5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

فوری! فروشی! بدون معطلی! در انبار فقط یک سطل بوکاشی و دو بسته سبوس موجود است! در صورت تمایل به خرید، قبل از دیگران، تماس بگیرید!!

HUOS TOTAL

RUMI4

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 CTONQUES

121- نسبت کربن به ازت در تفاله های قهوه؟

20 به 1

122- نسبت کربن به ازت در زائدات غذا؟

20 به 1

123- نسبت کربن به ازت در زائدات باغی و علف هرز؟

30 به 1

124- نسبت کربن به ازت در هرس های چمن؟

20 به 1

125- نسبت کربن به ازت در علف خشک؟

25 به 1

126- نسبت کربن به ازت در کود حیوانی؟

15 به 1

127- نسبت کربن به ازت در جلبک دریایی؟

19 به 1

128- نسبت کربن به ازت در خرده های سبزی؟

25 به 1

 129- آیا می توان گوشت را کمپوست کرد؟

کمپوست سازی یک راه خوب برای گرفتن مواد آلی از قبیل زائدات حیاط و خرده های میوه و سبزی و تبدیل آن ها به الحاقیه های مغذی خاک برای باغ و حیاط و باغچه است. از آنجا که گوشت آلی است، ممکن است کمپوست شود؛ اما اگر ماده انتخابی شما گوشت است، لازم است ملاحظات ویژه ای را مد نظر قرار دهید.

130- مشکلات کمپوست سازی گوشت کدام ها هستند؟

یک ملاحظه بزرگ این حقیقت است که گوشت ممکن است با باکتری هایی از قبیل سالونلا و اشرشیا کلی آلوده شده باشد و وفق توصیه های دانشگاه ایالتی میشیگان بتواند شما را بیمار نماید. وقتی گوشت عفونی را به کمپوست اضافه می کنید، باکتری ها ممکن است در سراسر کمپوست گسترش یابند و سپس به گیاهان در حال رشد باغ شما انتقال پیدا کنند.

گوشت همچنین می تواند حیوانات را به توده یا سطل کمپوست شما جلب نماید. بعضی از آفات بالقوه عبارت از جونده ها و مگس ها هستند. محصولات گوشتی همچنین می توانند تولید یک بوی گند بکنند. پس مطمئن باشید که توده کمپوست را دور از خانه یا حوزه های بیرونی جمع آوری قرار داده اید.

131- چطور گوشت را کمپوست کنیم؟ 

وقتی گوشت را در توده کمپوست باغ دفن می کنید، آن را نزدیک مرکز توده قرار دهید و آن را زیر دیگر لایه های کمپوست خوب دفن کنید. برای کشتن باکتری های خطرناک گوشت، از روش های کمپوست سازی داغ مدد بگیرید.

132- درجه حرارت 130 تا 160 درجه فارنهایت توده کمپوست چطور تامین می شود؟

برای رسیدن به درجه حرارت های درونی مورد نیاز 130 تا 160 درجه فارنهایت، توده کمپوست حداقل باید دارای 3 فوت عرض، 3 فوت طول و 3 فوت بلندی باشد.

133- کدام مزارع نسبت به استفاده از کمپوست حساس تر هستند؟

مزارع سبزی

134- وجود هوا در سطل کمپوست فقط به سوراخ های هوا بستگی دارد؟

وجود هوا در سطل، بیش از سوراخ های هوا، بستگی به ساختار و اختلاط مواد در سطل دارد. بنابراین، مادامی که سازه اجازه جریان هوا را می دهد ایجاد سوراخ های هوادهی الزامی نیست. مثلا می توان از کاغذ مچاله شده و روزنامه و هرس و ترکه استفاده کرد.

135- ایراد سوراخ های زیاد در سطل کمپوست چیست؟

موجبات خروج رطوبت ارزشمند کمپوست را فراهم می آورند.

136- ارزش کمپوست در چیست؟

کمپوست خوب اساسا شامل زائدات گیاهی و حیوانی بطور جزیی تجزیه شده است، ولی شامل مقدار کمی خاک هم هست. کمپوست در صورتی که به باغ یا چشم انداز اضافه شود، شرایط فیزیکی و حاصلخیزی خاک را بهتر می کند. آن به ویژه برای خاک هایی که مواد آلی کم دارند مفید است.
مواد آلی کمپوست، خاک های رسی سنگین را با متصل کردن ذرات خاک به یکدیگر بصورت "خرده ها" بهبود می بخشد و باعث می شود این خاک ها ساده تر کار کنند. اتصال ذرات خاک، همچنین، کمک به بهبود هوادی، نفوذ ریشه و نشت آب می کند و پوسته شدن سطح خاک را کاهش می دهد. در خاک های ماسه ای، مواد آلی اضافی کمک به نگهداری آب و مواد مغذی می کنند. همچنین، کمپوست فعالیت میکروارگانیزم های خاک را ازدیاد می بخشد و مواد مغذی و دیگر مواد شتاب دهنده رشد را به داخل خاک رها می سازد.
اگرچه کمپوست شامل مواد مغذی است، بالاترین مزیت آن بهبود مشخصات خاک است. شما باید به جای کود، کمپوست را به عنوان یک افزودنی ارزشمند خاک در نظر بگیرید؛ زیرا برای فراهم کردن رشد و محصولات قابل پذیرش ممکن است بارورکننده های اضافی مورد نیاز باشند.
کمپوست همچنین یک ماده ارزشمند مالچ کننده برای گیاهان باغی و چشم اندازها است. این ماده ممکن است به عنوان پوشش بالایی باغچه ها مورد استفاده قرار گیرد و وقتی شامل مقدار کوچکی خاک باشد، به عنوان بخشی از بستر رشد گیاهان خانگی یا آغاز به نشانیدن بذرها به کار گرفته گردد.

137- بوی بد کمپوست خانگی چطور بر طرف می شود؟

نگران بوی برخاسته از کمپوست سطل زباله خانگی نباشید. بو می تواند راحت تر از آنچه تصورش را دارید کنترل شود. اگر سطل شروع به بوی بد گرفتن کرده است، مقداری روزنامه یا برگ خشک به آن اضافه نمایید. این کار نسبت تری و خشکی را متعادل کرده و بوهای اسیدی را کنترل می کند.

138- با مشکل جوندگان و آفات چطور تا کنیم؟

اولین گام برای دور نگه داشتن جوندگان و آفات به انتخاب ظرف کمپوست ربط پیدا می کند. چسبیدن به سطل دارای جوانب صلب در دار، مخلوقات ناخواسته را دور نگه خواهد داشت. همچنین؛ از گوشت، لبنیات و چربی در سطل کمپوست خود پرهیز نمایید.

139- چطور بر تجزیه آرام فائق شویم؟

از اینکه توده را حداقل یکبار در هفته با بیل یا بیلچه به هم زده و اکسیژن حاصل از هوادهی را به مخلوط رسانیده اید اطمینان حاصل نمایید. کوچک نگه داشتن محتویات( از قبیل پوست موز بریده شده) در توده، سرعت فرآیند تجزیه را ازدیاد می بخشد.

140- تفاوت اساسی کمپوست داغ و سرد در چیست؟

کمپوست داغ، سریعتر است؛ اما نیاز دارد که به نسبت بهینه کربن به ازت کاملا توجه گردد.