
اینجا فهرستی از سوالات پر تکرار هست که به درد آن هایی می خورد که تازه به خانواده بوکاشی پیوسته اند.(یا به زودی خواهند پیوست) اگر جواب خود را پیدا نکردید به خانواده بوکاشی مراجعه کرده و پاسخ همه نیازهای خود را بگیرید.
خانواده بوکاشی چطور کار می کند؟
آیا باید دو سطل بخرم یا یک سطل کافی است؟
برای 95 درصد افراد می توان "2" را پاسخ درست دانست. 2 سطل به معنی این است که در حالی که یکی در حال تخمیر است، دومی را پر کنید. با این حال، اگر فضای کوچکی دارید می توانید از یک سطل استفاده کنید. در این صورت هم می شود موفق شد؛ اما در هر حال جمع آوری مستمر ضایعات غذایی و قرار دادن آن ها در سطل بوکاشی سخت تر خواهد بود.
اگر خانواده بزرگ یا رستوران فعالی دارید و سطل بوکاشی شما در کمتر از دو هفته پر می شود، بهتر است استفاده از سومی را هم مورد توجه قرار دهید.
بیشتر بخوانید
می توانم سطل بوکاشی را بیرون بگذارم؟
این بستگی به اقلیم شما دارد. در نظر داشته باشید که کمپوست ساز آشپزخانه بوکاشی شما نباید در معرض تابش مستقیم خورشید یا حرارت فوق العاده بالا قرار گیرد. برای کمپوست ساز بوکاشی، درجه حرارت اتاق ایده آل است. اغلب مردم بوکاشی را در آشپزخانه نگهداری می کنند. این امر باعث می شود سطل نزدیک محل تولید ضایعات غذایی باشد و استفاده از آن راحت تر گردد. طرح آب بند سطل ما باعث می شود که وقتی در ان بسته است بویی به مشام نرسد.
در طی برخی فصول، سطل بوکاشی شما باید در گاراژ یا بیرون قرار بگیرد. وقتی سطل را بیرون می گذارید آن را در برابر تابش مستقیم خورشید قرار ندهید و درجه حرارت آن را نزدیک درجه حرارت اتاق نمایید. این به معنای این است که ممکن است سطل بوکاشی در ماههای سرد تر زمستان به داخل آورده شود.
آیا کمپوست سازی بوکاشی سخت است؟
اصلا! بر خلاف کمپوست سازی سنتی، شما احتیاج به اختلاط سبزها و قهوه ای ها ندارید. کمپوست سازی بوکاشی برای اغلب مردم مقوله ای جدید است. پس شما در شروع سوالاتی خواهید داشت. با این حال، بیشتر مردم خیلی زود به ریتم ایده آل می رسند.
چرا بوکاشی برای باغ من خوب است؟
واقعیت این است که این به خاطر حضور میکروب ها است. علم نشان داده است که بلوک های اولیه تمامی ساختار زندگی با فعالیت سالم و متنوع و میکروبی شروع می شود. همانند نقشی که میکروب ها در سلامت بدن ایفا می کنند، و حیاتی است، میکروب ها نقش مهمی در تندرستی خاک و باغ ایفا می کنند. به عبارت ساده، گیاهان زمانی رشد می کنند که خاک مملو از میکروب های مفید باشد. و اضافه کردن کمپوست کیفی به خاک تنها راه دستیابی به این مهم است.
کمپوست سازی، اساسا، برداشت موفقیت آمیز میکروب ها است. این میکروب ها مواد آلی که ما برای آن ها تامین می کنیم را چند برابر می کنند و در نهایت به خاک باغچه ما می رسانند و نتایج فوق العاده ای به بار می آورند. برای صاحبخانه ها، زباله های غذایی منبع اصلی تغذیه این میکروب ها هستند.
آیا جونده ها و حیوانات بزرگتر جذب آن می شوند؟
راکون ها، موش های صحرایی و دیگر آفات، بطور طبیعی، حیوانات کنجکاوی هستند. پس واقعا ممکن است بوکاشی مدفون را پیدا کنند. با این حال، حیوانات و آفات غذای تخمیر شده را دوست ندارند و لذا جذب کمپوست بوکاشی خوب دفن شده و کاملا تخمیر شده نمی شوند.
