تمام پست ها کمپوست سازی بوکاشی باغبانی زندگی پسماند صفری
ما در دنیای سریعی زندگی می کنیم. مردم در تعقیب راههای کوتاه و نتایج سریع هستند. اما این عجله اغلب میتواند هزینه داشته باشد. برای مثال، بیایید در مورد خاک و کمپوست خود فکر کنیم. فرآیندهای طبیعی طی هزارهها رخ دادهاند تا اساسیترین منبع ما - خاک - را تشکیل دهند. تهیه کمپوست با کیفیت خوب نیاز به کمی کار دارد. میکروبها برای تجزیه زبالههای غذایی ما به شکلی که توسط شبکه غذایی خاک در خاک ما جذب شود، به زمان نیاز دارند.
هر زمان که صنعتی محبوب و بالقوه سودآور میشود، اغلب شاهد محصولات جدیدی هستید که سعی در جلب بازار و اشتیاق خریداران دارند. در سالهای اخیر این اتفاق در دنیای کمپوست و پسماندهای غذایی رخ داده است. متأسفانه برای هر کسی که به دنبال تولید کمپوست واقعی و با کیفیت بالا است، همه این محصولات جدید به آنچه وعده میدهند، عمل نمیکنند.
شورای کمپوست ایالات متحده در مورد «کمپوستسازهای» رومیزی به روشنی بیان میکند: بازاریابی این دستگاهها به عنوان «کمپوستساز» و همچنین اشاره به اینکه ماده حاصل ممکن است در کاربردهای مناسب برای کمپوست استفاده شود، گمراهکننده، گیجکننده برای عموم و آسیبزننده به صنعت کمپوست است.
این دستگاههای رومیزی صرفاً زبالههای غذایی را آبگیری و آسیاب میکنند. این کار حجم زباله را کاهش میدهد و مقداری از مواد مضر را از بین میبرد. آنها ممکن است نقشی در تسهیل حمل و نقل زبالههای غذایی داشته باشند، اما کمپوست تولید نمیکنند. علاوه بر این، دکتر سالی براون در ستون BioCycle CONNECT در مارس 2023 خاطرنشان کرد: "این دستگاهها زبالههای غذایی بسیار فاسدشدنی (آماده پوسیدگی) را میگیرند و با از بین بردن رطوبت، آنها را تثبیت میکنند. بدون آب، هیچ میکروبی نمیتواند این مواد را تجزیه کند. خشک کردن، آب را از بین میبرد و همچنین نمکها را غلیظ میکند. وقتی این زبالههای غذایی خشک شده را میگیرید و دوباره به آنها آب میدهید ، میکروبها میتوانند دوباره به کار خود ادامه دهند و فرآیند تجزیه را از سر بگیرند. مواد مضر دوباره برمیگردند."
ساخت کمپوست واقعی زمان میبرد و، بیایید صادق باشیم، حداقل کمی دردسر دارد. کمپوست بوکاشی به سرعت بخشیدن به فرآیند کمپوست سنتی زبالههای غذایی در حیاط خلوت کمک میکند. اما نه به قیمت از دست رفتن محصول نهایی. آیا تا به حال سعی کردهاید گیاهان را در خاک مرده و بدون میکروب پرورش دهید؟ اگر چنین است، ارزش کمپوست با کیفیت خوب را میدانید و میدانید که ارزش زحمت کشیدن را دارد!
آیا می توانید آشغال "کمپوستر رومیزی" را به سطل بوکاشی اضافه کنید؟
بله، میتوانید خروجی این دستگاههای برقی را به کمپوستساز بوکاشی خود اضافه کنید. با این حال، مواد خشکشده قبل از اینکه میکروبهای بوکاشی جذب زبالههای غذایی شوند، باید رطوبت را جذب کنند. آسانتر و کمهزینهتر خواهد بود که زبالههای غذایی را مستقیماً به سطل بوکاشی خود اضافه کنید و از مرحله آبگیری/آسیاب صرفنظر کنید.
به خاطر داشته باشید که ما وابسته به گیاهان هستیم، گیاهان وابسته به خاک هستند و خاک سالم وابسته به میکروب های خاک است.
شاید این ها را هم دوست داشته باشید:
کمپوست سازی بوکاشی: چطور شروع کنم؟
یکی از زیبایی های کمپوست سازی بوکاشی، سادگی آن است و این از همان آغاز، شروع می شود. "چطور شروع کنیم" را ببینید؛ اما فکر می کنید به چه نیاز دارید؟ همه آنچه برای آغاز به کمپوست سازی بوکاشی نیاز دارید یک کمپوستر آشپزخانه بوکاشی( که اغلب سطل بوکاشی نام دارد)، مقداری پودر بوکاشی و یک ....