چاپ

سبوس بوکاشی(کد 0039)

با استفاده از این دستورالعمل، شما می توانید خودتان "سبوس بوکاشی" تهیه نمایید. هدف از استفاده از این سبوس این است که زائدات غذایی به میکروارگانیزم هایی آغشته شوند که به تخمیر آن ها کمک می کند. ارگانیزم اصلی باکتری اسید لاکتیک است. تجربه من این بوده که در روشی ساده که طی آن از کشت لاکتوباسیلوس های نشاسته برنج استفاده می شود، می توان استارتر موثر و خوبی تهیه نمود. من نشاسته را از شستشوی برنج( آب برنج) تهیه کردم و باکتری های اسیدلاکتیک را با استفاده از شیر کشت دادم. سپس آن ها را به سبوس گندم تلقیح نمودم. در پایان کار، سبوس می تواند خشک شده و برای یکسال یا بیشتر ذخیره گردد. این روش در مقایسه با خرید سبوس در بسته های کوچک تجاری یا حتی خرید مایع استارتر EM کاملا به صرفه می باشد.

در صورت تمایل می توانید سبوس بوکاشی را خریداری نمایید.