چاپ

 

6 BUKASHI GASHANG1V

1- رابطه زائدات غذایی و آشفتگی ذهنی چیست؟

 وجود زائدات غذایی، در واقع، آشفتگی ذهنی را، از لحاظ اندازه، چشم انداز و تاثیر، بوجود می آورد.

2- چقدر از غذاهای تولیدی انسان در هر سال تلف می شود؟

مطابق با یافته های سازمان کشاورزی و غذای ملل متحد، یک سوم تمام غذاهای تولیدی برای مصرف انسان، حدود 1.3 میلیارد تن، هر ساله، از دست می روند یا تلف می شوند.

3- وقتی زائدات غذایی را از دیگر زائدات جدا نمی کنیم، چه می شود؟

وقتی زائدات غذایی، در عوض جدا شدن، با دیگر زباله ها مخلوط می شوند، آنچه که می توانست بازیافت شود را آلوده می سازد.


در نتیجه، بیشتر زائدات به لندفیل ها فرستاده می شود.

4- لندفیل ها چه مشکلی برای بشر و محیط زیست ایجاد می کنند؟

وقتی زائدات غذایی به لندفیل ها ارسال می شود، مقدار زیادی متان تولید می کند؛ یک گاز گلخانه ای بسیار پر قدرت تر از دی اکسید کربن.

5- آیا خرده های غذا زائدات هستند؟

خیر! خرده های غذا را باید منابع به حساب آورد.

6- چرا خرده های غذا منابع هستند؟

غذا یک ماده آلی است که می تواند براحتی تجزیه شده و ایجاد هوموس فوق العاده مغذی و غنی برای خاک نماید.

7- راه حل معرکه برای رفع مشکل زائدات غذایی چیست؟

امروز، ما راه حل معرکه برای رفع مشکل زائدات غذایی، به ویژه برای ساکنین آپارتمان ها، معرفی می کنیم که کمپوست سازی بوکاشی نام دارد.

8- کمپوست سازی به چه معنا است؟

فرآیند طبیعی تجزیه مواد آلی به الحاقیه خاک کمپوست سازی نام دارد.

9- کمپوست سازی بوکاشی، به طور ساده، چیست؟

کمپوست سازی بوکاشی یک سیستم کمپوست سازی داخلی کم جا محسوب می شود. در این شیوه، شما با استفاده از پیمودن راهی سریع و آسان از خرده های غذا کمپوست خواهید ساخت.

10-"بوکاشی" به چه معنا است؟

بوکاشی یک کلمه ژاپنی است که برای مواد آلی تخمیر شده مورد استفاده قرار می گیرد. 

11- تاریخچه "بوکاشی" را بطور مختصر بیان کنید؟

کشاورزان ژاپنی از قرن ها قبل از میکروارگانیزم ها برای تجزیه مواد آلی استفاده می کردند. "بوکاشی" بر اساس چنین تجربه پای بر هستی وجود گذاشته است.

12- آیا "بوکاشی" فقط یک فرآیند تخمیر است؟

خیر! بوکاشی واقعا بیشتر از فرآیند تخمیر است. بوکاشی از فرآیند تجزیه بی هوازی استفاده می کند؛ از گستره ای از میکروارگانیزم ها برای تخمیر خرده های غذای شما مدد می گیرد.

13- میکروارگانیزم های دخیل در فرآیند "بوکاشی" کدام ها هستند؟

میکروارگانیزم های مفید عبارت از باکتری های اسید لاکتیک، مخمرها و باکتری های فتوسنتتیک بوده و میکروارگانیزم های موثر یا به اختصار EM نامیده می شوند.

14- مزایای کمپوست سازی بوکاشی را نام ببرید؟

1- ساده است: نیاز به چرخانیدن مرتب یا متعادل کردن نرخ سبزها و قهوه ای ها وجود ندارد. به سادگی، تمام زائدات غذایی به سطل بوکاشی اضافه می شوند؛ EM افزوده می گردد و اجازه داده می شود که میکروب ها بقیه کارها را بکنند.
2- سریع است: در کمپوست سازی سنتی شما نیاز دارید که دو ماه تا دو سال منتظر بمانید تا زائدات غذایی شما به کمپوست مفید تبدیل شوند. در کمپوست سازی بوکاشی، خرده های غذای شما می توانند در 4 تا 6 هفته به کمپوست کیفیت بالا تبدیل شوند.
3- بوی کم: وقتی بخوبی مدیریت شود، بوکاشی عملا بی بو است. با این حال، هر بوی مرتبط با بوکاشی بویی ملیح با کمی شباهت به درست کردن شراب یا سرکه می باشد. اغلب مردم این بو را خیلی حال به هم زن نمی دانند. پس، بوکاشی ایده آل آپارتمان ها و خانه های کوچک است.
4- دارای سایزها و اندازه های بسیار متنوع: سطل های بزرگتر می توانند چرخ دار بوده و مدیریت حمل و نقل را ساده سازند. برای مدارس، رستوران ها، کارخانجات و دیگر سازمان ها، بوکاشی یک اختیار سریع تر و دارای فضای کارآمدتر محسوب می شود.

boucver1

boucver2

15- سطل بوکاشی حتما باید خریداری شود؟

خیر! شما می توانید سطل را خریداری کرده و یا خودتان بسازید و فقط سبوس یا پر کننده را خریداری نمایید.

