چاپ

تا جایی که من اطلاع دارم کمپوست اساسا جادویی است.

من نان کپک زده، پوست موز و زوائد بروکلی را داخل یک سطل می اندازم،یک کمی کار و زمان می گذارم و ...پوف!همه این ها تبدیل به خاک تیره، غنی و سالم می شوند و کمک به گل دادن گیاهان خانه،رشد و نمو گیاهان باغی و داشتن زندگی های سالم تر و شادتر همه گیاهان زنده می کنند.

COMAP
یاد گرفتن کمپوست فقط چند دقیقه طول می کشد و باعث می شود شما ذخیره بزرگی داشته باشید:"نیاز نخواهد بود که کودهای شیمیایی گران قیمت و یا غذای گیاهی خریداری نمایید"از سوی دیگر،تبدیل دانه های قهوه، پوست های موز، زوائد سبزیجات به یک محصول مفید به میزان قابل ملاحظه ای مقدار زباله ای که شما روزانه بیرون می اندازید را کاهش می دهد.
ولی کمپوست بو نمی دهد؟
نه!وقتی غذا فاسد می شود بو می گیرد.ولی ساختار مناسب سیستم کمپوست به غذا اجازه فاسد شدن را نمی دهد.در عوض جریان هوا و تجزیه باعث تبدیل به خاک شدن می گردند.دستورات را گام به گام بخوانید تا اینکه یک سیستم کمپوست داخلی و دوستدار آپارتمان که بو ندارد داشته باشید.
کمپوست 5 محتویات کلیدی دارد:سبزها، قهوه ای ها ، خاک، آب و هوا.ما همه این ها را یکباره و در یک زمان خواهیم داشت.
سبزها:
این مواد غنی از نیتروژن هستند و تقریبا همه خرده ریزهای روزانه آشپزخانه را شامل می شوند.زوائد سبزیجات، دانه های سیب، پوست موز،حتی پوسته تخم مرغ و نان بیات یا کپک زده.هر آیتم مواد غذایی مختلفی دارد.پس، خاک سالمتر محصول توده کمپوست ناهمگون می باشد.
قهوه ای ها:
قهوه ای ها شامل چیزهایی مثل دانه های قهوه یا برگ های چای هستند(فیلترهای کاغذی عمل نشده هم معمولا خوب هستند!فقط باید مراقب برچسب،ریسمان و سوزن منگنه چای کیسه ای باشید) آن ها همچنین شامل زایدات خشک چمن همچون هرس های خشک چمن یا برگ ها می شود.من دوست دارم ظرفی از برگ های دم دست نزدیک سطل کمپوست داشته باشم تا حسب نیاز از برگ ها برای کپه کردن استفاده کنم.چمن ندارید؟روزنامه خرد شده هم خوب کار می کند!
آّب:
کمپوست در شرایطی پخته و به خاک تجزیه می شود که ترکیبش شبیه اسفنج چلانده شده باشد.معمولا زایدات اشپزخانه شما با اندازه کافی رطوبت دارند تا شرایط پختن خوب را فراهم نمایند.شما می توانید این را با فرو کردن یک میله و مشاهده رطوبت در میله در هنگام بیرون کشیدن تست کنید.اگر رطوبت وجود نداشت کمی آب پاشی نمایید.
هوا:
جریان هوا کمک به تجزیه خرده ریزها و قطعات مواد غذایی آشپزخانه کرده و کمک می کند که فرآیند هوازی که خوب است باشد.اگر فرآیند بی هوازی گردد توده کمپوست بو می گیرد.جریان هوا از سوراخ های ظرف شما و چرخاندن مکرر تامین می گردد.من معمولا کمپوست خود را با یک بیلچه دستی یک بار در ماه به هم می زنم.
ظرف:
برای کمپوست در قد و قواره آپارتمان،یک ظرف 10 تا 20 گالنی انتخاب خوبی است.یک سطل آشغال فلزی یا جعبه پلاستیکی درب دار کار می کند.اگر از یک ظرف چوبی استفاده می کنید اطمینان حاصل نمایید که چوب مورد عمل قرار نگرفته و جزیی از محتویات تجزیه شونده داخلی نمی گردد.
