب به اتفاق مطالب این سایت ترجمه خود ما هستند. با توجه به اینکه برخی از این مطالب برای خواننده ایرانی ابهام و سرگشتگی ایجاد می کند، گاه مجبور به ارائه توضیحات اضافی هستیم. از آنجا که برای همه خوانندگان واجب و ضروری است که مطالب ترجمه را از توضیحات اضافی تشخیص دهند، تمام توضیحات اضافی را بصورت نوشته های کج دارای خط زیرین آورده ایم.
مردمی که گوشت فاسد می خورند احتمالا بیمار می شوند.

WHA P 0138
همانند هر چیز قدیمی، غذای فاسد شده و گوشت بد می تواند شما را بیمار گرداند. اگر گوشت با چیزهای بیماریزا، همانند باکتری و سم، آلوده شود، ممکن است شما را بیمار گرداند.
نکته 
مردمی که گوشت فاسد را می خورند محتملا بیمار می شوند. بیماری های منتقله از طریق غذا می توانند بعد از آن رخ دهند که شما گوشت فاسد حاوی میکروب های مضر یا سموم را خورده اید.
شناسایی گوشت فاسد یا بد
گوشت تازه بو ندارد یا بوی ملایم دارد. در مقایسه، گوشت فاسد بوی عجیبی می دهد. شما می دانید که گوشت فاسد در یخچال دارید، زیرا آن بوی ترشی، گوگردی یا بویی همانند آمونیاک می دهد.
همچنان که فساد پیشروی می کند، گوشت ته رنگ خاکستری می گیرد. گوشت فاسد احتمالا تغییر رنگ واضح دارد. اسپورها یا ته رنگ های سبز و سبز- خاکستری معمولا نشانه های رشد باکتریایی هستند.
بافت گوشت شما هم بر بدی یا خوبی آن دلالت می کند. گوشت تازه باید سفت و به گونه ای مختصر آبدار باشد. اگر گوشت شما لزج یا چسبناک است، احتمالا با گونه ای میکروب آلوده شده است.
همه میکروب ها خطرناک نیستند. هرچند، اگر گوشت شما باباکتری های بیماریزا از قبیل سالمونلا، استافیلوکوکوس، کلستریدیوم یا اشرشیا کلی آلوده شده باشند می تواند شما را دچار مسمومیت غذایی کند. کلینیک مایو می گوید که مسمومیت غذایی می تواند شما را با نشانه هایی از قبیل درد شکمی، تهوع، استفراغ، تب، اسهال و دیگر امراض معدی روده ای مواجه گرداند.
با این حال، پختن و خوردن گوشت خوک فاسد، جوجه مانده و دیگر گوشت های بد تضمین نمی کند که شما بیمار نخواهید شد. اینکه شما غذا را کاملا بپزید در روی این موضوع که بیمار می شوید یا نه تاثیری مستقیم دارد.
خیلی از باکتری ها در طی فرآیند پخت کشته می شوند. برای نمونه، اگر سوپ یا خودش را بجوشانید یا گوشت را برای مدتی بپزید، ممکن است بیمار نشوید.
با این حال، ممانعت از مسمومیت غذایی امری تضمین شده نیست. وفق نظریه کلینیک مایو این امر تضمین شده نیست، زیرا باکتری ها سمومی را از خود رها می سازند. حتی وقتی این باکتری ها با پختن کشته می شوند، سموم آن ها در غذا باقی می ماند و می تواند بیماریزا باشد.
جلوگیری از فساد گوشت
مطابق با اداره غذا و داروی امریکا، باید همیشه گوشت و محصولات گوشتی را در یخچال و در درجه حرارت 40 درجه فارنهایت نگهداری نمایید. این امر مانع فساد گوشت می شود. هرچند، زمانی که گوشت می تواند در این درجه حرارت نگهداری شود به نوع محصول بستگی دارد. اداره غذا و دارو چنین می گوید:
ماکیان را می توان در یخچال تا دو روز نگهداری کرد.
گوشت چرخ کرده، از جمله سوسیس، می تواند برای دو روز در یخچال نگهداری شود.
هات داگ را می توان یک تا دو هفته در یخچال نگهداری کرد.
بیکن را می توان در یخچال برای تا 7 روز نگهداری نمود.
استیک ها می توانند تا پنج روز در یخچال نگهداری شوند.
دل و جگر و روده و کله پاچه( گوشت اعضا) می توانند برای دو تا 5 روز در یخچال نگهداری شوند.
گوشتی که برای مدت طولانیتر از این مقدار در درجه حرارت 40 درجه فارنهایت نگهداری می شود به تدریج شروع به فاسد شدن می کند.
فریز کردن گوشت و محصولات گوشتی
اگر نمی توانید خوردن گوشت را با توصیه های زمانی اداره غذا و دارو برنامه ریزی کنید، می توانید با قرار دادن گوشت در فریزر و در صفر درجه سانتیگراد از فساد آن جلوگیری به عمل آورید. اداره غذا و دارو می گوید که فریز کردن گوشت در این درجه حرارت باکتری ها و دیگر میکروب ها را غیر فعال می سازد. فریز کردن غذا باعث تخریب انگل های ویژه هم می گردد.
اداره غذا و دارو می گوید که غذا از لحاظ فنی می تواند بدون محدودیت در فریزر نگهداری شود. لذا، تنزل کیفیت غذا است که باعث می شود مدت زمان نگهداری آن در فریزر محدود باشد. اداره غذا و دارو محدودیت های زیر را توصیه می کند:
ماکیان فریز شده تا 12 ماه
گوشت چرخ کرده فریز شده تا 4 ماه
هات داگ فریز شده تا 2 ماه
بیکن فریز شده تا یکماه
استیک فریز شده تا 12 ماه
گوشت اعضای فریز شده تا 4 ماه
جدا از تازگی یا فریز شدگی غذا، گوشت نیاز دارد که کلا پخته شود تا تمام باکتری های آن کشته شوند. (blue)دپارتمان سلامتی و سرویس های انسانی ایالات متحده(blue) می گوید که شما باید اغلب گوشت ها را با درجه حرارت داخلی 145 درجه فارنهایت بپزید. درجه حرارت داخلی مورد نیاز پخت ماکیان کمی بالاتر است و آن ها باید تا 165 درجه فارنهایت پخته شوند.

#پختن_گوشت_فاسد#جلوگیری_فساد_گوشت

در صورت تمایل به اخذ مشاوره تلفنی لطفا با متخصصین و کارشناسان "بهداشت محیط دم دستی" تماس حاصل فرمایید

صفحه نخست