PAGEONEFONTBIGV

 الان بخرید                                                                                                                                                            چطور کار می کند؟

 کمپوست سازی بوکاشی چیست؟

 بوکاشی را، واقعا، باید مجموعه ای از میکروب ها در نظر گرفت. خاکی که مقدار زیادی از آن ها را داشته باشد خوشحال خواهد شد و در طول عمر خود با آن ها ارتباط خوبی برقرار خواهد کرد. کمپوست سازی بوکاشی برای خاک همانند چیزی در مایه های پروبیوتیک ها است. با کمپوست سازی بوکاشی، یک سفر به سوی داشتن باغی سالم و تاب آور آغاز خواهد شد.

 

چرا از ما بخرید؟

تا این تاریخ( 29 تیر 1404) ما تنها تولید کننده سطل های بوکاشی داخل کشور هستیم. توجه به فرآیند تولید محصول یا خاک بوکاشی است که سطل های ما را ویژه می کند. خبری از شکستن در، خرابی شیر یا درز و ترک بدنه در کار نیست. این سطل های کمپوست، از رزین های با کیفیت و ایمن برای مواد غذایی ساخته شده و با سال ها دوام آوری، هیچگونه نشتی به کمپوست بوکاشی شما نمی دهند. ما به کمپوست بوکاشی علاقمند هستیم و تنها کاری که می کنیم همین است.

PAGEONEONLY

5 EMTIAzv

 

نکته: به دلیل گران شدن روزانه، حتی لحظه ای، کالاها و مواد اولیه و خدمات دریافتی ما؛ قیمت ها فقط تا پایان آبان 1404 معتبر هستند!

بسته های بوکاشی دو تایی

1,998,000-2,997,000( تومان)

بدون پودر بوکاشی

کمپوست سازی موفقیت آمیز بوکاشی عموما با استفاده از دو سطل صورت می گیرد، زیرا این امر به شما اجازه می دهد تمامی ضایعاتی که تولید می کنید را مستمرا جمع آوری کرده و کمپوست نمایید. لذا ما به همه آن هایی که تازه به جمع کمپوست کنندگان بوکاشی می پیوندند توصیه می کنیم که دو سطل را خریداری کنند.

 

هر مجموعه مشتمل است بر:

 

2 سطل بوکاشی

قاشق پیمانه ریختن پودر بر روی ضایعات غذایی

فشرده ساز ضایعات و خارج کننده هوا

بروشور ما، که چطور از سطل استفاده کنید

بسته های 370 گرمی پودر بوکاشی به تعدادی که می خواهید

( قیمت هر کدام از این بسته ها 227 هزار تومان می باشد)

با خرید بسته های بیشتر در هزینه های خود صرفه جویی خواهید نمود!     

 

بسته های بوکاشی یک عددی  

1,250,000-1,749,000( تومان)

بدون پودر بوکاشی

 سطل بوکاشی تکی انتخاب خوبی برای آشپزخانه ای است که ضایعات غذایی زیاد تولید نمی کند. علاوه بر این آن ها که در اول راه هستند و نمی خواهند زیاد هزینه کنند شاید دوستدار این باشند که کار را با تک شروع کرده و وقتی قلق کار دستشان آمد آن را جفت کنند. هر کدام از این بسته ها هم هر آنچه شما برای کمپوست سازی نیاز داشته باشید دارند:

DOPOODRONE

 1  سطل بوکاشی

قاشق پیمانه ریختن پودر روی ضایعات غذایی

فشرده ساز ضایعات و خارج کننده هوا

بروشور ما، که چطور از سطل استفاده کنید.

بسته های 185 گرمی پودر بوکاشی به تعدادی که می خواهید

( قیمت هر کدام از این بسته ها 113 هزار تومان می باشد)

با خرید بسته های بیشتر در هزینه های خود صرفه جویی خواهید نمود!

 

همه محصولات ما را ببینید

 INSICONV  TELICONV

یاد بگیرید

سوالات پر تکرار

خواندنی ها 

داستان جذاب "انقلاب" بوکاشی

AFRICABUK2

برای یافتن جواب ما باید به 1982 و اوکیناوا بر گردیم.

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

انتخاب ظرف درست، مواد درست و کمپوست سازی از صفر

در عصر تکنولوژی و هوش مصنوعی، زدن به دل طبیعت و فراهم کردن چیزی که ضمن ذخیره کردن آب، رشد و نمو گل ها و گیاهان را تسریع و تشدید می کند لذتی بی نهایت فراوان را نصیب کننده کار می سازد.

