چاپ

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 HOTCOMPOSTQUES

141- 4 عاملی که کمپوست را داغ نگه می دارند کدامند؟

کربن، نیتروژن، آب و هوا

 142- برای ایجاد توده داغ، نسبت حجمی کربن به ازت چقدر باید باشد؟

2 به 1

143- در کمپوست سازی داغ، رطوبت باید در چه میزان حفظ شود؟

در حد اسفنج چلانده شده، نه خیس!

144- برای تامین هوای کمپوست داغ چه باید کرد؟

گستره ای از مواد با اندازه های مختلف (مانند شاخه ها، ساقه ها، کاه ها، یا یونجه) حباب هوا ایجاد می کنند. همچنین، هر زمانی که توده را می چرخانید، تبادل هوا/ اکسیژن را زیاد می کنید.

145- در کمپوست سازی داغ حرارت ایده آل چقدر است؟

141 تا 155 درجه فارنهایت

146- درجه حرارت ایده آل کمپوست سازی داغ برای چیست؟

از بین بردن علف هرزها و عوامل بیماریزا

147- در توده ای که به درستی ساخته شده باشد، کی به درجه حرارت ایده آل می رسیم؟

24 تا 36 ساعت

148- چه درجه حرارتی نیاز به چرخاندن توده داغ را فراهم می کند؟

بالای 160 درجه فارنهایت

149- در توده داغ زمان عمل آوری چقدر است؟

 چند هفته تا چند ماه

150- کربن شامل چه عناصری است؟

شامل آیتم های قهوه ای از قبیل برگ های پاییزی، خرده های چوب، کاغذ ریز ریز شده است.

 151- ازت شامل چه آیتم هایی است؟

شامل آیتم های سبز از قبیل هرس های چمن، زائدات میوه و سبزی و کود حیوانی( نه زائدات انسان یا حیوان خانگی) است.

152- کمپوست سازی سرد چقدر طول می کشد؟

یک تا دو سال

153- مزیت عمده کمپوست سازی سرد چیست؟

 نیاز به حداقل کوشش دارد،

154- کمپوست سازی سرد چند گام دارد؟

دو گام: قرار دادن زائدات در توده و صبر کردن!

155- چطور زمان کمپوست سازی سرد را کم کنیم؟

با خرد سازی و کوچک سازی زائدات

156_ آیا در کمپوست سازی سرد عوامل بیماریزا و علف های هرز از بین می روند؟

به هیچ وجه و بنا بر این آن ها را نباید در توده قرار داد.

 157- آیا من می توانم از شر سوسک های بزرگی که در کمپوست من تکثیر شده اند خلاص شوم؟

سوسک ها، به ویژه برای تخم گذاری، عاشق جاهای گرم هستند. پس توده را مرتبا بچرخانید تا آشیانه های آن ها را از بین برده و سوسک ها را عصبانی و آشفته نمایید. در مورد تجزیه کنندگان بدانید که آن ها بخشی از فرآیند دفع طبیعی زائدات هستند.
اطمینان داشته باشید که محتویات سطل خوب و مرطوب هستند، زیرا سوسک ها محیط زیست گرم و خشک را ترجیح می دهند.

158- من تخم های زرد در سطل کمپوست خود دارم. وقتی آن ها را له می کنم متوجه محتویات مایع شیری می گردم. آیا آن ها مضر هستند و من می توانم ازشان در کمپوست استفاده کنم؟

اگر آن ها را در یک گروه پیدا کرده اید، آن ها می توانند تخم کرم، حلزون یا نرم تن باشند. این ها متمایل به لزج بودن هستند و اغلب در دسته قرار می گیرند.
تخم کرم ها خوب هستند، زیرا کرم های بیشتر شرایط بهتری را تامین می نمایند. غیر محتمل است که تخم های حلزون و نرم تن داخل سطل باقی بمانند، زیرا این تخم ها فشرده شده و توسط شکارچی ها خورده می شوند و یا تجزیه می گردند.

159- به نظر می رسد که زنبور گاوی ها اطراف سطل کمپوست فعال هستند. باید مواظب چیزی باشم؟

زنبور گاوی ها گاهی به سطل های کمپوست جلب می شوند. معمولا آن ها سطل ها یا توده های کمپوست قدیمی تا حد قابل ملاحظه ای خشک را ترجیح می دهند. یکی که مقدار زیادی مواد تازه داشته باشد احتمالا برای آن ها زیادی خیس و کثیف است.
زنبور گاوی ها بسیار سر به راه هستند و فقط اگر به سختی تحت فشار قرار گیرند نیش می زنند. یک آشیانه نزدیک خانه مشکلی نیست.

160- در طی فرآیند کمپوست چقدر از حجم کم می شود؟

عموما، صرف نظر از نوع سطل کمپوست و شرایط، حجم به اندازه یک به سه کم می شود.
یک آزمایش انجمن باغبانی سلطنتی با استفاده از سطل های پلاستیکی سیاه، سطل های چوبی و پشته های روباز نشان داد که تمام انواع سطل بدون در نظر گرفتن چرخش، حدود یک سوم کمپوست کمتر از حجم شروع عملکرد دارند که ۸۰٪ آن به عنوان ذرات ریز (کمتر از ۱۰ میلی متر) تعیین شده است.