walden-pond



بوکاشی| راهنمای کمپوست(کد 0270)

راهنمایی ضروری: اغلب قریب به اتفاق مطالب این سایت ترجمه خود ما هستند. با توجه به اینکه برخی از این مطالب برای خواننده ایرانی ابهام و سرگشتگی ایجاد می کند، گاه مجبور به ارائه توضیحات اضافی هستیم. از آنجا که برای همه خوانندگان واجب و ضروری است که مطالب ترجمه را از توضیحات اضافی تشخیص دهند، تمام توضیحات اضافی را بصورت نوشته های کج دارای خط زیرین آورده ایم.


راهنمای زیر فقط برای کمپوست سازی خانگی است. برای کمپوست سازی تجاری، نیاز دارید که نکات مصوب را مورد مطالعه قرار دهید.
بوکاشی چیست؟
بوکاشی از لحاظ فنی یک روش کمپوست سازی نیست، زیرا در عوض تجزیه به تخمیر بی هوازی غذا بها می دهد. سبوس بوکاشی، مخلوطی از باکتری ها و مخمرها، غذا را با بوی خیلی کم تجزیه می کند( بویی تا حدی شبیه ترشی) و انتشارات مضر ایجاد نمی کند. گوشت، مواد لبنی و غذاهای پخته شده می توانند در سطل بوکاشی فرآیند شوند و پاتوژن ها و علف های هرز به دلیل اسیدیته بالا کشته می شوند. فرآیند تخمیر یک نشتی باکتری های مفید ایجاد می کند که می تواند برای جلوگیری از انسداد داخل زهکش ها ریخته شود، برای جلوگیری از جلبک استفاده شود یا به عنوان کود مصرف گردد.
بر خلاف دیگر روش های کمپوست سازی، به دلیل نیاز به سبوس بوکاشی، هزینه کمپوست سازی در بوکاشی مستمر است. با این حال، این سیستم فضای کمی اشغال می کند، زمان بازگشت سریعتری دارد و می تواند موادی که دیگر روش ها نمی توانند را فرآیند نماید.
بوکاشی؛ چطور؟
گام 1: یک سطل درست کنید یا بخرید
بوکاشی نیاز به یک ظرف هوابند دارد، زیرا یک فرآیند بی هوازی است. شما می توانید یک سطل تجاری بوکاشی بخرید یا با استفاده از یک سطل 5 گالنی با یک در آب بند و اضافه کردن یک شیر آب کنترل شیرابه در کف، یکی بسازید.
گام 2: سبوس بوکاشی را بخرید یا درست کنید
سبوس، هزینه مستمر تخمیر بوکاشی است که در طی زمان اضافه می شود. آن ها که می خواهند هزینه را کاهش دهند، دستورالعمل های ساخت سبوس را بصورت آن لاین جستجو می کنند. اجزای اصلی عبارت از سبوس برنج یا گندم، آب، میکروارگانیزم های موثر و شیره چغندر هستند. باکتری لاکتوباسیلوس، جزء کلیدی سبوس بوکاشی، می تواند در خانه پرورش یابد و به عنوان جایگزین میکروارگانیزم های موثر استفاده شود. در بیشتر حوزه های روستایی، ممکن است قادر باشید با استفاده از کود، سبوس خود را بسازید.
گام 3: زائدات را ریز کنید( اختیاری ولی توصیه شده است)
این امر سطح در دسترس باکتری ها را برای تخمیر سریعتر افزایش می دهد.
گام 4: خرده های غذا و سبوس را در ظرف بریزید
خیلی از برندهای سبوس تجاری توصیه می کنند که یک مشت سبوس به ازای هر 2 تا 3 اینچ زائدات و خرده های غذایی ریخته شود. اگر ظرف شما شیر دارد( که به سوراخ های زهکشی ترجیح داده می شود) می توانید قبل از ریختن خرده ریزها می توانید مقداری سبوس را در ته ظرف لایه بندی نمایید. قاعده عمومی این است که سبوس به مقدار خیلی زیاد ریخته نشود.
گام 5: ترکیب را فشرده نمایید تا هوا را تا جایی که ممکن است حذف کرده و درب را ببندید
شما می توانید از یک بشقاب غذا یا تکه ای مقوا استفاده نموده و محتویات را فشرده نمایید. یک بشقاب یک راه خوب است که محتویات را در حین تخمیر، سنگین می سازد.
وقتی سطل شروع به پر شدن می کند یا شما می خواهید از بوکاشی خود استفاده کنید، اضافه کردن مواد را متوقف نمایید.
گام 6: هر دو یا سه روز مایع را زهکشی کنید
شیرابه پر از باکتری های مفید است که می تواند در زهکش ریخته شده و رفع انسداد نماید، جهت جلوگیری از جلبک استفاده شود یا برای استفاده به عنوان کود رقیق شود. به عنوان کود، نرخ توصیه شده 100 به 1 است؛ 100 قسمت آب به یک قسمت شیرابه. از مایع رقیق شده در مدت 24 ساعت استفاده نمایید.
گام 7: برداشت
به مجرد پر شدن سطل، 2 هفته منتظر مانده و بعد برداشت کنید. محصول بوکاشی نمی تواند مستقیما به گیاهان اضافه شود، چون اسیدیته بالا دارد. شما می توانید محصول بوکاشی را در 8 تا 12 اینچ عمق خاک و به دور از گیاهان موجود دفن کنید تا بعد از یک تا دو هفته خاک گیاهکاری را تشکیل دهد.
نکته: با قرار دادن محصول بوکاشی تخمیر شده در یک سطل کمپوست ایستا یا ورمی کمپوست، به فرآیندهای کمپوست سرعت بدهید.( برای تغذیه کرم ها از مقادیر کوچک استفاده کنید)

