5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

فوری! فروشی! بدون معطلی! در انبار فقط یک سطل بوکاشی و دو بسته سبوس موجود است! در صورت تمایل به خرید، قبل از دیگران، تماس بگیرید!!

HUOS TOTAL

RUMI4

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

121- آنچه می تواند کمپوست شود؟

میوه، سبزی، محصولات لبنی، غلات، نان، پوشک های کاغذی سفید نشده، فیلترهای قهوه، پوست تخم مرغ، گوشت و روزنامه می توانند کمپوست شوند. هرچیزی که بتواند خورده شود یا در مزارع و باغات رشد کند می تواند کمپوست شود.

122- آیتم هایی که نمی توانند کمپوست شوند؟

آیتم هایی که نمی توانند کمپوست شوند عبارت از پلاستیک ها، چربی، شیشه، فلز هستند و بشقاب و قاشق چنگال پلاستیکی، بسته بندی های ادویه، لفاف های پلاستیکی، کیسه های پلاستیکی، فویل، نقره آلات، نی های آشامیدنی، بطری ها، پلی استر یا مواد شیمیایی را در بر می گیرند.

123- آیتم هایی که دیر تجزیه می شوند؟

آیتم هایی همانند گوشت قرمز، استخوان ها، مقادیر کوچک کاغذ قابل پذیرش هستند، اما آن ها در زمان طولانیتر تجزیه می شوند. 

124- مشکل گوشت و استخوان در توده کمپوست چیست؟

جذب کرم، آفات و حشرات

125- خاصیت منحصر به فرد زائدات غذایی در توده کمپوست چیست؟

محتویات رطوبت بالا و ساختار فیزیکی پایین

126- بوی توده کمپوست، اساس، از چیست؟

تولید گاز آمونیاک

127- بیشتر زائدات غذایی که کمپوست نمی شوند چه می شوند؟

مستقیما به اماکن دفن یا لندفیل ها برده می شوند.

128- مزایای کمپوست برای محیط زیست چیست؟

1- حفاظت آب و خاک
2- حفاظت کیفیت آب زیرزمینی
3- به حداقل رساندن بوی حوزه های کشاورزی
4- اجتناب از تولید متان و تشکیل نشت در لندفیل ها بوسیله انحراف مواد آلی از لندفیل به کمپوست
5- جلوگیری از فرسایش و از دست دادن چمن در کنار جاده ها، تپه ها، زمین های بازی و زمین های گلف.
6- کاهش چشمگیر نیاز به آفت کش ها و کودها
7- اتصال فلزات سنگین و جلوگیری از اینکه آن ها وارد منابع آب شوند، جذب گیاهان گردند و یا برای انسان ها بصورت زیستی در دسترس باشند.
8- مواد دور از مزرعه می توانند به داخل آورده شوند و با اضافه شدن به کود، کمپوست درست کنند.
9- با اصلاح خاک های حاشیه ای، آلوده و فشرده شده؛ کوشش های جنگل زایی مجدد، ترمیم تالاب ها و احیای زیستگاه های حیات وحش تسهیل می گردد.
10- کود کمپوست شده حدود یک چهارم کود خام در هر تن وزن دارد.

در صورت تمایل به مشاهده یا خرید سطل های کمپوست ساز خانگی از صفحه محصولات دیدن فرمایید.