16- بعد از پر شدن سطل چقدر باید صبر کنیم تا محتویات آماده دفن در خاک شوند؟

سه تا چهار هفته( در سطل های تولیدی ما این زمان 15 روز بیشتر نیست!)

17- محتویات سطل را در کجا می توانیم حفر کنیم؟

بخش کشت نشده یک مزرعه حاصلخیز، باغ، باغچه و یا حتی گلدان معمولی بزرگ و جادار

18- چه مدت بعد از دفن محتویات در داخل خاک، این محتویات آماده برداشت و استفاده می شوند؟

30 روز! در سطل های تولیدی ما این زمان بیش از دو هفته نیست. 

19- خرده های غذا و زائدات میوه و سبزی باید تا چه اندازه خرد شوند تا آماده قرار گیری در سطل بوکاشی گردند؟

2 تا 3 سانتیمتر

20- گوشت، ماهی، پنیر و تخم مرغ هم می توان داخل سطل بوکاشی ریخت؟

بله! فقط باید دقت کرد که جهت ممانعت از تولید بو آن ها بخوبی با سبوس یا پر کننده پوشش داده شوند.

21- هر چند روز یکبار چای(مایع) بوکاشی را از ظرف خارج می کنیم؟

2 تا 3 روز یکبار

22- چرا باید چای یا مایع بوکاشی را از ظرف خارج کرد؟

ممانعت از گندیدگی

23- چای بوکاشی چه خاصیتی دارد؟

چای بوکاشی میلیون ها میکروب دارد و یک کود بسیار غنی از مواد مغذی است که می تواند برای گیاهان داخلی، باغچه ها، سبزیجات و گل ها مفید باشد.

24- چه ملاحظاتی در استفاده از چای بوکاشی باید در نظر گرفت؟

چای بوکاشی بسیار اسیدی است و ما توصیه می کنیم که به نسبت یک به صد رقیق شود. نرخ رقت روی گیاهان حساس را تست کنید، زیرا ممکن است گیاهان مقاومتری پیدا کنید که با نرخ های رقت کمتر هم مشکلی نداشته باشند.

25- آیا از چای بوکاشی می توان استفاده دیگری هم کرد؟

اگر نمی توانید از چای بوکاشی در راه درستی استفاده کنید، نگران نباشید. ممکن است آن را به سادگی داخل زهکش نمایید. آن کاملا طبیعی است و آلودگی ایجاد نخواهد نمود. باکتری های بوکاشی کمک می کنند که انسداد زهکش های گرفته شده مرتفع گشته و کارهای تصفیه آب بهتر جلو برود.

26- قبل از دفن محتویات بوکاشی در دل خاک چه باید دیده شود؟

این آن چیزی است که ممکن است ببینید. بله! یک کپک پشمالوی سفید بامزه!

bouc4

27- کپک سفید؟ مگر چیز خوبی است؟

نگران نباشید! هر رشد کپکی باید رنگ سفید داشته باشد و این نشانه این است که فرآیند تخمیر خوب است.

28- کپک سبز و سیاه چطور؟

با مشاهده کپک سیاه یا سبز باید بدانید که چیز غلطی اتفاق افتاده است؛ تجربه چنین اتفاقی معمولا با بوی گند همراه است.

29- محتویات بوکاشی را باید در چه طور جایی حفر کرد؟

در یک چاله یا ترانشه معمولی به عمق 20 تا 30 سانت

30- مشخصات دیگر چاله حفر شده؟

عدم تماس با ریشه گیاهان

31- پس از ریختن محتویات در خاک، پوشش خاک هم لازم است؟

بله! 15 تا 20 سانت پوشش خاک لازم است.

32- ته همه این ها چه می شود؟

شما می توانید صاحب یک مزرعه بیو شوید.

33- سطل را چطور بشوییم؟

بعد از استفاده، سطل را فقط با آب تازه آبکشی کنید. از صابون ها یا دترجنت هایی که میکروب ها را از بین می برند استفاده نکنید.

34- اگر از خرید خود راضی بودید؟

ما نمی توانیم زائدات غذایی را فقط با کمپوست سازی متوقف کنیم. آن ها خیلی زیادند. با این حال، اگر سعی کرده و گاهگاهی روی خانوارها کار کنیم، می توانیم زباله ها را به گنجینه ها تبدیل نماییم.