کمپوست سازی بوکاشی، سریع و آسان است. ضایعات غذایی را به سادگی به کمپوست ساز داخلی آشپزخانه اضافه کنید، پودر بوکاشی را بپاشید و برای گرفتن نتایج، منتظر بمانید. فقط 4 تا 6 هفته طول می کشد تا ضایعات غذایی به کمپوست غنی از مواد مغذی و میکروب تبدیل شوند. در باره بوکاشی بیشتر بخوانید و اگر دوست دارید ویدیوها را ببینید.

شروع کنید!
ویدیوهای ما به شما کمک می کنند تا از سیستم بوکاشی بیشتر سر در بیاورید.
ویدیوهای بیشتر ما را ببینید!
4 گام فرآیند بوکاشی
1-افزودن ضایعات ![]()

افزودن ضایعات غذایی
همه غذاها قابل پذیرش هستند: میوه و سبزی، حبوبات، پاستا، لبنیات، غذاهای پخته شده، حتی گوشت. هر چه می خورید را می توانید در سطل بریزید.

کوچکتر، بهتر است.
در قطعات یک تا دو اینچ خرد کنید. قطعات بزرگ هم خوبند اما دیرتر تخمیر می شوند.

این ها را نریزید!
چیزهای کپک زده یا گندیده را داخل سطل کمپوست ساز آشپزخانه خود نریزید. این ها ممکن است کمپوست بوکاشی شما را بد کنند. مایعات زیاد از قبیل روغن و چربی هم در داخل سطل نریزید.
2- مخلوط کردن پودر بوکاشی

پاشش پودر
هر زمانی که ضایعات غذایی را به سطل اضافه می کنید، یک کم پودر بوکاشی بپاشید. تمام آنچه شما نیاز دارید یک قاشق غذاخوری پودر در ازای یک اینچ ضایعات غذایی است.

تکرار
هر روز یا هر دو روز یکبار ضایعات غذایی را اضافه کنید و پودر را بپاشید تا سطل کاملا پر شود. با پر شدن سطل، در سطل را گذاشته و آن را به مدت دو هفته در جای گرم قرار دهید.

تخلیه چای
هر چند روز یکیار چای را خالی کنید. از چای برای بارورسازی گل ها و گیاهان باغ و باغچه و خانه استفاده نمایید.
3- افزودن به باغ 

تخمیر موفق
بعد از دو هفته شما باید بویی شبیه سرکه استشمام کنید. ضایعات غذایی نرمتر می شوند و شما ممکن است کپک سفید ببینید. این ها نشانه های یک تخمیر موفق هستند و زمان آن رسیده که پیش کمپوست را به باغ منتقل نمایید.

دفن
ضایعات غذایی تخمیر شده را مستقیما در باغ، توده کمپوست، مزرعه یا کارخانه خاک دفن کنید.
4- رشد 

دو هفته انتظار
طی دو هفته، پیشکمپوست به شبکه خاک تبدیل میشود که به نفع همه گیاهان و خاک اطراف است.

لذت!
ریشه های گیاهان در میکروب های بوکاشی تازه اضافه شده و مواد مغذی ضایعات غذایی نشو و نما می کنند. شاهد شکوفایی باغ خود باشید!

تکرار
یک کمپوستر آشپزخانه بطور عموم در دو هفته پر می شود. استفاده از سیستم دو سطلی به شما اجازه می دهد جمع آوری و تخمیر خرده های غذایی آشپزخانه خود را ادامه دهید.

آماده اید که کار را با بوکاشی آغاز کنید یا هنوز می خواهید بیشتر بدانید؟
















