چاپ
بازدید: 1224

تغییراتی که در مواد غذایی اتفاق می افتند(کد 0199)

راهنمایی ضروری: اغلب قریب به اتفاق مطالب این سایت ترجمه خود ما هستند. با توجه به اینکه برخی از این مطالب برای خواننده ایرانی ابهام و سرگشتگی ایجاد می کند، گاه مجبور به ارائه توضیحات اضافی هستیم. از آنجا که برای همه خوانندگان واجب و ضروری است که مطالب ترجمه را از توضیحات اضافی تشخیص دهند، تمام توضیحات اضافی را بصورت نوشته های کج دارای خط زیرین آورده ایم.


وقتی حرارت به غذا داده می شود، رنگ و بافت غذا تغییر می کند. بعضی وقت ها محتویات مغذی غذا تغییر می کند.

cha t1V 0199
نشاسته های اصلاح شده
تولید کننده های غذا از نشاسته هایی استفاده می کنند که برای برآوردن نیازمندی های ویژه سازگار شده اند.

cha t2V 0199

گرمای پخت و پز منتقل می شود توسط

cha t3 0199

روش های پخت و پز به خشک و تر طبقه بندی می شوند؛ بر مبنای استفاده از آب و محتویات آبی.

cha t4 0199

مثال هایی از روش های بخار پز کردن

1- روش بخارپزی ظرفی

cha P1 0199

2- در یک ماهی تابه

cha P2 0199

3- بخار پزی طبقه بندی شده

cha P3 0199

4- برقی

cha P4 0199

روش های پخت و پز

cha t5 0199

تغییر_غذا#

صفحه نخست

مهم: اگر اطلاعات خود را بیش از مطالعه و خواندن، از طریق شنیدن به دست می آورید بهتان توصیه می کنیم که "چرا مشاوره تلفنی!؟" را بخوانید.

در ضمن، اگر دوستدار این هستید که در زمره حامیان ما باشید، لطفا اینجا را کلیک کنید.