تغییراتی که در مواد غذایی اتفاق می افتند(کد 0199)
راهنمایی ضروری: اغلب قریب به اتفاق مطالب این سایت ترجمه خود ما هستند. با توجه به اینکه برخی از این مطالب برای خواننده ایرانی ابهام و سرگشتگی ایجاد می کند، گاه مجبور به ارائه توضیحات اضافی هستیم. از آنجا که برای همه خوانندگان واجب و ضروری است که مطالب ترجمه را از توضیحات اضافی تشخیص دهند، تمام توضیحات اضافی را بصورت نوشته های کج دارای خط زیرین آورده ایم.
وقتی حرارت به غذا داده می شود، رنگ و بافت غذا تغییر می کند. بعضی وقت ها محتویات مغذی غذا تغییر می کند.
نشاسته های اصلاح شده
تولید کننده های غذا از نشاسته هایی استفاده می کنند که برای برآوردن نیازمندی های ویژه سازگار شده اند.
گرمای پخت و پز منتقل می شود توسط
روش های پخت و پز به خشک و تر طبقه بندی می شوند؛ بر مبنای استفاده از آب و محتویات آبی.
مثال هایی از روش های بخار پز کردن
1- روش بخارپزی ظرفی
2- در یک ماهی تابه
3- بخار پزی طبقه بندی شده
4- برقی
روش های پخت و پز
تغییر_غذا#
مهم: اگر اطلاعات خود را بیش از مطالعه و خواندن، از طریق شنیدن به دست می آورید بهتان توصیه می کنیم که "چرا مشاوره تلفنی!؟" را بخوانید.
در ضمن، اگر دوستدار این هستید که در زمره حامیان ما باشید، لطفا اینجا را کلیک کنید.