5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

فوری! فروشی! بدون معطلی! در انبار فقط یک سطل بوکاشی و دو بسته سبوس موجود است! در صورت تمایل به خرید، قبل از دیگران، تماس بگیرید!!

HUOS TOTAL

RUMI4

COMPOSTERWOMAN

 

161-به نظر می رسد کل کمپوست من شبیه حریره شده است. چه می توانم بکنم؟

 در بیشترین احتمال، تمام پوست میوه ها و سبزیجاتی که به سطل اضافه شده اند بخوبی با مواد الیافی در تعادل قرار نگرفته اند.
مهم است به خاطر داشته باشید که وقتی مقدار زیادی پوست میوه و سبزی به سطل اضافه می کنید، باید آن ها را با برخی مواد الیافی متعادل نمایید. برای برگشتن حالت تعادل موادی از قبیل حوله های کاغذی، جعبه های مقوایی پاره شده، جعبه های تخم مرغ مقوایی، رول های کاغذ توالت( فقط قسمت مقوایی) و یا کاغذهای مچاله شده را به توده کمپوست اضافه نمایید.

 162- من سطل کمپوست خود را برای مدت 6 ماه نگهداری کرده ام. هرچند، در این مدت محتویات داخلی سطل من هرگز چرخانیده نشده است. آیا انجام این کار ضروری است؟

با وجود اینکه گفته می شود چرخانیدن کمپوست باعث تسریع فرآیند کمپوست سازی می شود، انجام این کار الزامی نیست. تجزیه فرآیندی طبیعی است؛ کما اینکه در کف جنگل ها و بدون دخالت دست هم صورت می گیرد.

163- من از یک سطل کمپوست برای 15 ماه استفاده کرده ام و تعادل سبزها و قهوه ای ها را هم در نظر گرفته ام. بعد از کنترل، هر چیزی شبیه حالت اولیه بود. چرا اینطور بود و حال من چه می توانم بکنم؟

ممکن است ارزشمند باشد که محتویات سطل را کمی بیشتر بررسی نمایید. از آنجا که عملکرد کمپوست سازی متمایل است در وسط سطل اتفاق افتد، ممکن است متوجه شوید که هم اکنون مقداری کمپوست پنهان شده دارید.
هر چند، اگر محتویات کل سطل به گونه زیاد و قابل ملاحظه تغییر نکرده باشد، بهترین کاری که می توان کرد به هم زدن محتویات است. با انجام این کار هوای بیشتری را وارد مخلوط می کنید و این امر به شما کمک می کند تا با اضافه کردن مقدار بیشتری از مواد هر عدم تعادلی را تصحیح نمایید.
اگر محتویات خیلی خشک هستند، سبزها و مقداری آب اضافه کنید. اگر محتویات مرطوب به نظر می رسند و مقدار زیادی مواد سبز کمپکت شده وجود دارد، به سادگی قهوه ای های بیشتر اضافه کنید. این باید کمک کند که فرآیند به ریل اصلی بازگردد.

164- آیا من می توانم از شر سوسک های بزرگی که در کمپوست من تکثیر شده اند خلاص شوم؟

سوسک ها، به ویژه برای تخم گذاری، عاشق جاهای گرم هستند. پس توده را مرتبا بچرخانید تا آشیانه های آن ها را از بین برده و سوسک ها را عصبانی و آشفته نمایید. در مورد تجزیه کنندگان بدانید که آن ها بخشی از فرآیند دفع طبیعی زائدات هستند.
اطمینان داشته باشید که محتویات سطل خوب و مرطوب هستند، زیرا سوسک ها محیط زیست گرم و خشک را ترجیح می دهند.

165- من تخم های زرد در سطل کمپوست خود دارم. وقتی آن ها را له می کنم متوجه محتویات مایع شیری می گردم. آیا آن ها مضر هستند و من می توانم ازشان در کمپوست استفاده کنم؟

اگر آن ها را در یک گروه پیدا کرده اید، آن ها می توانند تخم کرم، حلزون یا نرم تن باشند. این ها متمایل به لزج بودن هستند و اغلب در دسته قرار می گیرند.
تخم کرم ها خوب هستند، زیرا کرم های بیشتر شرایط بهتری را تامین می نمایند. غیر محتمل است که تخم های حلزون و نرم تن داخل سطل باقی بمانند، زیرا این تخم ها فشرده شده و توسط شکارچی ها خورده می شوند و یا تجزیه می گردند.

