چاپ
بازدید: 3437

هر کسی نیاز دارد که وظیفه اش را در قبال کنترل مصرف آب به انجام برساند ولی در این زمینه صنایع مهمان پذیر می توانند نقش بسیار مهمی داشته باشند.هتل ها می توانند میلیون ها گالن آب را در هر سال تلف کنند اما راههای بسیار موثری وجود دارد که این ارقام را کم می کند و حرکت در یک مسیر نائل شدنی را رقم می زند.

hotelwater
1-استفاده از کنتور
برای شروع به کاهش مصرف آب شما مجبورید بدانید که جاهای مشکل دار کجاها هستند.ارقام کنتور اطلاعات ارزشمندی در اختیار شما می گذارند و بهتان کمک می کنند که مشکلاتتان را هوشمندانه مرتفع نمایید.
2-تعمیر نشتی
در حالی که ممکن است جور دیگری به نظر بیاید باید دانست که قطرات نشتی آب تاثیر فراوانی در کل آب مصرفی یک ساختمان دارند.پیدا کردن نشتی ها و تعمیرشان یک اتفاق بزرگ در آب مصرفی را بوجود خواهد آورد.
3-سر دوشی ها و شیرهای آب با جریان کم
تاسیسات حمام با جریان کم می توانند حتی تا سی درصد آب مصرفی را کم کنند!استفاده از فناوری های جدیدتری مثل سردوشی های هوادهی شده باعث می شوند که ما گام در راه درستی که روز به روز مطلوب تر می شود بگذاریم.
4-مدیریت رختشویخانه
در صنایع مهمان پذیری درصد زیادی از آب مصرفی به رختشویخانه اختصاص دارد.در بارگذاری ماشین های لباسشویی دقیق باشید و مطمئن باشید که آن ها برای به کار انداختن ماشین ها به اندازه کافی زیاد هستند.با این کار شما به میزان زیادی از آب مصرفی خود خواهید کاست.سیاست های مربوط به حوله ها که برای شستشو جایگزین شوند یا نه هم بسیار مهمند.مهمان ها توجه کرده و درک می کنند که باید فقط در مواقع مورد نیاز ازتان بخواهند که نسبت به شستشوی حوله اقدام نمایید.
5-چشم اندازهای با دوام
چشم اندازهای بسیاری از هتل ها مملو از چمن کاری مصنوعی است و در آن ها گیاهان بومی به چشم نمی خورد.آبیاری و شستشوی مورد نیاز این نوع چمن کاری کاملا اقتصادی است.با نشانیدن گیاهان بومی و استفاده از تنوع گونه ها هم مصرف آب به گونه ای کار آمد کم می شود.گیاهان بومی با شرایط زیست محیطی سازگاری بیشتری دارند و بنابراین محتاج مراقبت های انسانی به مراتب کمتری هستند.
6-استراتژی های آب خاکستری
آب خاکستری فاضلاب رختشویی,ظرفشویی,حمام و ... است که می تواند در محل برگشت داده شود.اگر آب خاکستری به درستی تصفیه شود می تواند به منظور آبیاری و جریان فلاش تانک توالت ها به کار گرفته شود.اگر شما می توانید بر مشکلات ساختمان فائق شوید,آب خاکستری چیزی است که باعث می شود میزان مصرف آب شیرین کم شود.
7-جمع آوری آب باران
طراحی هوشمندانه سقف و آبروها می تواند موجب جمع آوری آب باران گردد.این آب می تواند بعدها برای آبیاری یا اهداف مشابه استفاده گردد.این آب برای استفاده در دوش مناسب است و اگر بخوبی تصفیه شود قابل آشامیدن نیز هست.
8-آموزش کارکنان
کارکنان می توانند تاثیری عمده در میزان مصرف آب داشته باشند زیرا در وظایف آنها مقداری مصرف آب هم وجود دارد.با انجام چیزهایی مثل استفاده از فلاش تانک کمتر در هنگام تمیز کاری توالت ها یا به کار گیری سینک به جای جریان آب در هنگام ظرفشویی میزان آب مصرفی به گونه ای قابل ملاحظه کم می شود.
9-کمپوست سازی درست
کمپوست کردن ضایعات غذایی به جای قرار دادن این ضایعات در سطل زباله تاثیر مثبت و شگرفی در آب مصرفی دارد.
10-به روزسازی فناوری آشپزی
با به روز کردن شیرها,انجام کارهای بی آب و استفاده از فناوری های جدردتر صنعتی آشپزی کاهش چشمگیری در آب مصرفی آشپزی به وقوع خواهد پیوست.هر گام کوچکی که در چنین سرمایه گذاری هایی بر داشته می شود این فایده را دارد که در آینده هزینه های سرمایه گذاری صورت گرفته را به شما مسترد نماید.