نیم نگاه


midanidVERY

 اولین و تنها، در حال حاضر، مبتکر و سازنده سطل های تولید کمپوست خانگی و آپارتمانی ارزان قیمت  ( زیر 1.5 میلیون) در سراسر کشور

نظر سنجی تمام شد! بزودی نتایج آن را منتشر می کنیم. با تشکر از همه شما عزیزان شرکت کننده

بهترین کود در خانه شماست!

5comver0007

 

 09122039437     09224055895     02188331528       

بیشتر افرادی که در خرید سطل کمپوست ساز بوکاشی مردد هستند به مقدار کود جامد حاصله از هر سطل در هر دوره توجه دارند، در حالی که آنی که خرید سطل را دارای توجیه اقتصادی می کند کود مایعی است که معمولا هفته ای دو یا سه بار تولید می شود؛ چیزی که اصلا جدی گرفته نمی شود!

DOUBLEPAGEV

نکته: اگر می خواهید خرید کنید( هر چیزی را!) آن را تا لحظه آخر به تاخیر نیندازید! زیرا جدا از اینکه ممکن است هیچوقت صاحب چیزی که دوست دارید نشوید، با این کار حال کردن با خریدی که می کنید را تا لحظه آخر به عقب انداخته اید!!

HUOS TOTAL

RUMI4

خریداران سطل تولید کننده کمپوست خانگی سوال کرده اند:

3492( چهارشنبه 26 دی 1403؛ ساعت 13:31): سلام و درود

وقت به خیر

چندی پیش همکارتون این پیام رو برای من ارسال کردند.

"روزتون به خیر خانم محمد پور گرامی

آقای مهندس ماکویی گفتن خدمتتون اطلاع بدم با توجه به مسئله ای که داشتین، یک سطل کمپوست جدید( متفاوت از فرم قبلی) بعد از آماده سازی، رایگان خدمتتون ارسال میشه. احتمالا بین دو تا سه هفته آینده"

خواستم بدونم همچنان پا بر جاست؟

سلام خانم محمد پور

خانم مهندس مهدویان پاسخ را به اطلاعتان می رسانند. از اینکه با ما در تماس هستید بسیار متشکریم.

7818( پنجشنبه 27 دی 1403): مایع( بوکاشی) حسابی بو می دهد!

مایع را هر یک روز در میان خالی می کنید!؟

نه! زیاد می ماند!

از آن است. فاصله تخلیه را کوتاه کنید! بو به خاطر ماندگاری و گندیدگی است.

سوال دیگر هم دارم. مایع را زیر آفتاب داغ گذاشته ام. ایراد دارد؟

توی بطری در بسته است و مشکلی نیست. اما مایع را باید فوری مورد استفاده قرار دهید.

الان توی زمستان چه استفاده ای بکنم؟

توی سینک ظرفشویی یا دستشویی بریزید. بهترین لوله بازکن طبیعی است و لوله های گرفته شده در اثر تجمع چربی را باز می کند.

7818( پنجشنبه 6 دی 1403): از توی سطل بوکاشی من مایع خارج نمی شود. به خاطر سردی هواست؟

دقیقا! وقتی درجه حرارت محیط زیر 15 درجه سانتیگراد باشد در فرآیند کمپوست سازی بوکاشی تغییر چشمگیر ایجاد می شود. سطل را به داخل خانه منتقل کنید. انشاالله تولید کود مایع هم خواهید داشت.

0188( شنبه 10 آذر 1403؛ ساعت 14:25): تشکر

یعنی چه تغییری ایجاد شده؟

به هر حال گیلان هوا و رطوبتش با تهران خیلی متفاوته

حدود اول دی که بیام تهران هماهنگ می کنم باهاتون که برام ارسال کنید.

که یه بار دیگه امتحان کنم.

تغییر اساسی توی کیپ کردن در سطل است که هوا وارد سطل نشود یا خیلی کم بشود. در جاهای مرطوب، نگهداری از شرایط مناسب سخت تر است و لازم است نکاتی بهتان بگوییم که دوباره استفاده از سطل را امتحان کنید و بسیار امیدواریم که این بار از استفاده از کالای خود راضی باشید و ما را به دیگران و دوستان و آشنایان هم معرفی نمایید.

0188( شنبه 10 آذر 1403؛ ساعت 12:30): محصول شما به کار من نیومد اصلا

من گیلان هستم و به خاطر رطوبت بالای اینجا و هوای گرم تابستون اصلا نتونستم کودی تولید کنم.

و از همون دو سه روز اول پشه کرد.

سلام

بسیار ممنون از ارائه نقطه نظرات و دیدگاه های ارزشمند.