129- مزایای کمپوست برای کشاورزی چیست؟

1- پایداری طولانی مدت منبع مواد آلی
2- سطوح پی اچ خاک را بافری می کند.
3- مواد آلی، هوموس و ظرفیت تبادل کاتیونی را اضافه می کند تا خاک های ضعیف را احیا نماید.
4- امراض گیاهی ویژه و انگل ها را سرکوب کرده و تخم علف های هرز را از بین می برد.
5- محصولات و اندازه برخی از آن ها را افزایش می دهد.
6- طول و غلظت ریشه بعضی محصولات را ازدیاد می بخشد.
7- محتویات مواد مغذی خاک و ظرفیت نگهداری آب خاک های ماسه ای و نشت آب خاک های رسی را ازدیاد می بخشد.
8- نیاز به کود را کم می کند.
9- بازگرداندن ساختار خاک بعد از اینکه میکروارگانیزم های طبیعی خاک در اثر استفاده از کودهای شیمیایی کاهش یافتند؛ کمپوست یک تلقیح کننده خاک است.
10- افزایش جمعیت کرم های خاکی خاک
11- موجب رهایش آرام و تدریجی مواد مغذی و کاهش افت خاک های آلوده می شود.
12- نیازمندی های آب آبیاری را کم می کند.
13- فرصت ورودی اضافی را فراهم می کند؛ کمپوست کیفیت بالا می تواند با قیمت خوب در بازارهای ثابت به فروش برسد.
14- کود به فروشگاه های غیر سنتی انتقال می یابد که مخصوص کودهای خام نیست.
15- برای محصولات ارگانیک قیمت های مناسبتری را به ارمغان می آورد.
16- بوی حاصل از حوزه های کشاورزی را کم می کند.

در صورت تمایل به مشاهده یا خرید سطل های کمپوست ساز خانگی از صفحه محصولات دیدن فرمایید.

130- مزایای کمپوست برای صنایع غذایی چیست؟

1- کاهش هزینه دفع زائدات جامد
2- خاتمه دادن به مقادیر بزرگ زائدات محتویات خام بازیافت شدنی
3- آموزش مشتری ها به مزایای کمپوست سازی زائدات غذایی
4- بنگاه شما داد و ستدهای خود را با آگاهی های زیست محیطی صورت می دهد.
5- داد و ستد بنگاه شما بصورتی است که به کشاورزان محلی و جامعه کمک می کند.
6- با بازگشت به کشاورزی، کمک خوبی به چرخه زائدات غذایی می شود.
7- نیاز به فضای بیشتر لندفیل کاهش می یابد.

در صورت تمایل به مشاهده یا خرید سطل های کمپوست ساز خانگی از صفحه محصولات دیدن فرمایید.

 131- روش های کمپوست سازی کدامند؟

غیر فعال یا توده ای، توده های هوادهی ایستا، ویندرو، حوضچه ها، در ظرف و ورمی کمپوست

132- کمپوست سازی غیر فعال یا توده ای چیست؟

مواد به سادگی توده می شوند و به آن ها اجازه داده می شود بطور طبیعی تجزیه شوند. 

133- مزایای کمپوست سازی غیر فعال یا توده ای چیست؟

ساده و کم هزینه است.

134- معایت کمپوست سازی غیر فعال یا توده ای چیست؟

آرام پیش می رود و ممکن است باعث تولید بوهای قابل اعتراض شود.

135- توده های هوایی ایستا؟

هوا از طریق لوله های سوراخدار و دمنده ها به داخل توده وزیده می شود.

wha p3 0324

136- مزایای توده های هوایی ایستا؟

نیاز به کارگر برای چرخاندن ندارد.

137- معایب توده های هوایی ایستا؟

حساس به آب و هوا است و می تواند به سبب اختلاط ناکامل در زمینه پاتوژن ها غیر قابل اعتماد باشد.

138- ویندروز چیست؟

ویندروزها توده های باریک و بلندی هستند که در هنگام نیاز و بر اساس نیازمندی های اکسیژن و درجه حرارت چرخانیده می شوند.

wha p4 0324

139- معایب ویندروز؟

هر چند، چرخاندن کمپوست می تواند شدیدا وابسته به کارگر باشد یا نیاز به تجهیزات گران قیمت داشته باشد. ویندروزها عموما برای احجام بزرگی مورد استفاده قرار می گیرند که می توانند نیاز به فضای زیاد داشته باشند. به علاوه، ویندروزها می توانند مشکل بو داشته باشند و اگر در برابر باران قرار گیرند ملاحظات نشتی خواهند داشت.

