انتخاب ظرف درست، مواد درست و کمپوست سازی از صفر
در عصر تکنولوژی و هوش مصنوعی، زدن به دل طبیعت و فراهم کردن چیزی که ضمن ذخیره کردن آب، رشد و نمو گل ها و گیاهان را تسریع و تشدید می کند لذتی بی نهایت فراوان را نصیب کننده کار می سازد.
بعد از انتخاب ظرف درست، و مواد مناسب، اکنون وقت آن رسیده که کار را از صفر را بیاموزیم.
چک لیست
قبل از آغاز، اجازه دهید یک چک لیست از آیتم هایی اماده کنیم که برای روز اول مورد نیاز هستند.
سطل دردار و سوراخ های هوا
زائدات تر
بهترین زائدات تر پوست میوه و ضایعات سبزی هستند. توصیه ما هم این است که در کمپوست سازی پاسیویی( حیاط پشتی) هرگز از غیر پوست میوه و ضایعات سبزی به عنوان زائدات تر استفاده نشود.
زائدات خشک
هر چند خاک اره از بهترین زائدات خشک است، اما کاغذ و مقوا و برگ خشک پاییزی هم می تواند به عنوان یک ماده زائد خشک مورد استفاده قرار گیرد.
یک چوب بلند
خاک زنده
شیر کره و آب
کاغذ روزنامه
آغاز فعالیت

اجازه دهید با سطل خالی شروع کنیم
کف ترین لایه سطل باید مواد خشکی همانند ترکه و شاخ و برگ( ساقه های کوچک)، برگ های خشک، کوکو پیت، ورقه مقوای خرد شده باشد. هر آب اضافی لایه های بالا باید توسط این مواد خشک جذب شود.
زائدات آشپزخانه را به گونه ای اضافه کنید که آن ها هر روز روی لایه جمع شوند.
برای هر قسمت زائدات غنی از نیتروژن از قبیل زائدات سبز یا زائدات آشپزی، 3 قسمت زائدات غنی از کربن یا زائدات خشک اضافه کرده و خوب به هم بزنید. این از بوی بد جلوگیری می کند و اطمینان می دهد که لایه بالایی همیشه از مواد خشک ممانعت کننده از تولید مگس تشکیل شده است.
از باغ، یک لایه از خاک زنده را به سطل اضافه کنید.
هفته ای یکبار شیر کره اضافه کنید، که میکروب های سطل را هم فراهم خواهد کرد.
آب را به سطل کمپوست اسپری نمایید. رطوبت باید به گونه ای در سطل نگهداری شود که بسیار تر یا بسیار خشک نباشد. آب زیاد، سطل را لجنی می کند و خشکی باعث می شود فرآیند کند پیش برود.
برای جلوگیری از تولید مگس در اطراف، به لایه نهایی روزنامه اضافه کنید.
فقط 80 درصد سطل را پر کنید. فضای باقیمانده را برای چرخش هوا آزاد باقی بگذارید.
اطمینان حاصل کنید که سوراخ زهکشی کف را ایجاد کرده اید تا آب اضافی را از سطل خارج نماید.
با چوب، دو بار در هفته محتویات را مخلوط نمایید تا به هوا اجازه دهد به کمپوست راه پیدا نماید.
اکنون سطل، آماده کمپوست سازی با مواد تر و خشک است. با پیروی از بهترین تجارب، کمپوست می تواند به همراه اجتناب از حشرات و بوی بد در مدت کوتاهی برداشت شود. برای دانستن بهترین تجارب با ما تماس بگیرید.

سوراخ های تهویه هوا

موقعیت

لایه مقوای ریز، ریز شده

لایه کاغذ ریز ریز شده

زائدات سبزی کمپوست

لایه های کمپوست

لایه کوکوپیت

دومین لایه کمپوست

مخلوط کمپوست

لایه بالایی

بعد از دو روز
نکته مهم: آنچه که در بالا گفته شد بابت تولید کمپوست سرد است که 3 تا 6 ماه زمان برای آماده سازی لازم دارد. تولید کمپوست داغ دنگ و فنگ هایی همانند تنظیم رطوبت، هوادهی، اختلاط و ایجاد تعادل کربن و ازت دارد که برخی از آن ها با کمپوست سازی سرد مشترک هستند.

