چاپ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

81- دلیل اختلاط برگ سوزنی کاج با آهک چیست؟

برگ سوزنی های کاج اسیدی هستند. پس ما معمولا موقع استفاده از برگ سوزنی های کاج، آهک اضافه می کنیم. 

82- فایده تورب ساخته شده از خزه چیست؟

تورب ساخته شده از خزه در حالی که تورب درست شده از خزه روی نسبت کربن به ازت تاثیر نمی گذارد، فوق العاده جاذب رطوبت است و کمک به تعادل سطح رطوبت کمپوست می کند.

83- فایده و شرایط بوریا چیست؟

یک افزودنی عالی به کمپوست است و در تسریع هوادهی خیلی موثر است. اگر از بوریا استفاده می کنید اطمینان حاصل نمایید که بذر نداشته باشد. طویله ها و کاهدانی ها منابع خوب بستر بوریا هستند که در ضمن نیتروژن هم روی آن کار شده است!

84- احتیاطات برگ های پاییزی کدامند؟

موقع اضافه کردن برگ ها باید به شدت مراقب چرخاندن باشید، زیرا برگ ها به سادگی در هم فرو می روند. این کار باعث کاهش هوادهی شده و سرعت کمپوست سازی را کاهش می دهد. 

85- برگ گردو برای کمپوست خوب است؟

ابدا! برگ گردو رشد بسیاری از گیاهان را کاهش می دهد.

86- برگ بلوط چطور؟

برگ های بلوط هم در زمان طولانی تجزیه می شوند، زیرا آن ها اسیدیته زیاد و سطوح بالای تانین دارند.

87- کدام برگ ها باید جداگانه کمپوست شوند؟

برگ های چرب از قبیل گل صد تومانی، برگ بو و یاس در زمان طولانیتر تجزیه می شوند و باید جداگانه کمپوست شوند. 

 88- چنگک به چه درد می خورد؟

ز یک چنگک یا بیل استفاده کنید تا قلمبه های بزرگ مواد چسبیده به هم را خرد و کوچک نمایید. این در هر توده کمپوستی ضروری است، زیرا چسبیدگی هوادهی را محدود می سازد و فرآیند کمپوست سازی را آرام می گرداند.

89- فعالساز نیتروژن به چه درد می خورد؟

ماده ای که سرعت فرآیند را بیشتر می کند.

90- فعالسازهای نیتروژن کدامند؟

 مقداری از کمپوست نهایی ته را گرفته و آن را از بالا اضافه کنید.اگر کمپوست نهایی ندارید، از خاک بالایی باغ استفاده کنید. دیگر فعالسازهای نیتروژن آلی شامل غذای خونی، کود حیوانی، غذای استخوانی و غذای جو می باشند.

91- چرا کرم حشره کمپوست خوب است؟

می توانند زائدات غذایی را در توده کمپوست تجزیه کنند و تجزیه را حتی سریعتر سازند.

92- لاروهای حشره داخل کمپوست چه هستند؟

 لاروهای حشره، لاروهای مگس هستند و معمولا از نوع مگس سیاه سرباز می باشند. در ابتدا، لارو مگس سرباز سفید مایل به خاکستری است و در اندازه گیری، طول حدود 1 اینچی را نشان می دهد. با یک سر کوچک و یک بدن مخروطی کشیده، این لاروها به آرامی در هنگام بلوغ به رنگ قهوه ای در می آیند.

93- اندازه و شکل مگس های داخل کمپوست چیست؟

در طی بلوغ، این مگس های سرباز حدود پنج هشتم اینچ طول دارند و دارای رگه های غیر عادی مشخص در قسمت شکمی هستند. 

94- مگس های کمپوست چه بیماری هایی را منتقل می کنند؟

مگس های کمپوست نیش نمی زنند و هیچ بیماری را منتقل نمی کنند.

95- لاروهای حشره کمپوست از چه تغذیه می کنند؟

آن ها با تغذیه زائدات غذایی و کود حیوانی موجود در این زائدات زندگی می کنند.

96- لاروهای "بالا" چقدر می خورند؟

این آقا کوچولوها می خورند و می خورند و می خورند و کمپوست را سریعتر از آنچه فکرش را بکنید تجزیه می کنند. یک ویدیو در یوتیوب وجود دارد که نشان می دهد در مدت چند سال یک گله لارو حشره کل پیتزا را تنها در عرض چند ساعت مصرف کرده اند. بنابراین معلوم است که این لاروهای حشرات چه نقش مهمی در تجزیه و بازیافت این مواد مغذی به داخل خاک دارند.