166- زائدات غذایی چقدر رطوبت دارند؟

80 تا 90 درصد

 167- خاک اره چقدر رطوبت دارد؟

25 درصد

168- رطوبت زائدات باغی چقدر است؟

70 درصد

169- چطور با دست رطوبت توده کمپوست را تست کنیم؟

کمپوست با محتویات رطوبتی مناسب تشکیل یک توده می دهد و وقتی فشرده شود کمی دست را مرطوب می کند. اگر آب توده بچکد، آن زیادی مرطوب است و ممکن است نیاز به هوادهی اضافی یا عامل حجم دهنده بیشتر داشته باشد. اگر کمپوست از میان انگشتان شما بیرون بزند زیادی خشک است و نیاز دارد که آب به آن اضافه شود یا زائدات غذایی بیشتر دریافت نماید.

170- چطور هوادهی توده کمپوست صورت می گیرد؟

چرخاندن، اختلاط، استفاده از دمنده ها، فن ها، لوله های هوادهی، سوراخ های هوادهی یا بالا بردن کمپوست از زمین

171- اندازه ذرات چه نقشی در عمل آوری کمپوست دارد؟

با کوچکتر بودن ذره ها، کمپوست هوای بیشتری دریافت می دارد و میکروارگانیزم ها می توانند قطعات را با سرعت بالاتری تجزیه نمایند. 

172- خرد سازی ذرات کمپوست را چطور انجام می دهند؟

این می تواند با خردسازی، تراشه سازی، ساطوری سازی یا بریدن مواد کمپوست شده در قبل از اینکه مواد وارد توده کمپوست شوند انجام گیرد.

173- پی اچ مناسب کمپوست چیست؟

سطوح پی اچ از 6 تا 7.8 جهت درست کردن کمپوست کیفیت بالا مد نظر قرار می گیرد.

174- چطور سطوح بهینه پی اچ را به دست آوریم؟

نسبت های بهینه کربن به ازت باید سطوح پی اچ بهینه را فراهم آورند.

175- پی اچ شروع کمپوست سازی چقدر باید باشد؟

شروع با یک پی اچ نسبتا خنثی اطمینان می دهد که سطوح بالایی از میکروارگانیزم ها کار تجزیه کارآمد را صورت می دهند.

176- درجه حرارت بالا یا پایین؟

درجه حرارت بیرونی پایین سرعت انجام فرآیند را کم می کند، در حالی که شرایط گرمتر سرعت را فزونی می بخشند

177- باکتری های مزوفیلیک و کمپوست سازی؟

باکتری های مزوفیلیک در درجه حرارت های بین 50 و 113 درجه فارنهایت شروع به کمپوست سازی می کنند

178- باکتری های ترموفیلیک و کمپوست سازی؟

 بین درجه حرارت های 113 تا 158 درجه فارنهایت باکتری های ترموفیلیک کار را در دست گرفته و رشد می کنند. این درجات حرارت بالا همان هایی هستند که پاتوژن ها و تخم علف های هرز را در کمپوست تخریب می کنند.

179- خطر درجه حرارت های خیلی بالا؟

بعضی از کودهای کمپوست حتی می توانند به درجه حرارت 200 درجه فارنهایت هم برسند. هرچند، درجه حرارت بالای 158 درجه فارنهایت ممکن است کمپوست را نیم سوز نموده و یا شرایط مناسب برای احتراق خود به خودی را فراهم آورد.

