walden-pond



خلاصه
شیر شتر حاوی غلظت هایی بالا از لاکتوفرین, ایمونوگلوبولین, لیزوزیم و لاکتوپروکسیداز می باشد.این پروتئین های ممانعت کننده از آماس ممکن است توضیح دهند که چرا از گذشته شیر شتر برای مبارزه با بیماری های روده مورد مصرف قرار می گرفته است.شیر شتر پروتئینی هم دارد که مشخصاتی شبیه انسولین دارد.این امر نتایج اپیدمیولوژِیکی را توضیح داده و بر پایه پژوهش های کلینیکی و تجربی انجام شده روی حیوانات نشان می دهد که شیر شتر می تواند به پیشگیری و معالجه دیابت کمک نماید.به علاوه شیر شتر همانند شیر انسان بتا لاکتو گلوبولین را ندارد.این همان پروتئینی است که در شیر گاو,بز و اسب وجود دارد و دلیل اصلی حساسیت به شیر گاو به حساب می آید.شیر شتر از سال 2007 در هلند در دسترس بوده است.بررسی های این شیر شتر آلمانی نشان داده که ترکیبات آن شبیه شیر شتر افریقایی و شیر شتر خاورمیانه است.پودر شیر شتر براحتی حل می شود.ترکیب کازئین و پروتئین شیر چرخ کرده در شیر شتر با شیر گاو فرق دارد.