97- چطور لاروهای حشره را حذف کنید؟

اگر دوست دارید لاروهای حشره را از سطل کمپوست خود حذف نمایید، در اینجا ما چند راه نشانتان می دهیم:
1- قهوه ای های بیشتر اضافه کنید کمپوست شما باید مواد تر و خشک متعادلی داشته باشد. مواد خشک، که قهوه ای نامیده می شوند، چیزهایی همانند برگ های خشک، چمن، کاغذ و مقوای ریز ریز شده هستند. لاروهای حشره نیاز به محیط مرطوب دارند تا زنده بمانند. اضافه کردن قهوه ای های بیشتر محیط را خشک تر خواهد نمود.
2- سوراخ ها را با توری بپوشانید تا مگس ها نگه داشته شوند. اگر مگس ها نتوانند وارد کمپوست شوند تا تخم بگذارند و لارو ایجاد کنند، هرگز لارو حشره نخواهید داشت. برای اطمینان از اینکه آن ها در شرایط خوبی نگهداری شده اند، سوراخ ها را برای هوادهی با توری سیمی بپوشانید.
3-خرده های غذا را دفن کنید اگر از سطل کرم استفاده می کنید، در این روش از کرم های قرمز برای بازیافت خرده های غذا و مواد آلی استفاده شده و ورمی کمپوست تولید می شود، خرده ها را 6 اینچ زیر سطح دفن کنید تا زائدات را از کرم هایتان محفوظ نمایید.

98- منفعت کمپوست سازی چیست؟

https://www.yarabumco.ir/index.php

 99- حداقل سطح مورد نیاز برای اینکه چرخاندن توده در سطل راحت انجام گیرد چقدر است؟

سه فوت مربع یا نیم متر مربع 

100- آیا کپک کمپوست خطرناک است؟

به عنوان قاعده عمومی، کپک کمپوست ایمن است. ولی؛ وقتی با کپک سر و کار دارید، باید احتیاط کنید. پس، نباید باعث ایجاد آسیب به خود و حیوانات خانگی بشوید.

101- مواد غذایی که سریعا کپک می زنند کدامند؟

میوه ها و سبزیجات گندیده
برنج
قهوه
هندوانه
اسپاگتی
غلات
نان

102- چرا این غذاها سریعا کپک می زنند؟

وقتی میوه ها و سبزیجات نزدیک یکدیگر قرار می گیرند، گاز اتیلنی تجمع می یابد که باکتری ها را جلب می کند. باکتری ها روی شکاف های کوچک محصول کار می کنند و باعث می شوند گندیدگی یا کپک پخش شود.

برنج خشک مقادیر نادری باکتری دارد که می توانند در فرآیند پخت زنده بمانند. وقتی این باکتری ها به سرعت تکثیر می شوند، کپک می تواند در برنج خشک و پخته تشکیل شود.
رطوبت پیدا شده در دانه های قهوه و هندوانه باکتری ها را رشد و نمو می دهد که به سرعت کپک را رشد می دهند.
خمیر گوجه فرنگی پخته شده در اسپاگتی سطح اسیدیته پایینی دارد. در ترکیب با بعضی از اسپورهای قارچی حاصل از هوا و رطوبت حاصل از سس، توده قارچی زیادی شکل خواهد گرفت.
پوست مرکبات هم کپک را رشد می دهند، اما نه به آن سرعت آیتم های دیگر مورد بحث.
به مجرد اینکه بسته غلات را باز می کنید، رطوبت حاصل از هوا به غذا نفوذ می کند و اسپورهای کپک را تشویق به جوانه زنی می کند.
کپک و قارچ در مکان های گرم، مرطوب و روشن همانند پیشخوان آشپزخانه؛ جایی که خیلی از مردم نان را ذخیره می کنند، رشد و نمو می کنند.

103- می توان غذای کپکی را در کمپوست گذاشت؟

 بله، شما می توانید بسیاری از غذاهای کپکی را کمپوست نمایید. شما تاکنون برای غذاهای غیر قابل استفاده پول هایی را هدر داده اید. پس استفاده مجدد از زائدات غذایی کپکی برای درست کردن کمپوست امری مقرون به صرفه، از لحاظ اقتصادی، خواهد بود.
غذاهایی که بد شده اند اما برای کمپوست سازی ایمن هستند عبارت از میوه ها، سبزیجات، دانه های قهوه، نان، حبوبات هستند. شما در صورت استفاده از روش کمپوست سازی بوکاشی، حتی قادر هستید محصولات لبنی و گوشت های کپک زده را تبدیل به کمپوست نمایید.

104- فایده افزودن غذای کپکی چیست؟

فرآیند کمپوست سازی کلا یک فرآیند تجزیه است. پس، افزودن غذای کپکی سرعت فرآیند را ازدیاد می بخشد. باکتری ها و قارچ ها دو ارگانیزم حیاتی در عملیات کمپوست سازی هستند.
باکتری ها به سرعت در میان مایعات حرکت می کنند؛ در حالی که کپک ها کار خود را آرام تر جلو می برند. کپک ها در کلاس قارچ ها قرار دارند. هر دو آن ها در یک توده کمپوست سالم فراوان هستند.

105- مبارزه با گرمای بیش از حد و جذب حیوانات؟

برای اجتناب از جذب حیوانات به یک توده کمپوست باز؛ از استفاده از نان، گوشت، استخوان، ماهی، روغن و چربی پرهیز کنید. این آیتم ها گرمای بیش از حدی هم به توده کمپوست شما می دهند.