اگر فضای شما واقعا کوچک است می توانید از از ظرف کوچکتر مثل سطل آشغال پلاستیکی که کاملا زیر سینک قرار می گیرد استفاده نمایید.فقط حتما باید درب دار باشد.
برای اینکه به هوا اجازه ورود به کمپوست را بدهید، حد اقل 10 تا 12 سوراخ در زیر ظرف ایجاد کنید و ظرف را روی قطعه قرار دهید.من دوست دارم مقداری روزنامه زیر قطعات بگذارم تا تمام ترشحات محتمل و معمولا فقط گل و لای را جمع آوری نماید.
شما نیاز دارید که دو ظرف مشابه داشته باشید.وقتی اولی پر می شود،شروع به پخته شدن نموده و در همین حال شما شروع به پر کردن دومی خواهید نمود.بسته اول کمپوست شما باید قبل از پر شدن دومی آماده شده باشد!
چطور:
شما محتویات را می شناسید و یک ظرف دارید.اکنون اجازه دهید که آن ها را کنار هم بگذاریم.
1-کار را از کف ظرف و با یک لایه از "قهوه ای ها" آغاز نمایید.(من دوست دارم از تعدادی برگ یا ترکه یا روزنامه ریز ریز شده استفاده کنم)
2-حالا یک لایه از "سبزها" اضافه کنید.شما می توانید آن ها را تکه تکه و به مجرد تولید از آشپزخانه اضافه نمایید.وقتی ضخامت لایه به یک اینچ رسید پیش بروید*
3-یک لایه نازک(یک چهارم تا یک دوم اینچ) خاک در عرض کمپوست بکشید.ابن تولید بو را متوقف نموده و تجزیه را آغاز می کند.
4-افزودن این لایه های لازانیا مانند(قهوه ای ها،سبزها،خاک) را تا زمان پر شدن ظرف ادامه دهید.
5-وقتی ظرف شما پر می شود دربش را بگذارید.حد اقل هر چند هفته یکبار، رطوبت کمپوست در حال پختن و هوادهی آن را با چک کردن میزان رطوبت و چرخاندن(اختلاط) در حد قابل قبول نگه دارید.در زمانی که ظرف بعدی شما پر می شود، شما نباید زایدات آشپزی بیشتر داشته باشید و فقط باید خاک قهوه ای تیره نرم را برای تغذیه باغ یا گیاهان گرسنه داخل گلدان اختصاص دهید.
نکات مفید:
*اگر شما شروع به استشمام بوی گند نمودید، سعی کنید لایه سبزهایتان را با یک لایه نازک خاک بپوشانید.
همیشه از گوشت و لبنیات پرهیز کنید.این ها در توده های کمپوست خانگی کوچک تجزیه نمی شوند.آن ها فقط می گندند،بو می گیرند و حشرات را جذب می کنند.پس اینک به میوه ها،سبزی ها،قهوه و پوست تخم مرغ بچسبید.
کوچکتر بهتر است.اگر کل سر کاهو بد است، کوچک کردن کاهو به قطعات یک اینچ و کوچکتر قبل از انداختن به سطل، کمک می کند که تجزیه سریعتر انجام شده و بوی کمتری تولید گردد.
اگر شما حیاط دارید،همه این ها را بیرون هم می توانید انجام دهید.متخصصین فضای جعبه حیاط را 3*3*3 فوت توصیه می کنند.برای ایجاد لایه سبزها، من یک ظرف جمع آوری کوچکی داخلی(داخل منزل) را نگهداری می کنم.وقتی سطل داخلی پر از زایدات آشپزخانه می شود، آن را به بیرون حمل کرده و پس از تخلیه، فوری لایه خاک را اضافه نمایید تا بو و مگس ها را دور نگه دارد.نیازهای هوا و آب یکسانند.تا زمانی که توده همانند خاک به نظر برسد، توده را با بیل بزرگ یا چنگک هر چند هفته یکبار برگردانید.

کمپوست ساز ارزان قیمت مدل پاسیویی