بو می دهد؟
سطل های بوکاشی با کیفیت ما کاملا هوابند هستند و این یعنی وقتی بسته اند بویی به مشام نمی رسد. زائدات غذایی بوکاشی شده هم بو ندارند. البته که بویی شبیه سرکه یا ترشی به مشام می رسد.
در زمستان که زمین من یخ زده است چه باید بکنم؟
برف ممکن است در فصل زمستان تمام یا قسمتی از باغ شما را بپوشاند و خاک ممکن است آنقدر یخ بزند که نتوانید آن را حفاری نمایید. این امر بطور آشکارا ممکن است روش دفن ترانشه را برای پیش کمپوست بوکاشی خوب شما با مشکل روبرو نماید. اما اصلا نگران نباشید. هنوز هم راههایی وجود دارند که می توانند برای پیش کمپوست شما در باغ به کار گرفته شوند:
1- استفاده از روش ترانشه را ادامه دهید
اگر هنوز قادر به کندن خاک هستید، از ماههای زمستان نهایت استفاده را ببرید و از روش حفر گودال استفاده کنید. به گونه دیگر، قبل از یخ زدگی زمین، یک ترانشه بزرگ بکنید و در طی ماه های زمستان از آن برای گذاشتن پیش کمپوست خود استفاده نمایید.
2- به توده کمپوست اضافه کنید.
به دیگر گونه، پیش کمپوست خود را به توده کمپوست اضافه کنید. میکروب های پیش کمپوست تخمیر شده بوکاشی به توده کمپوست شما زندگی دوباره می دهند. این زندگی به ویژه در فصل زمستان که توده کمپوست نسبتا غیر فعال است واقعا مفید است.
3- یک کارخانه خاک بسازید.
اگر زمین یخ زده است و مشکل حفاری می شود، سعی کنید یک کارخانه خاک بسازید. استفاده از کارخانه خاک نیاز به حفاری ترانشه در خاک شما را از بین برده و به این معنی است که شما کمپوست آماده زیادی دارید که در فصل بهار در باغتان مورد استفاده قرار می دهید.
4- پیش کمپوست را ذخیره نمایید.
اختیار عالی دیگر برای فصل زمستان این است که به سادگی پیش کمپوست را در زمستان رها نمایید. پیش کمپوست را در یک ظرف هوابند بگذارید و سپس ان را در بهار به باغ، ظروف و گلدان ها و توده کمپوست و غیره اضافه نمایید. با گذر از تخمیر دو هفته ای، حساسیت کمتری به درجه حرارت پایین وجود خواهد داشت. دمای زیر صفر به سادگی باعث میشود میکروبهای بوکاشی به حالت خفته درآیند. از نوسانات زیاد درجه حرارت اجتناب نمایید. بهترین کار این است که ظرف هوابند را دور از باد و نور مستقیم خورشید بگذارید. به یاد داشته باشید که چند لایه ضخیم کاغذ (یا ماده جاذب دیگر) اضافه کنید تا مایعات اضافی را جذب کند. ضایعات غذایی تخمیر شده را به سادگی ذخیره کنید تا به آن ها نیاز پیدا کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر برای اینکه بدانید در زمستان چطور باید با کمپوست ساز بوکاشی خود تا کنید بیشتر بخوانید.
آیا من باید سطل را کاملا پر کنم؟
اگر سطل در دو هفته پر نشد نگران نباشید. شما دو اختیار دارید:
1- افزودن ضایعات غذایی و پودر بوکاشی را ادامه دهید تا سطل پر شود.( تخمیر ضایعات غذایی برای بیش از حداقل دو هفته ای هم می تواند در سطل بوکاشی شما ادامه یابد.)
2- بعد از دو هفته، در سطل اول را بگذارید و کار با سطل دوم را ادامه دهید. برای ممانعت از ورود هوا به ضایعات غذای تخمیری اطمینان حاصل کنید که پوششی با کیسه پلاستیکی، قطعه ای از مقوا و یا بشقاب آشپزخانه داده شده است. اختیار ترجیحی شما احتمالا وابسته به این است که چقدر سریع می خواهید پیش کمپوست را به خاک اضافه کنید و مزایای کمپوست بوکاشی خود را در باغ ببینید.