180- مشخصات کمپوست رسیده؟

کمپوست رسیده یا پایدار در ظاهر، بو و لمس شبیه هوموس است. کمپوست نهایی فاقد حرارت بیشتر در خودش است. بنابراین، درجه حرارت محیط آزاد را نگه می دارد و بذر علف هرز و پاتوژن نخواهد داشت. پی اچ نزدیک 7 خواهد بود و محتویات رطوبت بین 35 و 50 درصد می باشد. نسبت کربن به ازت بین 10 به 1 تا 25 به 1 خواهد بود. محتویات مواد آلی بین 40 و 65 درصد می باشد. 

 181- خطر مصرف کمپوست نابالغ؟

خیلی مهم است که کمپوست نابالغ یا نرسیده را اعمال نکنیم، زیرا ممکن است دارای سموم گیاهی باشد که گیاهان را از بین می برد.

182- تست ساده کمپوست نهایی؟

یک راه ساده برای تست کمپوست نهایی تست "آبچلیک" است. بذرهای آبچلیک در کمپوست نابالغ رشد نکرده و جوانه نمی زنند، زیرا نسبت به پی اچ و مواد مغذی حساس می باشند.

183- اعمال 300 پوند کمپوست در 1000 فوت مربع، در عمق 6 اینچی مواد آلی خاک را تا چقدر افزایش خواهد داد؟

0.5 درصد

184- توصیه های محصولات ردیفی؟

 توصیه های محصولات ردیفی در محدوده 3 و 10 تن به ازای هر اکر قرار دارند،

185- توصیه های چرا؟

در  توصیه های چرا تا 4 تن بر اکر می رسد. 

186-  توصیه های برخی از محصولات خانواده کدو و توت

25 و 75 تن بر اکر

187- مقایسه کمپوست های خانگی، کشاورزی و صنعتی؟

کمپوست حاصل از خرده های غذایی جدا شده در مبدا، عموما، نسبت به دیگر انواع کمپوست ها ارزش غذایی بالاتر و آلودگی کمتر دارند. بنابراین، بسیار مقبول بازار کمپوست واقع می شوند. کمپوست های حاصل از مواد خام جدا شده در مبدا بالاترین درآمد متوسط به ازای هر تن، معادل 40 دلار، را دارند. کمپوست های حاصل از هرس های باغی 32 دلار در هر تن می ارزند و کمپوست زائدات جامد شهری فقط 3 دلار در هر تن قیمت دارند.

188- باکتری های مزوفیلیک کمپوست کدامند؟

 پسودوموناس، باسیلوس، فلاووباکتریوم، کلوستریدیوم، آلترناریا، کلادوسپوریم، آسپرژیلوس، موکور، هومیکلا، پنی سیلیوم و استرپتومایسس.

189- قارچ های ترموفیلیک؟

آسپرژیلوس، موکور، چائتومیوم، هومیکلا، آبسیدیا، اسپوروتریکوم، تورولا(مخمر) و ترموآسکوس

190- باکتری های ترموفیلیک؟

باسیلوس و ترموس

191- مراحل عمده کمپوست سازی بی هوازی کدامند؟

4 مرحله عمده در طی کمپوست سازی بی هوازی صورت می گیرند: هیدرولیز، اسیدوژنزیز، استوژنزیز، متانوژنزیز. 

192- در هیدرولیز چه می شود؟

در نخستین مرحله که هیدرولیز نام دارد میکروب های مخمر مواد آلی مرکب نامحلول از قبیل سلولز را به ملکول های قابل حلی از قبیل اسیدهای چرب، آمینواسیدها و قند تبدیل می کنند. فعالیت هیدرولیتیکی یک عامل محدود کننده نرخ است، زیرا دارای تاثیر مهمی روی مواد خام با محتویات آلی بالا است.( واویلین و همکاران: 2008)

193- در اسیدوژنزیز چه می شود؟

 ملکول های مرکب باقیمانده، نیز، توسط باکتری های اسیدوژنیک( مخمرها) تجزیه می شوند. 

194- در استوژنزیز چه می شود؟

ملکول های ساده ایجاد شده توسط فاز اسیدوژنزیز بیشتر هضم شده و توسط استوژنزیزها به سوی تولید اسید استیک، دی اکسید کربن و هیدروژن پیش می روند. عمده باکتری های این فاز عبارتند از: کلستریدیوم استیکم، استوباکتر وودی و کلستریدیوم ترماتوتروفیکم. 

