چاپ
بازدید: 1482

جوجه و مسمومیت غذایی( کد 0183)

راهنمایی ضروری: اغلب قریب به اتفاق مطالب این سایت ترجمه خود ما هستند. با توجه به اینکه برخی از این مطالب برای خواننده ایرانی ابهام و سرگشتگی ایجاد می کند، گاه مجبور به ارائه توضیحات اضافی هستیم. از آنجا که برای همه خوانندگان واجب و ضروری است که مطالب ترجمه را از توضیحات اضافی تشخیص دهند، تمام توضیحات اضافی را بصورت نوشته های کج دارای خط زیرین آورده ایم.


امریکایی ها هر ساله نسبت به خوردن جوجه علاقه بیشتری نشان داده و آن را بیشتر از گوشت مصرف می کنند. جوجه ها می توانند یک اختیار غذایی باشند، اما جوجه خام اغلب با باکتری کامپیلوباکتر آلوده است و بعضی وقت ها با باکتری های سالمونلا و کلستریدیوم پرفرنژنس هم آلوده شده است. اگر جوجه نپخته یا دیگر غذاها یا نوشابه های آلوده شده توسط جوجه خام یا دیگر مایعات را بخورید، می توانید مبتلا به بیماری منتقله از طریق غذا، که مسمومیت غذایی نام دارد، بشوید.
با این حساب، شاید متوجه شده باشید که چرا موقع دستکاری و آماده کردن جوجه نیاز دارید که مراقبت ویژه صورت دهید.
در این باب تنها یادآور می شویم که داستان های زیادی از چگونگی بیمار شدن در اثر سالمونلا به خاطر مصرف جوجه وجود دارد، که می توان بعضی از آن ها را در اینترنت یافت.

chi P1 0180
اگر شما از گام های زیر پیروی نمایید، از مسمومیت غذایی پیشگیری به عمل خواهید آورد.
برای جلوگیری از اینکه مایعات خام به دیگر غذاها سرایت کنند، جوجه ها را قبل از قرار دادن در چرخ خرید یا یخچال داخل کیسه دورانداختنی بگذارید.
قبل و بعد از دستکاری جوجه، دست های خود را به مدت 20 ثانیه با آب صابون گرم شستشو دهید.
جوجه خام را نشویید در طی شستشو، مایعات جوجه می توانند در آشپزخانه گسترش یافته و دیگر غذاها، کارد و چنگال و قاشق آشپزی و پیشخوان ها را آلوده نمایند.
از تخته برش جداگانه برای جوجه خام استفاده کنید.
هرگز غذای پخته شده یا محصول تازه را روی بشقاب، تخته برش یا سطحی که قبلا جوجه خام گذاشته بودید، نگذارید.
بعد از آماده کردن جوجه و قبل از مهیا کردن آیتم بعدی، تخته های برش، قاشق و چنگال و کارد آشپزی، پیشخوان ها را با آب صابون گرم شستشو دهید.
از یک ترمومتر غذا استفاده نموده و اطمینان حاصل نمایید که جوجه با درجه حرارت داخلی 165 درجه فارنهایت پخته شده است.
اگر جوجه خام یخ زده را در وعده غذایی قابل مایکروویو کردن می پزید، با آن بصورتی رفتار کنید که گویی با جوجه خام سر و کار دارید. برای ممانعت از مسمومیت غذایی، دستورالعمل های پخت را مو به مو رعایت نمایید.
اگر فکر می کنید که جوجه سرو شده در رستوران و یا یک جای دیگر کاملا پخته شده نیست، آن را برگردانید تا مجددا بیشتر بپزد.
جوجه باقیمانده را در عرض دو ساعت در یخچال یا فریزر بگذارید.( اگر درجه حرارت بیش از 90 درجه فرانهایت است، این امر را در عرض یکساعت انجام دهید)
شستن جوجه میکروب ها را پراکنده می کند.

chi P2 0180

chi P3 0180
CDC تخمین می زند که هر سال حدود یک میلیون نفر از خوردن ماکیانی که با میکروب های بیماریزا آلوده شده اند مریض می شوند. به این دلیل مهم است که گام هایی را طی کنید تا سلامتی خود و آن هایی که دوست دارید را در مواجهه با جوجه محفوظ نگاه دارید.
آیا باید دکتر بروید؟
هر کسی می تواند دچار مسمومیت غذایی شود، ولی افراد بالای 65 سال، بچه های زیر 5 سال و مردم دارای نقص سیستم ایمنی و خانم های باردار بیشتر احتمال دارد که دچار مشکلات جدی شوند.
اگر شما یا یک فرد تحت حمایت شما نشانه های زیر را دارد، نشانه های مسمومیت غذایی، با دکر صحبت کرده و یا او را ببینید:

chi P4 0180

تب بالا( درجه حرارت بیش از 102 درجه فارنهایت)

اسهال بیش از 3 روز که بهبودی حاصل نمی کند.

مدفوع خونی

استفراغ ادامه دار از نگه داشتن مایعات جلوگیری می کند.

نشانه های از دست رفتن آب بدن از قبیل:

ایجاد ادرار خیلی کم

خشکی دهان و گلو

گیجی موقع ایستادن

#مسمومیت_غذایی_جوجه

صفحه نخست

مهم: اگر اطلاعات خود را بیش از مطالعه و خواندن، از طریق شنیدن به دست می آورید بهتان توصیه می کنیم که "چرا مشاوره تلفنی!؟" را بخوانید.