صفحه نخست

مهم: اگر اطلاعات خود را بیش از مطالعه و خواندن، از طریق شنیدن به دست می آورید بهتان توصیه می کنیم که "چرا مشاوره تلفنی!؟" را بخوانید.

نکته اول: چنانچه متن بالا نیاز شما را بر آورده نکرده است، کلیدواژه خود را در قسمت جستجو( بالای صفحه) وارد کرده و مقالات مرتبط با خواسته خود را ملاحظه نمایید. شاید یکی از آن ها بر طرف کننده نیاز شما باشد. در این باب به این نکته توجه کنید که از آنجایی که اغلب قریب به اتفاق مطالب این سایت ترجمه خود ما است ممکن است آنچه در سایت های دیگر پیدا نمی کنید را اینجا هم پیدا نکنید، اما آنچه اینجا می یابید را به احتمال زیاد در دیگر جاها نخواهید یافت؛ الا اینکه از اینجا برداشته باشند. در ضمن اگر می خواهید مطالب خوب زیست محیطی سایت های دیگر را ببینید به بخش های روزشمار، هفته شمار و مهم مندرج در صفحه نخست رجوع کنید.( روی قسمت خانه کلیک کنید) این اطمینان را هم داشته باشید که بیشتر مطالب سایت بر اساس پاسخ دادن به سوالات تلفنی یا پیامکی از ما یا دیگران پای بر عرصه وجود گذاشته اند و لذا اگر شما از ما سوالی بپرسید که جوابش را نمی دانیم، یا می دانیم اما در رابطه با آن مطلب در سایت نگذاشته ایم، به احتمال زیاد مدتی بعد مطلبی در باره آن تهیه کرده و در سایت قرار خواهیم داد. 
نکته دوم: در صورت تمایل به اخذ مشاوره تلفنی از قوانین مشاوره، مندرج در بالای صفحه یا صفحه نخست، کسب اطلاع نمایید.
نکته سوم: چنانچه مایل هستید فعالیت خود را با صرف هزینه ای معقول در سایت "بهداشت محیط دم دستی" تبلیغ نمایید، لطفا اینجا را کلیک کنید.

چنانچه به یکی از دو مقوله "بهداشت" و "محیط زیست" علاقمند هستید، یا کلا نسبت به هیچیک از این دو مقوله نگاه خوبی ندارید، به شما اکیدا توصیه می شود اینجا را کلیک کنید.

در ضمن، اگر دوستدار این هستید که در زمره حامیان ما باشید، لطفا اینجا را کلیک کنید.  از آنجا که ما توسط دولت حمایت نمی شویم، امید خود را به حمایت شما عزیزان دوخته ایم. پس اگر فکر می کنید ارزش بیشتر دیده شدن را، دست کم جهت مبارزه با آن هایی که با اطلاعات غلط مردم را در مسیر نادرست قرار می دهند، داریم، لطفا لینک زیر را در گروه های شبکه های مجازی( لینکدین، واتس آپ ، تلگرام و ...) به اشتراک بگذارید.

WWW.YARABUMCO.IR

خط آخر: اگر در هنگام جستجوی نام و نام خانوادگی خود در گوگل و پیدا کردن سایتی که حاوی آن ها هستند به احساس خوبی دست می یابید، لطفا اینجا را کلیک کنید.