walden-pond



تیم ضد عفونی شما:کلر و پی اچ
تیم ضد عفونی شما کلر و پی اچ هستند.این ها اولین دفاع در برابر میکروب هایی هستند که می توانند شناگران را بیمار نمایند.به عنوان صاحب استخر یا وان داغ/اسپا(گرمخانه) این وظیفه شما است که بطور مرتب غلظت کلر و پی اچ استخر یا وان داغ/اسپا آب را کنترل کنید تا به خود،اعضای خانواده و دوستان کمک نمایید تا از بیماری هایی که از طریق مصارف تفریحی آب منتقل می شوند حفاظت به عمل آید.


کلر آزاد اغلب باکتری ها همانند اشرشیا کلی 0157:H7 را در صورتی که پی اچ آن در مقادیر توصیه شده CDC باشد در کمتر از یک دقیقه می کشد.با این حال تعداد کمی از میکروب ها به گونه خفیف(ژیاردیا و هپاتیت A) تا شدید(کلستریدیوم) در برابر کلر مقاوم هستند.جدول زیر نشان دهنده زمان تقریبی است که در طی آن این میکروب ها کشته می شوند.
جدول زمانی کشتار میکروب ها توسط کلر آزاد در دسترس
team

توجهات:
زمان ها بر اساس یک پی پی ام کلر ازاد و پی اچ 7.5 و درجه حرارت 25 درجه سانتیگراد به دست آمده اند.
این زمان های ضد عفونی فقط برای استخرها و وان داغ/اسپا که از اسید سیانوریک استفاده نمی کنند است.زمان های ضد عفونی در حضور اسید سیانوریک بیشتر می شود.
چنانچه مایل هستید فعالیت خود را با صرف هزینه ای معقول در وبسایت "یاشار بوم راشین" تبلیغ نمایید لطفا اینجا را کلیک کنید.