140- کمپوست سازی حوضچه ای چیست؟

wha p7 0324

از مش های توری یا قالب های فلزی استفاده می کنند که اجازه گردش خوب هوا را می دهد.

141- مزایای کمپوست سازی حوضچه ای چیست؟

ارزان بوده و نیاز به کارگر کم دارند.

142- ایراد بزرگ کمپوست سازی حوضچه ای؟

برای مقادیر کم زائدات غذایی استفاده می شود و برای زائدات حجیم کارآیی ندارد.

143- در سیستم سه محفظه ای حوضچه ای هر محفظه برای چیست؟

یک بخش برای ذخیره سازی مواد قابل کمپوست شدن، یک بخش برای کمپوست سازی فعال و یک بخش برای کمپوست عمل آوری یا نهایی

144- به چه سیستم هایی ، سیستم های "در ظرف" می گویند؟

wha p8 0324

سیستم های در ظرف از بشکه ها، استوانه ها یا ظروف ویژه ساخته شده استفاده می کنند

145- مزایای سیستم های "در ظرف"؟

راحتی استفاده، چرخاندن آسان، نیاز به کارگر کم، حساس نبودن به آب و هوا، امکان استفاده در نواحی عمومی و شهری از ویژگی ها و مشخصات آن ها است.

146- ایراد "سیستم های در ظرف"؟

سرمایه گذاری اولیه بالا

147- ورمی کمپوست چیست؟

ورمی کمپوست ها از کرم هایی که زائدات غذایی را مصرف می کنند و از فضولات آن ها به عنوان کود کیفیت بالا استفاده می کنند بهره می گیرند. این معمولا در سطل ها، ظرف ها و گلخانه ها انجام می شود.

148- هر پوند کرم ورمی کمپوست چند پوند در هفته غذا می خورد؟

4 پوند

149- دو ایراد عمده ورمی کمپوست؟

کرم ها نمی توانند محصولات گوشتی را تجزیه کنند. به علاوه، اگر زائدات زیاد داده شود شرایط بی هوازی ایجاد شده و فرآیند با مشکلات جدی روبرو می شود.

150- در کمپوست زائدات غذایی چه چیز مهم است؟

اختلاط مناسب مواد غذایی، رطوبت، هوادهی، پی اچ

151- در آغاز کمپوست سازی، نسبت کربه به ازت چقدر باید باشد؟

نرخ بهینه آغاز کمپوست سازی 30 به 1 است.

152- اگر نسبت کربه به ازت پایین باشد چه می شود؟

تولید بوهای نامطبوع و افت نیتروژن رخ می دهد.

153- نسبت کربن به ازت زائدات غذایی چقدر است؟

پانزده به یک

154- نسبت کربن به ازت زائدات میوه؟

سی و پنج به یک

155- نسبت کربن به ازت برگ ها؟ 

شصت به یک

156- نسبت کربن به ازت پوست؟

صد به یک

157- نسبت کربن به ازت خاک اره؟

پانصد به یک

158- محتویات رطوبت بهینه کمپوست چقدر است؟

شصت در صد

159- رطوبت بالای 70 درصد چه می کند؟

محتویات رطوبت بالای 70 درصد شرایط بی هوازی ایجاد می کنند، فرآیند را آرام می کنند و می توانند بوی بد تولید کنند. 

160- رطوبت زیر 50 درصد چه می کند؟

 رطوبت زیر 50 درصد هم فرآیند تجزیه را آرام می گرداند.

سوالات پر تکرار از کمپوست سازی عمومی( سوالات 1 تا 40)

سوالات پر تکرار از کمپوست سازی عمومی( سوالات 41 تا 80)

سوالات پر تکرار از کمپوست سازی عمومی( سوالات 81 تا 120)

سوالات پر تکرار از کمپوست سازی عمومی( سوالات 161 تا 200)