نیم نگاه


midanidVERY

 5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

فوری! فروشی! بدون معطلی! در انبار فقط یک سطل بوکاشی و دو بسته سبوس موجود است! در صورت تمایل به خرید، قبل از دیگران، تماس بگیرید!!

HUOS TOTAL

RUMI4

باکتری های کلیفرم( کد 0359)
باکتری های کلیفرم عمومی ترین آزمایشات آب هستند که ایمنی چاههای اختصاصی و چشمه ها را تعیین می نمایند.ولی این باکتری ها دقیقا چه هستند و در سیستم های آب اختصاصی چطور تصفیه می شوند؟
این صفحه باکتری های کلیفرم آب آشامیدنی را به همراه پیشگیری و تصفیه شان معرفی می نماید.

باکتری های کلیفرم چه هستند؟
باکتری های کلیفرم گروه وسیعی از باکتری ها هستند که در سراسر محیط زیست یافت می شوند.آنها معمولا در خاک و آب سطحی هستند و حتی ممکن است روی پوست شما دیده شوند.تعداد زیادی از انواع ویژه ای از باکتری های کلیفرم می توانند در فضولات انسان و حیوان پیدا شوند.اغلب باکتری های کلیفرم برای انسان بی ضرر هستند اما برخی از انواع آنها بیماری های خفیفی را بوجود می آورند و بعضی دیگر مسبب مشکلات حاصل از بیماری های شدید منتقله از طریق آب هستند.
باکتری های کلیفرم اغلب به عنوان موجودات شاخص در نظر گرفته می شود زیرا حضور آنها دلالت بر حضور بالقوه باکتری های عامل بیماری در محیط آبی می کند.حضور باکتری های کلیفرم در آب تضمین نمی کند که نوشنده آب حتما به بیماری مبتلا خواهد شد.
به عبارتی بهتر حضور آنها نشان می دهد که بین منبع باکتریایی ;که می تواند آب سطحی, سیستم سپتیک و یا فضولات حیوانی باشد ; و منبع تامین آب یک مسیر آلودگی وجود دارد.باکتری های مسبب بیماری می توانند از این مسیر خود را به منابع آبی برسانند.
اگر نتیجه آزمایش کل باکتری های کلیفرم مثبت باشد,ممکن است انواع ویژه ای از آنها مورد آزمایش قرار بگیرند.این باکتری های زیر گروه کلیفرم شامل کلیفرم مدفوعی و اشرشیا کلی یا ای کلی هستند.باکتری های کلیفرم مدفوعی ویژه جهاز هاضمه حیوانات خونگرم و منجمله انسان هستند و لذا نیاز به آزمایش ویژه تر آلودگی فاضلاب یا فضولات حیوانی دارند.نتیجه مثبت ای کلی جدی تر از نتیجه باکتری های کلیفرم ;به تنهایی;قلمداد می شود زیرا می رساند که فاضلاب انسانی و یا فضولات حیوانی وارد منبع آب شده اند.هرچند اغلب نژادهای ای کلی بی ضرر هستند و در جهاز هاضمه انسان ها و حیوانات سالم زندگی می کنند, تعدادی از گونه ها , سمی قوی تولید می کنند که بیماری های شدید و مرگ را به همراه می آورد.
اثرات تندرستی باکتری های کلیفرم
