نیم نگاه


midanidVERY

 5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

فوری! فروشی! بدون معطلی! در انبار فقط یک سطل بوکاشی و دو بسته سبوس موجود است! در صورت تمایل به خرید، قبل از دیگران، تماس بگیرید!!

HUOS TOTAL

RUMI4

در غالب شهرها آب قبل از توزیع به اجتماع که آن را مصرف کنند,تصفیه می شود.این روش تصفیه ,تصفیه در منبع نام دارد و آلاینده ها را قبل از آنکه در اجتماع توزیع شوند,حذف می کند.
آبی که قبل از توزیع تصفیه نمی شود, باید در نقطه استفاده تصفیه شود تا کیفیت آن به حدی برسد که موجبات بیماری مصرف کنندگان را فراهم نکند.

روش سنتی تصفیه خانگی آب که برای سالیان سال در اقصی نقاط دنیا مورد استفاده قرار می گیرد جوشاندن آب است که آلاینده ها را حذف می کند.آبی که برای یک تا سه دقیقه جوشانیده میشود(و کمی بیشتر در مناطق کوهستانی)اغلب میکروبهای بیماریزا را می کشد.
باید به این نکته توجه شود که جوشانیدن آب معمولا موجبات حذف آلاینده های شیمیایی را فراهم نمی کند.در حقیقت مقدار این آلاینده ها در اثر جوشانیدن -به میزان کمی- افزایش هم می یابد.از طرف دیگر اگر در حفاظت و ذخیره کردن آب جوشیده شده دقت کافی صورت نگیرد,این احتمال وجود دارد که آب در طی فرآیند سرد شدن مجددا آلوده شود.علاوه بر این جوشانیدن آب نیازمند مصرف سوخت است که هم از نظر اقتصادی و هم از نظر زیست محیطی هزینه هایی را به مصرف کنندگان تحمیل می کند.با تمامی این محدودیت ها در مواقع وجود آلاینده های میکروبی,جوشانیدن روش تصفیه استانداردی به حساب می آید.
در دهه های اخیر سیستم های تصفیه خانگی جدید و بدیعی توسط سازمان های دولتی,تشکل های مردمی و شرکت های خصوصی پا به عرصه وجود گذاشته اند که علاوه بر اینکه فناوری ساخت و استفاده آسانی دارند,ارزان قیمت نیز هستند.از سوی دیگر بسیار مورد علاقه مردمی می باشند که مجبورند آب مورد نیازشان را در خانه هایشان تصفیه نمایند.
بعضی از عمومی ترین سیستم های تصفیه خانگی آب که در دنیای در حال توسعه مورد استفاده قرار می گیرند عبارتند از:کلر زنی,صاف سازی,ضدعفونی با استفاده از انرژی خورشیدی, ترکیبی از کلر زنی و صاف سازی و ترکیبی از کلر زنی و انعقاد.

africa

زنی که برای جلوگیری از ابتلا به بیماری پیوک آب مصرفی خود و خانواده اش را در بیرون منزل از فیلتری پارچه ای می گذراند;کامرون