بعد از انتخاب ظرف درست، و مواد مناسب، اکنون وقت آن رسیده که کار را از صفر را بیاموزیم.

چک لیست

قبل از آغاز، اجازه دهید یک چک لیست از آیتم هایی اماده کنیم که برای روز اول مورد نیاز هستند.

سطل دردار و سوراخ های هوا

زائدات تر

بهترین زائدات تر پوست میوه و ضایعات سبزی هستند. توصیه ما هم این است که در کمپوست سازی پاسیویی( حیاط پشتی) هرگز از غیر پوست میوه و ضایعات سبزی به عنوان زائدات تر استفاده نشود.

زائدات خشک

هر چند خاک اره از بهترین زائدات خشک است، اما کاغذ و مقوا و برگ خشک پاییزی هم می تواند به عنوان یک ماده زائد خشک مورد استفاده قرار گیرد.

یک چوب بلند

خاک زنده

شیر کره و آب

کاغذ روزنامه

آغاز فعالیت

 AFT p1 0587

اجازه دهید با سطل خالی شروع کنیم

کف ترین لایه سطل باید مواد خشکی همانند ترکه و شاخ و برگ( ساقه های کوچک)، برگ های خشک، کوکو پیت، ورقه مقوای خرد شده باشد. هر آب اضافی لایه های بالا باید توسط این مواد خشک جذب شود.
زائدات آشپزخانه را به گونه ای اضافه کنید که آن ها هر روز روی لایه جمع شوند.
برای هر قسمت زائدات غنی از نیتروژن از قبیل زائدات سبز یا زائدات آشپزی، 3 قسمت زائدات غنی از کربن یا زائدات خشک اضافه کرده و خوب به هم بزنید. این از بوی بد جلوگیری می کند و اطمینان می دهد که لایه بالایی همیشه از مواد خشک ممانعت کننده از تولید مگس تشکیل شده است.
از باغ، یک لایه از خاک زنده را به سطل اضافه کنید.
هفته ای یکبار شیر کره اضافه کنید، که میکروب های سطل را هم فراهم خواهد کرد.
آب را به سطل کمپوست اسپری نمایید. رطوبت باید به گونه ای در سطل نگهداری شود که بسیار تر یا بسیار خشک نباشد. آب زیاد، سطل را لجنی می کند و خشکی باعث می شود فرآیند کند پیش برود.
برای جلوگیری از تولید مگس در اطراف، به لایه نهایی روزنامه اضافه کنید.
فقط 80 درصد سطل را پر کنید. فضای باقیمانده را برای چرخش هوا آزاد باقی بگذارید.
اطمینان حاصل کنید که سوراخ زهکشی کف را ایجاد کرده اید تا آب اضافی را از سطل خارج نماید.
با چوب، دو بار در هفته محتویات را مخلوط نمایید تا به هوا اجازه دهد به کمپوست راه پیدا نماید.

 

اکنون سطل، آماده کمپوست سازی با مواد تر و خشک است. با پیروی از بهترین تجارب، کمپوست می تواند به همراه اجتناب از حشرات و بوی بد در مدت کوتاهی برداشت شود. برای دانستن بهترین تجارب با ما تماس بگیرید.

AFT p2 0587

سوراخ های تهویه هوا

AFT p3 0587

موقعیت

AFT p4 0587

لایه مقوای ریز، ریز شده

 AFT p5 0587

لایه کاغذ ریز ریز شده

AFT p6 0587

زائدات سبزی کمپوست

AFT p7 0587

لایه های کمپوست

AFT p8 0587

لایه کوکوپیت

AFT p9 0587

دومین لایه کمپوست

AFT p10 0587

مخلوط کمپوست

AFT p11 0587

لایه بالایی

AFT p12 0587

بعد از دو روز

 

نکته مهم: آنچه که در بالا گفته شد بابت تولید کمپوست سرد است که 3 تا 6 ماه زمان برای آماده سازی لازم دارد. تولید کمپوست داغ دنگ و فنگ هایی همانند تنظیم رطوبت، هوادهی، اختلاط و ایجاد تعادل کربن و ازت دارد که برخی از آن ها با کمپوست سازی سرد مشترک هستند.