همچنان که بیان گردید آب آشامیدنی که توسط باکتری های کلیفرم آلوده شده است,همیشه سبب ایجاد بیماری نمی شود.اغلب این باکتری ها برای انسان بی ضرر هستند.اگر باکتری های مسبب بیماری وجود داشته باشد, عمومی ترین نشانه ها به هم خوردگی دل و روده و علامت هایی شبیه آنفلوآنزا همانند تب, دردهای شکمی و اسهال است.نشانه ها در بچه ها و کهنسالان بیشتر دیده می شوند.در برخی موارد ساکنین خانه ها نیاز دارند که در برابر باکتری های منتقله از طریق آب که در آب آشامیدنیشان عمومی هستند ایمن گردند.در این حالت,مهمانانی که در برابر بیماری ایمن نشده اند ممکن است با نوشیدن آب مبتلا به بیماری شوند.از آنجا که نشانه هایی که نوشیدن آب حاوی کلیفرم ایجاد می کند همانند بسیاری از دیگر بیماری ها است,بدون آزمایش آب به سختی می توان گفت که آب منبع بروز مشکل هست یا نیست.
استانداردهای آب آشامیدنی
اغلب باکتری های گروه کلیفرم باعث بیماری و مرض نمی شوند اما بیشتر بودن تعداد آنها ,احتمال ایجاد بیماری را بالا می برد.از آنجا که بقای باکتری های کلیفرم در منابع آبی طولانی تر از اغلب موجودات بیماریزا است,نبود باکتری های کلیفرم این فرض را پیش می آورد که منبع آبی برای آشامیدن ایمن و تندرست است.
آزمایش آب باکتری های کلیفرم
عمومی ترین آزمایش آب باکتری ها,آزمایش باکتری های کلیفرم است.توصیه می شود که منابع آب اختصاصی(چاه,چشمه و منابع تامین آب اختصاصی) سالانه جهت تعیین کل باکتری های کلیفرم آزمایش شوند.اگر آزمایش اولیه آب دال بر حضور باکتری های کلیفرم باشد,آزمون های اضافی برای تعیین حضور یا فقدان باکتری های کلیفرم مدفوعی و اشرشیا کلی لازم است.
زمان سال و شرایط آب و هوایی بر تعداد باکتری های کلیفرم چاهها تاثیر می گذارد.از آنجا که باکتری های کلیفرم دوست دارند که نزدیک سطح خاک زندگی کنند و به علاوه درجه حرارت های گرمتر را ترجیح می دهند, منطقی است که باکتری ها را درفصول گرم تر و مرطوب تر و در زمانی که آب سطحی ,طبقات آبدار زیرزمینی را تغذیه مجدد می کند بیشتر ببینیم.لذا بیشترین تعداد باکتری های چاهها را به مدت کوتاهی بعد از چند هفته بارندگی می بینیم و کمترینشان را در زمستان های سرد و خشک ملاحظه می کنیم.وقتی که منابع آب جهت تعیین باکتری ها تحت آزمایش قرار می گیرند,این وجود نوسان در فصول و شرایط آب و هوایی گوناگون را باید مورد توجه قرار داد.
چه چیز در باکتری های کلیفرم مشترک است؟
باکتری های کلیفرم یکی از عمومی ترین مشکلات آلودگی آب در سیستم های آب اختصاصی در سراسر امریکای شمالی هستند.در بررسی سال 2006 در حدود 35 درصد چاههای آب اختصاصی حاوی باکتری های کلیفرم و تقریبا 15 درصدشان شامل اشرشیا کلی بودند.
در مقایسه با چاههای عمیق,چشمه ها و چاههای کم عمق باکتری های کلیفرم بیشتری دارند زیرا در زمانی که آب سطحی به داخل زمین نفوذ می کند, باکتری های کلیفرم خود را توسط صاف سازی خاک و سنگ از دست می دهد.اگر چاههای عمیق تر (با عمق بیش از 100 فوت) با ساخت نامناسب به آب های سطحی اجازه جریان مستقیم در طول دیواره چاه به آب زیر زمینی را بدهند یا اگر استفاده های زمین مجاور سبب آلودگی آب زیر زمینی عمیق شود, امکان آلودگیشان کماکان وجود دارد.
