چاپ
بازدید: 2379

کمپوست سازی بوکاشی، سریع و آسان است. ضایعات غذایی را به سادگی به کمپوست ساز داخلی آشپزخانه اضافه کنید، پودر بوکاشی را بپاشید و برای گرفتن نتایج، منتظر بمانید. فقط 4 تا 6 هفته طول می کشد تا ضایعات غذایی به کمپوست غنی از مواد مغذی و میکروب تبدیل شوند. در باره بوکاشی بیشتر بخوانید و اگر دوست دارید ویدیوها را ببینید.

POOSTEBENANA

شروع کنید!

ویدیوهای ما به شما کمک می کنند تا از سیستم بوکاشی بیشتر سر در بیاورید. 

ویدیوهای بیشتر ما را ببینید!

4 گام فرآیند بوکاشی

1-افزودن ضایعات     ADDWASTE

 RIKHTAN

افزودن ضایعات غذایی

همه غذاها قابل پذیرش هستند: میوه و سبزی، حبوبات، پاستا، لبنیات، غذاهای پخته شده، حتی گوشت. هر چه می خورید را می توانید در سطل بریزید.

 

POOSTFRU

کوچکتر، بهتر است.

در قطعات یک تا دو اینچ خرد کنید. قطعات بزرگ هم خوبند اما دیرتر تخمیر می شوند.

 

KAPAKSIB

این ها را نریزید!

چیزهای کپک زده یا گندیده را داخل سطل کمپوست ساز آشپزخانه خود نریزید. این ها ممکن است کمپوست بوکاشی شما را بد کنند. مایعات زیاد از قبیل روغن و چربی هم در داخل سطل نریزید.

 

 

2- مخلوط کردن پودر بوکاشی     POODRSYMBOLV 

 RIZESHI

 پاشش پودر

هر زمانی که ضایعات غذایی را به سطل اضافه می کنید، یک کم پودر بوکاشی بپاشید. تمام آنچه شما نیاز دارید یک قاشق غذاخوری پودر در ازای یک اینچ ضایعات غذایی است.

photoup4

 

تکرار

هر روز یا هر دو روز یکبار ضایعات غذایی را اضافه کنید و پودر را بپاشید تا سطل کاملا پر شود. با پر شدن سطل، در سطل را گذاشته و آن را به مدت دو هفته در جای گرم قرار دهید. 

 

SATLLIV

تخلیه چای

هر چند روز یکیار چای را خالی کنید. از چای برای بارورسازی گل ها و گیاهان باغ و باغچه و خانه استفاده نمایید.

 

 

3- افزودن به باغ             BILKOOCHV

 AXKAPAKY

تخمیر موفق

بعد از دو هفته شما باید بویی شبیه سرکه استشمام کنید. ضایعات غذایی نرمتر می شوند و شما ممکن است کپک سفید ببینید. این ها نشانه های یک تخمیر موفق هستند و زمان آن رسیده که پیش کمپوست را به باغ منتقل نمایید.

 

bury 300x200

دفن

ضایعات غذایی تخمیر شده را مستقیما در باغ، توده کمپوست، مزرعه یا کارخانه خاک دفن کنید.

 

 

4- رشد     HAVIJV

 wait 300x200

 دو هفته انتظار

طی دو هفته، پیش‌کمپوست به شبکه خاک تبدیل می‌شود که به نفع همه گیاهان و خاک اطراف است.

 

enjoy 300x200

 لذت!

ریشه های گیاهان در میکروب های بوکاشی تازه اضافه شده و مواد مغذی ضایعات غذایی نشو و نما می کنند. شاهد شکوفایی باغ خود باشید! 

 

 CHOMIYAR

تکرار

یک کمپوستر آشپزخانه بطور عموم در دو هفته پر می شود. استفاده از سیستم دو سطلی به شما اجازه می دهد جمع آوری و تخمیر خرده های غذایی آشپزخانه خود را ادامه دهید. 

 

kolboz

آماده اید که کار را با بوکاشی آغاز کنید یا هنوز می خواهید بیشتر بدانید؟

خانواده بوکاشی                                            الان خرید کنید