106- کدام کپک کمپوست خوب است؟

کپک سفید عموما در مواد چوبی کمپوست رشد می کند. نگران نباشید؛ کپک سفید به این معنی است که کمپوست شما بخوبی در حال تجزیه شدن است.

107- کپک سبز نشانه چیست؟

کپک سبز در کمپوست مملو از زائدات غذایی دیده می شود. کپک سبز، همچنین، نشانه وجود رطوبت بسیار بالا در سطل است. پس، محتویات خشک و تر کمپوست خود را متعادل نمایید. کپک سبز سریع گسترش می یابد؛ زیرا ترکیبات کربن- نیتروژن خرده های غذا را هضم می کند.

108- حطر کپک صورتی چیست؟

کپک صورتی واقعا باکتری است و بیشتر به رنگ پرتقالی دیده می شود. در بسیاری از مواقع این کپک از عوامل تمیز کننده که وارد کمپوست شما شده اند نشات می گیرد. این کپک ها ارگانیزم هایی که در توده کمپوست به تجزیه کمک می کنند را از بین می برند.

109- آیا کپک باید همیشه در کمپوست وجود داشته باشد؟

خیر! کپک ها به مجرد آماده شدن کمپوست از بین می روند. آن موقع است که کمپوست آمده دستکاری و استفاده در باغ می گردد.

110- چطور مانع کپک زدن میوه و سبزی شویم؟

آن ها را در قسمت های جداگانه یخچال می گذاریم، همه محصولات را شسته و خشک می کنیم تا مانع از تولید گاز اتیلن ایجاد کننده کپک شویم.

111- چطور از کپک زدن نان پیشگیری کنیم؟

 نان را در محیط کم رطوبت خنک و تاریک یخچال نگه می داریم تا مانع از شد کپک گردیم.

112- کپک زدن غلات و حبوبات؟

به مجرد اینکه یک بسته از غلات یا حبوبات را باز می کنیم، محتویات را داخل ظروف هوابند شفاف می گذاریم تا احتمال ورود رطوبت و تشکیل اسپورهای کپک در داخل آن را کم نماییم.

113- هضم بی هوازی چیست؟

هضم بی هوازی تجزیه مواد آلی( بیومس) با باکتری های بی هوازی در غیاب اکسیژن معمول در یک مخزن دربسته یا هاضم است. کمپوست بی هوازی به بهترین صورت با مواد تر همانند کود و زائدات مایع حیوانی یا مواد غنی از نیتروژن با محتویات رطوبتی بالا همچون زائدات غذا و کترینگ ها کار می کند.

114- روش قدیمی ایجاد شرایط بی هوازی چه بود؟

در این فناوری، برای تولید کمپوست از چاله های پر از آب برای ایجاد شرایط بی هوازی استفاده می شد و تخمیر نی، مواد سبزو کودهای حیوانی صورت می گرفت.

115- در هضم بی هوازی چه گازی تولید می شود؟ 

هضم بی هوازی بیوگاز تولید می کند که اساسا شامل متان(45 تا 85 درصد) و دی اکسید کربن( 15 تا 45 درصد) است و می تواند به عنوان سوخت مورد استفاده قرار گیرد. این بیوگاز غنی از متان تولیدی توسط هضم بی هوازی می تواند برای استفاده در نیروگاه های ترکیبی قدرت و حرارت مورد استفاده قرار گرفته و برق و گرما تولید نماید. هیچ متانی به اتمسفر رها نمی شود و کربن از طریق جایگزینی انرژی حاصل از سوخت های فسیلی ذخیره می گردد.

116- باکتری های هوازی چه هستند؟

باکتری هایی هستند که برای رشد، تنفس و تولید مثل نیاز به اکسیژن دارند. گونه های هوازی می توانند اکسیژن را برای استفاده در سوخت و ساز بدن خود سم زدایی کنند. 

117- کدام کمپوست سازی نیاز به هوادهی ندارد؛ داغ یا سرد؟

کمپوست سازی سرد نیاز به هوادهی ندارد.

118- باکتری های بی هوازی چه هستند؟

بی هوازی ها باکتری هایی هستند که می توانند بدون اکسیژن رشد کرده و زنده بمانند.

119- سرعت تجزیه مواد آلی در کدام حالت کمتر است؟هوازی یا بی هوازی؟

سرعت تجزیه مواد آلی در حالت بی هوازی کمتر است.

120- کدام فرآیند بوی نامطبوع تر تولید می کند؟ هوازی یا بی هوازی؟

کمپوست سازی بی هوازی بوی نامطبوع تر تولید می کند.

از اینکه وقت خود را در اختیار ما گذاشتید بی نهایت متشکریم. حضور شما در اینجا قطعا اتفاقی نیست. شاید سرنوشت شما این است که از محصولات ما دیدن فرمایید.

سوالات پر تکرار در باره کمپوست سازی عمومی( سوال 41 تا 80)

سوالات پر تکرار در باره کمپوست سازی عمومی( سوال 1 تا 40)

سوالات پر تکرار در باره کمپوست سازی عمومی( سوال 121 تا 160)

سوالات پر تکرار در باره کمپوست سازی عمومی( سوال 161 تا 200)