حذف باکتری از آب آشامیدنی
گاهی اوقات مشکلات چاههاو چشمه هایی که آزمایش باکتری کلیفرم آنها مثبت است میتواند با انجام کارهای نسبتن ساده ای حل و برطرف شود.چنانچه آزمایشهای منبع آب مورد نظر تان مثبت است ، مراحل زیر را به ترتیب جهت رفع مشکل انجام دهید.
- ممکن است که لازم باشد شما یک نمونه دومی را فقط جهت تایید نتیجه اولیه ارسال کنید، همچنین اگر فقط یک تست مبنی بر وجود / عدم وجود انجام داده باشید ممکن است که لازم باشد تا از آزمایشگاه بخواهید که باکتریهای موجود در منبع آب مورد نظرتان را شمارش کنند.همچنین این مهم است که آزمایشهای باکتریایی مثبت را با یک تست مثبت باکتری ای کولای که شدت آلایندگی باکتریایی را مشخص می کند ، پیگیری کنید. آزمایشات بعدی به عنوان قسمت تاییدی نمونه است که شامل انجام آزمایش وآنالیز شمارش ای کولای انجام میشود .
- سیستم نگهداری:برخی اوقات بعضی از نمونه های نگهداری منبع آب ممکن است که آلودگی باکتریایی از منبع آب را حذف کند . برای مثال در صورت توسعه چاه , در پوش خوب و بهداشتی , شیب مناسب زمین و حفاظت و نگهداری درست بخش های بالایی زمین مانع از ورود حشرات و آبهای سطحی به داخل چاه می گردد.اگر چشمه ای دارید مطمئن شوید که محفظه چشمه به منظور جلوگیری از ورود هر گونه حشرات و حیوانات به داخل آن به خوبی آب بندی شده است. اگر باکتریهای ای کولای وجود دارند، نمونه سیستم آلوده را برای عملکرد مناسب و حذف یا تغییر منابع آلودگی و مضر از زائدات حیوانی در اطراف چاه یا چشمه کنترل کنید .
- شوک کلریناسیون( کلر زنی مضاعف): در برخی موارد باکتریهای کلی فرم می تواند در یک زمان موقتی از پدیده های آلوده کننده ای همچون بارندگی سنگین یا نصب پمپ مستغرق جدید،وارد چاه یا چشمه شود. جهت گندزدایی چاه یا چشمه , وارد کردن غلظت بالایی از کلر به آب در یک زمان کوتاه مورد توجه قرار گیرد . وقتی که کلرزنی مضاعف در منبع آب انجام میشود ، باید که آب را برای مدت 10 تا 14 روز مجددن از لحاظ آزمایش باکتری کلی فرم تست کنید .چنانچه جواب تکرار تست منفی بود ، این احتمال وجود دارد که در یک زمانی حادثه یا اتفاق آلاینده ای رخ داده است و سپس به طور موفقیت آمیزی بر طرف گردیده . اگر باکتریها وجود داشتند، شما نیازمند یک سیستم تصفیه و گند زدایی مداوم همچون چیزی که در زیر به شرح آن می پردازیم هستید:
• گند زدایی مداوم : اگر کلر زنی مضاعف در حذف باکتریها ی کلی فرم از منبع آب موفقیت آمیز نباشد شما ملزم به خرید و در نظر گرفتن یک سیستم گندزدایی پیوسته می باشید که تمام آنچه را که به آب مورد مصرف خانه وارد شده بتواند به طور موفقیت آمیزی از بین ببرد .
بسیاری از انواع سیستمهای تصفیه و گندزدایی فرایندهایی را که به شرح زیر می باشد و به صورت تجاری در دسترس هستند را به کار میبرند.

