walden-pond



روش های صحیح شستشو ، ضد عفونی ، نگه داري و خشک کردن سبزيجات
دستورالعمل جهت سالم سازي و نگه داري سبزيجات
سبزيجات يكي از فسادپذيرترين محصولات كشاورزي هستند . اين محصول در مزرعه ممكن است با مدفوع حيوانات و يا جريان فاضلاب ها و غيره آغشته شود ، لذا به سادگي مي تواند انگل پذير باشند . بنابراين جهت جلوگيري از آثار نامطلوب موارد فوق روش زير را ارائه مي كنيم .

در مورد کارهایی که افراد مرتبط با موادغذایی در رستوران ها,اغذیه فروشی ها,چلوکبابی ها,رستوران های سنتی و غیره باید انجام دهند اطلاعات خوبی در دسترس است اما متاسفانه خیلی از افراد شاغل در این اماکن در مورد چگونگی یخ زدایی دانش کافی ندارند.لذا بد نیست در این باره کمی توضیح داده شود: