5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

فوری! فروشی! بدون معطلی! در انبار فقط یک سطل بوکاشی و دو بسته سبوس موجود است! در صورت تمایل به خرید، قبل از دیگران، تماس بگیرید!!

HUOS TOTAL

RUMI4

چرا مشکل داریم؟ چگونه مشکل را حل کنیم؟

 

 

hame1

 

hame2

 

hame3

یک تیر و پنج نشان! 

5reas 6

 

 کمپوست خانگی!

5reas 7

 

کمپوست سازی بوکاشی؛ کاهش زایدات غذایی در خانه


احساس خوبی از برگرداندن سبزیجات پلاسیده به سوپ ندارید؟ خرد کردن مواد غذایی نامطلوب و کنار گذاشتن خوراک و قرار دادن آن در سطل آشغال یا دور انداختن میوه ای که لکه های زشتی دارد، به نظر نمی رسد که کار و روش درستی محسوب شود. متاسفانه، همه این کارها انجام می شوند.


وجود زائدات غذایی، در واقع، آشفتگی ذهنی را، از لحاظ اندازه، چشم انداز و تاثیر، بوجود می آورد. مطابق با یافته های سازمان کشاورزی و غذای ملل متحد، یک سوم تمام غذاهای تولیدی برای مصرف انسان، حدود 1.3 میلیارد تن، هر ساله، از دست می روند یا تلف می شوند.
زائدات آشپزی، حدودا، 60 درصد زائدات خانگی چینی را شامل می شود. وقتی زائدات غذایی، در عوض جدا شدن، با دیگر زباله ها مخلوط می شوند، آنچه که می توانست بازیافت شود را آلوده می سازد.
در نتیجه، بیشتر زائدات به لندفیل ها فرستاده می شود.
وقتی زائدات غذایی به لندفیل ها ارسال می شود، مقدار زیادی متان تولید می کند؛ یک گاز گلخانه ای بسیار پر قدرت تر از دی اکسید کربن.
خرده های غذا زائدات نیستند؛ منابع هستند
غذا یک ماده آلی است که می تواند براحتی تجزیه شده و ایجاد هوموس فوق العاده مغذی و غنی برای خاک نماید.
بنابراین، امروز، ما راه حل معرکه برای رفع مشکل زائدات غذایی، به ویژه برای ساکنین آپارتمان ها، معرفی می کنیم که کمپوست سازی بوکاشی نام دارد.


کمپوست سازی بوکاشی چیست؟


فرآیند طبیعی تجزیه مواد آلی به الحاقیه خاک کمپوست سازی نام دارد.
کمپوست سازی بوکاشی یک سیستم کمپوست سازی داخلی کم جا محسوب می شود. در این شیوه، شما با استفاده از پیمودن راهی سریع و آسان از خرده های غذا کمپوست خواهید ساخت.
مطابق با ویکی پدیا، اصطلاح کمپوست یک کلمه ژاپنی است که برای مواد آلی تخمیر شده مورد استفاده قرار می گیرد. آن یک تجربه تخمیر مورد استفاده توسط کشاورزان ژاپنی است که از قرن ها قبل از میکروارگانیزم ها برای تجزیه مواد آلی استفاده می کرده اند.
وفق آنچه از کمپوست سازی عمومی آموخته شده است، بوکاشی واقعا بیشتر از فرآیند تخمیر است. بوکاشی از فرآیند تجزیه بی هوازی استفاده می کند؛ از گستره ای از میکروارگانیزم ها برای تخمیر خرده های غذای شما مدد می گیرد.
این میکروارگانیزم های مفید عبارت از باکتری های اسید لاکتیک، مخمرها و باکتری های فتوسنتتیک بوده و میکروارگانیزم های موثر یا به اختصار EM نامیده می شوند.