روشهای گندزدایی پیوسته :

کلریناسیون(کلرزنی):تصفیه خانه های آب شهری در سراسر آمریکای شمالی کلر را به صورت پیوسته به آب
می اقزایند تا اطمینان حاصل کنند که آب مورد مصرفشان عاری از هر گونه باکتری است.سیستمهای تصفیه مبتنی بر کلرزنی به طور اساسی ترکیبی از سیستم نغذیه ای است که یک محلول کلرین (هیپوکلریت سدیم) ویا به صورت پودر خشک (هیپوکلریت کلسیم)به درون بالا دست آب یا همان تانک ذخیره تزریق می کند. بیشتر کلریناتورها(دستگاههای کلرزنی)پمپهای تغذیه جابجایی مثبت را به منظور سنجش کلرینی که وارد آب میشود را به کار میبرند. سایر واحدها ممکن است که کلریناتورهای نوع مکشی را به کار ببرندیا قطره چکانهایی که کلرین را استفاده می کنندیا حتی از قرصهای کلرین استفاده کنند.
آب خام وارد شده به کلریناتور (دستگاه کلرزنی) باید که به طور کامل عاری از هرگونه ماده معلق یا کدورتهای ته نشین شده به منظور کلر زنی موثر که بتواند باکتریها را از بین ببرد ، باشد. معمولن یک صافی ته نشینی در بالا دست دستگاه کلرزنی نصب میشود تا تمام مواد معلق کوچک رااز بین ببرد .
کلرینی که به آب تزریق میشود ترکیبی است که به منظور کشتن باکتریهاست. همچنین ، کلرین توسط ناخالصیهای آب همچون آهن، سولفید هیدروژن و مواد آلی مصرف میشود .مقدار کلرین مورد نیاز به منظور کشتن باکتریها و اکسید کردن تمام ناخالصیها به عنوان مقدار تقاضای کلر شناخته میشود .بنابراین کل مقدار کلری که باید به آب تزریق شود بستگی به خصوصیات آب همچون pH و دما همچنین به مقدار کلرینی که باید به آب تزریق شود ، دارد. هدف سیستم پیوسته تقریبن 30. تا 50. میلی گرم برلیتر کلر باقی مانده درآب است . این کلر مورد نیاز به منظور کشتن باکتریهایی که ممکن است بعد از دستگاه کلر زنی به آب وارد شود,مورد استفاده قرار می گیرد.
- زمان مورد نیاز برای کلرین که بتواند باکتریها را بکشد به عنوان زمان تماس شناخته میشود .زمان تماس مورد نیازتغییر می یابد و بستگی به خصوصیات آب دارد. اما به صورت یک اصل کلی زمان تماس تقریبن 30 دقیقه است . فشار استاندارد تانکها معمولن به اندازه ای است که زمان تماس کافی را در تانک فراهم کند به گونه ای که ممکن است نیاز به نصب تانکهای نگهداری (ذخیره) بزرگتر از حد متوسط باشد که زمان تماس کافی را در تانک فراهم کند . همچنین زمان تماس کافی بوسیله جریان آب در سراسر یک سری از لوله های حلقوی شده، ایجاد می شود. زمان تماس مورد نیاز می تواند توسط افزایش دوز کلر (کلرزنی مضاعف یا همان سوپر کلرزنی) کوتاه شود . اما این موضوع ممکن است نیازمند افزودن فیلتر کربنی باشد که جهت حذف کلرین اضافی که باعث ایجاد بو و مزه میشود,گردد.
سیستمهای تصفیه با کلرزنی مداوم نیازمند نگهداری قابل توجه ای می باشند. منابع کلرین دستگاههای کلر زن جهت اطمینان از بهره برداری ،باید که به طور دایم و روزانه کنترل شود تا در صورت نیاز مخازن مورد نظر مجددن پر شوند .هر دو شکل جامد و مایع کلرین سمی و خورنده می باشند که می بایست جابجایی آنها مطابق استانداردهای ویژه " اقدامات ایمنی مطابق برگه اطلاعات ایمنی مواد MSDs " انجام شود .
نور ماورائ بنفش

uv

"فورد" حداقل نور ماوراء بنفش سیستم تصفیه آب
از آنجاییکه نور ماوراء بنفش هیچ اثر جانبی یا شیمیایی بروی آب ندارد، لذا نور ماوراء بنفش یک انتخاب عمومی یرای سیستم تصفیه و ضد عفونی آب است. به هر حال واحدهای نور ماوراء بنفش برای منابع آب توصیه نمی شوند.مثلن زمانی که باکتریهای کلیفرم بیش از 1000 کلنی در هر 100 میلی لیتر است یا زمانی که بیش از 100 کلنی باکتری کلیفرم مدفوعی در 100 میلی لیتر نمونه وجود دارد.