در باره آیتم های غذایی غیر قابل "کمپوست شدن" از قبیل چوبک غذاخوری، تی بگ ها، تفاله های قهوه، پوست تخم مرغ و استخوان چه کنم؟
البته که می توانید این ها را هم به کمپوستر آشپزخانه خود اضافه کنید. اما مراقب باشید، چون اغلب تی بگ ها پلاستیک دارند و نباید به هیچ سیستم کمپوست سازی اضافه شوند.
به خاطر داشته باشید که فرآیند بوکاشی از قند و کربوهیدرات موجود در ضایعات غذایی استفاده می کنند. اگر بخواهید کیفیت کمپوست بوکاشی خود را به حداکثر برسانید، توصیه می کنیم که این آیتم ها را از سطل دور نگه دارید. در عوض، فضای سطل بوکاشی را برای ضایعات غذایی ارزشمند محفوظ بدارید. با این اوصاف، اگر به دنبال تولید زباله صفر هستید و از اینکه کمپوست نهایی شما هنوز دارای اقلام قابل مشاهده بزرگتری است، راضی هستید، حتماً این اقلام را اضافه کنید. به یاد داشته باشید که اگر پوستهها و اقلام بزرگتری را به کمپوستساز آشپزخانه بوکاشی خود اضافه میکنید، در اضافه کردن پودر بوکاشی سخاوتمندتر باشید.
2این واقعا با شماست!
آیا من واقعا می توانم گوشت را داخل سطل بوکاشی بگذارم؟
بله! هم گوشت خام و هم گوشت پخته شده می توانند به سطل بوکاشی اضافه شوند.
این یک جواب سریع است. البته سایت هایی هستند که در باره کمپوست سازی گوشت در سطل بوکاشی در برابر توده کمپوست معمولی آگاهی های بیشتری می دهند.
مشکل اصلی کمپوست سازی گوشت در سطل کمپوست معمولی این است که ممکن است پاتوژن های مضر در تجزیه گوشت سهیم باشند. این ها می توانند در درجه حرارت بالا تخریب شوند، اما این درجه حرارت ها در توده کمپوست معمولی به سختی ایجاد می شوند. ممکن است حتی یک سالی طول بکشد! آفات و بوی گند هم از دیگر مشکلات می باشند.
با این حال، اضافه کردن گوشت به کمپوست ساز بوکاشی شما 3 تا از این مشکلات بالقوه را بر طرف می کند. اول، میکروب های بوکاشی کمک به تخریب پاتوژن های مضر در گوشت شما می کنند. دوم، عمده فرآیند کمپوست سازی بوکاشی در محیط در بسته اتفاق می افتد و این به معنی این است که بوی گند تولید نمی شود و آفات جلب نمی گردند. و، در نهایت، کمپوست سازی بوکاشی از فرآیند تخمیر( یا ترشی سازی) استفاده می کند. این، دوباره، به این معنی است که بوی گند رها نمی شود یا تولید نمی شود و آفات جلب نمی شوند.
آیا من می توانم سطل بوکاشی را کمتر یا بیشتر از 2 هفته رها کنم؟
حداقل زمانی که توصیه میکنیم سطل بوکاشی خود را برای تخمیر بگذارید، ۲ هفته است. اما اشکالی ندارد که سطل دربسته را خیلی بیشتر از ۲ هفته رها کنید. در واقع، اضافه کردن چند روز اضافی به فرآیند تخمیر، در صورت لزوم مفید است. پس از اتمام فرآیند تخمیر، میکروبهای بوکاشی به حالت خفته در میآیند. سطلی که به خوبی دربسته شده باشد را میتوان ماهها، احتمالاً سالها، قبل از اضافه شدن به باغ یا توده کمپوست خود، رها کرد. فقط به یاد داشته باشید که هر چای بوکاشی را مرتباً تخلیه کنید تا محتویات خیلی مرطوب نشوند و بو نگیرند