195- در متانوژنزیز چه می شود؟

در این فاز باکتری های سازنده متان، متان را تولید می کنند.( مثلا متانوسارسینا)( دمیرل و شرر: 2008)

196- نقش پاتوژن ها در کمپوست سازی بی هوازی چیست؟

بر خلاف تجزیه هوازی، پاتوژن ها تهدیدات عمده مواد کمپوست سازی هستند؛ زیرا حرارت کافی که پاتوژن ها را تخریب کند وجود ندارد. تنها راه از بین بردن پاتوژن ها در طی این فرآیند عدم دسترسی آن ها به اکسیژنی است که شرایط نامطلوب پاتوژن ها را فراهم آورده و می تواند به آرامی آن ها را از کمپوست حذف نماید. علاوه بر این، خصومت های بیولوژیکی در برابر این پاتوژن ها در کمپوست نیز می تواند شانس زیست پذیری پاتوژن ها در کمپوست بی هوازی را کاهش دهد. بنابراین، الزاما شرایط باید کاملا بی هوازی شود و مواد کمپوست شده باید تحت شرایط 6 ماهه تا یکساله نگهداری شوند تا اطمینان حاصل شود که تخریب کاملا پاتوژن ها اتفاق افتاده است.( هویتینک و فاهی: 1986؛ یزدانی و همکاران: 2012)

197- مزایای کمپوست سازی هوازی نسبت به کمپوست سازی بی هوازی؟

الف- تجزیه سریع مواد خام ب- درجه حرارت توده تا حدی زیاد می شود که علف هرزها و پاتوژن ها نمی توانند زنده بمانند. ج- تعداد و شدت انتشارات قابل اعتراض به تندی کاهش می یابد و د- می تواند در دوره کوتاه زمانی اتفاق بیفتد.( زنگ و همکاران: 2012؛ جیل و همکاران: 2014)

198- زمان تجزیه در کمپوست سازی هوازی و بی هوازی چه فرقی دارد؟

در تجزیه بی هوازی، مواد کمپوست شده باید برای دوره های 6 ماهه تا یکساله نگهداری شوند تا اطمینان حاصل شود که تجزیه کامل مواد آلی صورت گرفته است؛ در حالی که در کمپوست سازی هوازی زمان( یا زمان کمپوست سازی) حدود 3 تا 6 ماه است( گابهان و همکاران: 2012؛ تیان و همکاران: 2012

199- چرا ممکن است پاتوژن ها در تجزیه بی هوازی باقی بمانند؟

اغلب پاتوژن ها در برابر درجه حرارت بالا و شرایط بی هوازی مستعد نیستند. تحت شرایط هوازی، توده کمپوست ممکن است به درجه حرارت های 60 تا 70 درجه سانتیگراد نائل شود که به اندازه کافی بالا است تا پاتوژن های موجود در مواد خام را از بین ببرد. در حالی که در فرآیند کمپوست سازی بی هوازی، درجه حرارت هرگز به 70 درجه سانتیگراد نمی رسد. بنابراین، احتمال اینکه پاتوژن ها در کمپوست باقی بمانند در مقایسه با تجزیه هوازی به میزان قابل ملاحظه ای بالاتر است.

200- عمومی ترین جایی که تجزیه هوازی بطور طبیعی اتفاق می افتد؟

جنگل است. در اینجا مواد مرده و فاسد شده حیوانی و زائدات گیاهی در حداکثر مقدار هستند و می توانند به مواد آلی نسبتا پایداری تبدیل شوند و به سبب مقدار کافی اکسیژن، این نوع تجزیه بو ندارد.

سوالات پر تکرار از کمپوست سازی عمومی( سوالات 1 تا 40)

سوالات پر تکرار از کمپوست سازی عمومی( سوالات 41 تا 80)

سوالات پر تکرار از کمپوست سازی عمومی( سوالات 81 تا 120)

سوالات پر تکرار از کمپوست سازی عمومی( سوالات 121 تا 160)