cadilac

سیستم خانه کامل "کادیلاک" نصب شده
واحد شامل یک حباب لامپ ماوراء بنفش است که توسط یک پوشش شیشه کوارتز پوشانیده شده است.وقتی آب جریان می یابد با نورماوراء بنفش تحت تابش قرار میگیرد . آب تصفیه نشده ای که به درون پوشش واحد ماوراء بنفش وارد می گردد باید که به طور کامل پاک بوده و عاری از هرگونه ماده معلق و قابل ته نشینی و یا هر گونه کدورتی باشد تا به این ترتیب تمام باکتریها در معرض تابش نور ماوراء بنفش قرار گیرد . اغلب یک واحد فبلتر ته نشینی در بالادست واحد ماوراء بنفش جهت از بین بردن هر گونه ماده آلی یا قابل ته نشینی قبل از اینکه وارد هر واحد ماوراء بنفش شود, قرار می گیرد .همچنین پوشش شیشه کوارتز باید که عاری از هر گونه فیلم میکروبی باشد. همچنین آب با سختی بالا (کلسیم و منیزیم) ممکن است که روی محفظه شیشه ای را با رسوب بپوشاند(رسوب سفید سختی). که ممکن است علاوه بر نرم کردن آب به تمیز کردن روزانه نیز نیاز باشد. همچنین واحد به برق نیاز داردو همین باعث افزایش قابل توجه هزینه های برق شما می گردد.و این بستگی دارد به اینکه شما کدامیک از سیستمها را تصمیم میگیرید و انتخاب می کنید؟ "شیر آب تنها" یا سیستم "فورد" یا سیستم "خانه کامل کادیلاک"؟!!
مزایای این سیستم این است که فقط باکتریهای درون آب را بکشد و هیچ باقی مانده ای از ماده گند زدا(ضدعفونی کننده) برای باکتریهایی که ممکن است زنده و باقی بمانندو یا اینکه در حین لوله کشی ممکن است وارد آب شوند ( بعد از اینکه به آرامی و به مرور زمان از قدرت و شدت نور ماوراء بنفش کاسته شود) باقی نماند و در آینده شما به جایگزینی آن سالی یکبار نیاز خواهید داشت. برخی از واحدها با یک سنسور شدت نور ماوراء بنفش تجهیز میشوندکه می توانند وقتی حباب به اندازه کافی نور مناسب ماوراء بنفش وارد نمیکند را نشان دهد. این سنسورها به هزینه اولیه واحدها افزوده میشوند.اما ارزش آنها ممکن است با افزایش طول عمر حباب ، پرداخته شوند.

اسمز معکوس:
Reverse Osmosis (R-O)