مزایای کمپوست سازی بوکاشی


1- ساده است: نیاز به چرخانیدن مرتب یا متعادل کردن نرخ سبزها و قهوه ای ها وجود ندارد. به سادگی، تمام زائدات غذایی به سطل بوکاشی اضافه می شوند؛ EM افزوده می گردد و اجازه داده می شود که میکروب ها بقیه کارها را بکنند.
2- سریع است: در کمپوست سازی سنتی شما نیاز دارید که دو ماه تا دو سال منتظر بمانید تا زائدات غذایی شما به کمپوست مفید تبدیل شوند. در کمپوست سازی بوکاشی، خرده های غذای شما می توانند در 4 تا 6 هفته به کمپوست کیفیت بالا تبدیل شوند.
3- بوی کم: وقتی بخوبی مدیریت شود، بوکاشی عملا بی بو است. با این حال، هر بوی مرتبط با بوکاشی بویی ملیح با کمی شباهت به درست کردن شراب یا سرکه می باشد. اغلب مردم این بو را خیلی حال به هم زن نمی دانند. پس، بوکاشی ایده آل آپارتمان ها و خانه های کوچک است.
4- دارای سایزها و اندازه های بسیار متنوع: سطل های بزرگتر می توانند چرخ دار بوده و مدیریت حمل و نقل را ساده سازند. برای مدارس، رستوران ها، کارخانجات و دیگر سازمان ها، بوکاشی یک اختیار سریع تر و دارای فضای کارآمدتر محسوب می شود.


چطور شروع کنیم؟( هشت گام)

boucver1

boucver2
*بعد از اینکه سطل پر شد، سه الی چهار هفته صبر کنید. زائدات می توانند داخل بخش کشت نشده یک مزرعه حاصلخیز حفر شوند. یک ماه بعد، آن به یک چای غنی از مواد مغذی و سازنده ایمن خاک گیاهان شما تبدیل خواهد شد.


گام یک


سطل بوکاشی خودتان را بگیرید. شما می توانید آن را خودتان هم بسازید( راهنمای آن لاین فراوانی امروزه در دسترس هستند)


گام 2


وقتی خرده های غذا را برای بار اول در سطل می ریزید، از تکه های بزرگتر غذا برای تشکیل یک لایه در کف استفاده کنید(روی صفحه زهکش) برای نخستین لایه، شما می توانید از پوست موز، تکه ای از برگ کلم، ترجیحن سبزیجات یا میوه ها، استفاده نمایید.

bouc2
گام 3


یک مشت EM را روی زائدات بپاشید.

bouc3
گام 4


الان آن برای خرده غذاهای بیشتر آماده است. آن ها را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید، تا به تدریج به فرآیند کمک کند. طول هر لایه باید کمتر از 4 اینچ 10 سانتیمتر باشد. آن را فشار دهید تا فشرده شود.
تناسب غذاهای دارای پروتئین بالا از قبیل گوشت، ماهی، پنیر و تخم مرغ را کنترل کنید و موقع اضافه کردن این غذاها EM بیشتری بیفزایید تا اطمینان حاصل نمایید که آن ها برای جلوگیری از تولید بو بخوبی پوشش داده شده اند. استخوان های بزرگ یا مایع زیادی را داخل مخلوط نکنید. فراموش نکنید که درب سطل بوکاشی را در همه مدت بسته نگه دارید.


گام 5


هر دو سه روز یکبار، چای بوکاشی( نشتی) را با استفاده از شیر کف سطل خارج کنید تا از گندیدگی ممانعت به عمل آورید. چای بوکاشی میلیون ها میکروب دارد و یک کود بسیار غنی از مواد مغذی است که می تواند برای گیاهان داخلی، باغچه ها، سبزیجات و گل ها مفید باشد.
چای بوکاشی بسیار اسیدی است و ما توصیه می کنیم که به نسبت یک به صد رقیق شود. نرخ رقت روی گیاهان حساس را تست کنید، زیرا ممکن است گیاهان مقاومتری پیدا کنید که با نرخ های رقت کمتر هم مشکلی نداشته باشند.
اگر نمی توانید از چای بوکاشی در راه درستی استفاده کنید، نگران نباشید. ممکن است آن را به سادگی داخل زهکش نمایید. آن کاملا طبیعی است و آلودگی ایجاد نخواهد نمود. باکتری های بوکاشی کمک می کنند که انسداد زهکش های گرفته شده مرتفع گشته و کارهای تصفیه آب بهتر جلو برود.