RO

سیستم تصفیه کامل آب اسمز معکوس
در سراسر جهان اینکه سیستمهای تصفیه آب خانگی ، شامل یک مرحله اسمز معکوس باشند ، رایج است که برای توسعه آشامیدن و پخت و پز به کار برده میشوند.
چنین سیستمهایی معمولن شامل یک تعداد از مراحل زیر می باشند.
• یک فیلتر ته نشینی که ذرات معلق را همچون زنگارها و کربنات کلسیم می گیرد .
• یک فیلتر ته نشینی ثانویه با منافذ کوچکتر ( به صورت انتخابی)
• یک فیلتر کربن(زغال )فعال که کلرین و مواد شیمیایی آلی را میگیرد. همان چیزی که به غشاهای نازک فیلم اسمز معکوس حمله میکند و آسیب میزند و باعث کاهش کارایی آن میگردد.
• یک فیلتر اسمز معکوس که یک غشاء فیلم نازک است
• یک فیلتر کربن (زغال ) فعال ثانویه به منظور حذف آن دسته از موادشیمیایی که توسط غشاء اسمز معکوس حذف نشدند.( به صورت انتخابی)
• یک لامپ نور ماوراء بنفش برای ضدعفونی کردن و رفع هر گونه میکروبی که ممکن است از سیستم فیلتراسیون فرار کرده باشد بوسیله غشاء اسمز معکوس( به صورت انتخابی)
جهت موثر بودن عمل تصفیه ،آب ورودی به واحدها باید که تحت فشار باشد(40 پوند براینچ مربع یا بیشتر از حد معمول).فرایندهای اسمز معکوس میتواند توسط مردمی که در مناطق روستایی که بدون آب تمیز و پاک و بدور از لوله های آب شهری، زندگی میکنند، به کار برده می شود .مردم روستا آب رودخانه یا اقیانوسها را خودشان فیلتر می کنند، چون کاربرد دستگاه آسان است. در فرایند تهیه آب معدنی بطری شده ، آب از میان پردازنده (غشاء) اسمز معکوس به منظور حذف میکروارگانیسمها و آلاینده ها ، عبور می کند.در عمل یک قسمت جزئی از باکتریهایی که زنده اند می توانند از میان منافذ کوچک و جزئی غشاهای اسمز معکوس عبور کنندو یا این کار را از طریق عبور از قسمتهایی از غشاء که به خوبی آب بندی نشده اند و دارای نشت می باشند,به انجام رسانند .بنابراین سیستمهای اسمز معکوس هم ممکن است نیازمند مراحل اضافه و بیشتری برای تصفیه آب باشند و جهت جلوگیری از آلودگی میکروبی نور ماوراءبنفش و یا ازن به کار می برند.
یک سیستم کامل اسمز معکوس شامل تمام اجزای اختیاری که توسط ما در نظر گرفته شوند ، میشود به اندازه ای که برای آشامیدن بهتر شود و واحدها به اندازه ای کوچک هستند که می توانند درهر جایی از خانه قرار بگیرند و به شیر آب متصل به منبع آب آشامیدنی ، وصل شوند. سیستمهای بزرگتر می توانند جهت تصفیه کل خانه به کار برده شوند. اینها حتی می توانندبه صورت آنلاین هم از مکانهایی همچون Depot in Canada خریداری شوند و توسط فرد خبره و حرفه ای همچون Aquasafe Systems نصب شوند و هزینه آنچه که در بالا آمده بستگی به انتخابهایی که شده دارد و از محدوده 600 تا هزاران دلار می باشد.
سایر گزینه ها( موقتی)
تعداد زیادی از فرایندهای تصفیه می تواند برای ضد عفونی آب به کار برده شود. آنها به دلایل مختلف زیر برای ضدعفونی مداوم ( پیوسته) آب توصیه نمی شوند.
جوشاندن:
جوشاندن آب برای حدود 1 دقیقه به طور موثری باکتریها را میکشد. این فرایند غالبن برای گندزدایی آب در موارد اضطراری همچون اردوها( کمپینگ) به کار برده میشود. زمان و انرژی در روش جوشاندن گران هستند.به هر حال فقط منابع کوچک آب به کار برده میشود. این به عنوان یک گزینه پیوسته و طولانی مدت برای گندزدایی منابع آب نمی باشد.
ازناسیون( ازن زنی):
در سالهای اخیر ازن زنی به عنوان یک روش برای تصفیه و بهبود کیفیت مشکلات آب همچون آلودگی میکروبی ، توجه بیشتری را داشت.همچون کلرین ، ازن هم یک اکسیدان قوی است که باکتریها را می کشد اما این گاز آنقدر ناپایدار است که باید در همان محلی که با الکتریسیته تولید میشود ، مصرف گردد. وقتی که ازن تولید میشود آن به داخل آب جایی که باکتریها را میکشد، تزریق می شود .واحدهای ازن زنی معمولن برای گندزدایی توصیه نمی شوند چون آنها به مراتب هزینه هایشان در مقایسه با کلرزنی و سیستمهای نور ماوراء بنفش بالاتر است.
آنها ممکن است که در جایی که چند تا از خصوصیات کیفیت آب مشکل دارد و باید تصفیه شود همچون گند زدایی در ترکیب با حذف آهن و منگنز، مفید باشند.
ید زنی :
ید زنی در گذشته همچون کلرین برای گندزدایی مداوم آب ، به کار برده می شد. ید زنی به عنوان یک گزینه گندزدایی دایمی و برای زمانهای طولانی به علت اثراتی که در تماس طولانی مدت به جهت ماندن سطوح کم ید در آب ، بروی سلامتی دارد ، در نظر گرفته نمی شود.اداره سلامت و بهداشت کانادا ید زنی را فقط برای کوتاه مدت یا موارد اضطراری گند زدایی ،توصیه می کند. قرصهای ید به عنوان یک گزینه رایج در میان کوهنوردان و کسانی که به اردو می روند ، برای گندزدایی آب می باشد.

نکته: بسیاری از آب های لوله کشی دارای کلر باقیمانده ای دارند که خیال مشتری ها را بابت "اتفاق بدی نخواهد افتاد" راحت می کند. با این حال، در برخی مواقع ممکن است کلر باقیمانده آب در حد و اندازه مناسب نباشد( بنا به دلایلی) لذا، اگر نگران هستید که کلر باقیمانده آب مصرفی شما کافی نباشد اینجا را کلیک کنید.