گام شش


این فرآیند لایه گذاری را تکرار کنید تا سطل پر شود. پس از پر شدن، دو تا سه هفته صبر کنید. بیرون کشیدن چای بوکاشی را فراموش نکنید. زمان توقف تولید نشتی، وقت آن رسیده که نگاهی به نتایج بیندازید.
این آن چیزی است که ممکن است ببینید. بله! یک کپک پشمالوی سفید بامزه!

bouc4
نگران نباشید! هر رشد کپکی باید رنگ سفید داشته باشد و این نشانه این است که فرآیند تخمیر خوب است. همچنین، در تابستان فرآیند خیلی سریعتر اتفاق خواهد افتاد. هرچند، با مشاهده کپک سیاه یا سبز باید بدانید که چیز غلطی اتفاق افتاده است؛ تجربه چنین اتفاقی معمولا با بوی گند همراه است.


گام 7


بعد از 3 الی 4 هفته( از روزی که افزودن زائدات غذایی را متوقف کردید)، آن آماده ورود به خاک است. توجه داشته باشید که تجزیه فیزیکی هوموس فقط وقتی اتفاق می افتد که مواد تخمیری داخل خاک شوند. این چیزی است که باید انجام دهید:
یک چاله یا ترانشه به عمق 8 تا 12 اینچ( بیست تا سی سانتیمتر) بکنید. این چاله نباید با ریشه گیاهان در تماس باشد. بوکاشی کاملا اسیدی است. آن نیاز دارد که دو هفته در خاک بوده و خنثی شود تا خطری برای ریشه گیاهان ایجاد ننماید.
زائدات تخمیر شده را داخل خاک ریخته و با خاک میکس کنید. با 6 الی 8 اینچ یا 15 تا 20 سانتیمتر خاک پوشش دهید.
دو الی 4 هفته بعد از دفن، گیاهان را داخل خاک غنی از بوکاشی کشت دهید.
باغ ندارید؟ با یک مزرعه محلی تماس بگیرید و ببینید آیا آن ها مورد استفاده کمپوست را دارند!
نکته ویرایشگر: من این کار را با یک مزرعه شگفت انگیز انجام دادم و نتیجه عالی از آب در آمد. ما دو سطل بوکاشی در منزل داشتیم. این امر به ما اجازه می داد که در حال پر کردن یکی، دیگری را در حال تخمیر ببینیم. هر چند من در نانجینگ زندگی نمی کنم، کسانی را می شناسم که برنامه کمپوست سازی دارند و بطور مرتب کمپوست های تولیدی خود را به مزارع می دهند. آن ها موقع فروش سبزیجات و میوه های خوشمزه، سطل های پر را هم جمع می کنند. این یک راه عالی برای خوردن سبزی ها و میوه های محلی و ایجاد ارتباط سالم با محله است!
شما می توانید یک مزرعه ارگانیک در نزدیک خود پیدا کنید.


گام 8


بعد از استفاده، سطل را فقط با آب تازه آبکشی کنید. از صابون ها یا دترجنت هایی که میکروب ها را از بین می برند استفاده نکنید.
ما نمی توانیم زائدات غذایی را فقط با کمپوست سازی متوقف کنیم. آن ها خیلی زیادند. با این حال، اگر سعی کرده و گاهگاهی روی خانوارها کار کنیم، می توانیم زباله ها را به گنجینه ها تبدیل نماییم.

در صورت تمایل به خرید سطل و سبوس کمپوست ساز بوکاشی( با هم یا جداگانه) لطفا از صفحه محصولات بازدید نمایید.