مشکل به رطوبت بالا و هوای گرم ارتباط ندارد و متاسفانه اولین سطل های تولیدی ما( که شما هم خریدار آن بودید) مشکلاتی داشتند که رفع کردیم.

اگر کماکان دوست دارید خودتان کار کمپوست سازی را انجام دهید خوشحال می شویم کمکتان کنیم. در این صورت سطل جدید و سبوس را رایگان برایتان ارسال می کنیم. فقط خواهشمند است حتما از آن استفاده کنید و نتیجه را به ما اطلاع دهید. 

7818( جمعه 9 آذر 1403؛ ساعت 9 شب): دیگر مثل سابق مایع تولید نمی شود!؟

وقت آن رسیده که سطل را به داخل خانه منتقل کنید. هوا سرد شده و در سرمای هوا فرآیند تخمیر خوب شکل نمی گیرد.

3492( دوشنبه 5 آذر 1403 ساعت 15): آخرین باری که کودهای میکروارگانیزم رو گرفتم به اندازه دفه اول راضی نبودم.

پیرو فرمایش شما ما مجددا سبوس را تست کردیم. سبوس مشکل ندارد و جواب تست عالی بود. اما سطلی که شما گرفته اید دارای مشکلاتی است. اجازه دهید من مورد را بطور ویژه با همکاران بررسی کنم و طی چند روز آینده بهتان بگویم که چطور مشکل را رفع کنید. شما از خریداران خوب ما هستید و تا زمان عدم کسب رضایت کامل تمام و کمال در خدمتتان خواهیم بود.

ممنون از پاسخگویی

7818( شنبه 3 آذر 1403؛ ساعت 8): خیلی وقت است مایع سطل بوکاشی تولید نشده است؟

مایع تولیدی ربط به چیزهایی که خورده اید و آنچه در سطل انداخته اید دارد. شاید آنچه در سطل انداخته اید قابلیت تولید شیرابه یا چای بوکاشی نداشته باشد.

من اینبار کلی دمنوش در سطل ریخته ام. ممکن است از آن باشد؟

ممکن است.

 

KHARKHORV

7243(پنجشنبه 10 آبان 1403؛ ساعت 21): ممنون از توضیحاتتون؛ اما مقوا خیس می شه و وا میره و جدا می شه

سلام

اولا باید مقوای تا حد ممکن ضخیم انتخاب کنید تا کمتر با مشکل مواجه شوید. ثانیا؛ حتی اگر در صورت چند بار استفاده از مقوا مشاهده کردید که خیس شده و ممکن است از هم جدا شود به سادگی می توانید مقوا را دور انداخته و از مقوای دیگر استفاده کنید. این، مشکل خاصی نیست.

7243(چهارشنبه 9 آبان 1403؛ ساعت 9:16): روی سطل من مقدار زیادی کپک سفید جمع شده است. چه باید بکنم؟

KAPAKMONA

کپک سفید هیچ مشکلی ایجاد نمی کند؛ اما چون در را آنطور که گفتیم استفاده نکردید، برای ممانعت از بروز مشکل بهتر است یک مقوا در ابعاد و اندازه ای که روی پسماندها را بپوشاند و مانع از تماس هوا با آن ها گردد درست کنید. پس از هر بار ریختن پسماند و سبوس و فشرده سازی و قبل از اینکه در سطل را بگذارید، مقوا را روی پسماندها قرار دهید.

7243(7 آبان 1403؛ ساعت 11:20): در جدیدی که برای من گرفته اید روی سطل کیپ نمی شود!

شما باید سطل داخلی را بیرون می آوردید و سپس در جدید را مورد استفاده قرار می دادید. اینطور کاملا قابل استفاده می شد.

7818( 6 آبان 1403؛ ساعت 19): چرا بر خلاف همیشه کود مایع تولید نشد؟

کود مایع تولیدی رابطه مستقیم با آنچه می خورید دارد. احتمالا این بار، بر خلاف همیشه، مواد غذایی آبدار در سطل نریخته اید.

2246( 28 مهر 1403): الان که هوا سرده و زمستون داره میاد با سطل چکار کنم؟ بیرون که یخ می زنه!

از اول هم سطل را باید در داخل خانه مورد استفاده قرار می دادید. اگر نگران بوی بد آن هستید در سرویس بهداشتی( اتاقی که توالت در آن قرار دارد) بگذارید.

9437: این که کود نیست!

معلوم است که نیست! این خاک است! خاک بوکاشی! این خاک مواد مغذی فراوان دارد و جان می دهد برای باغچه ای که خاک ناحاصل دارد و دوست دارد خاکش به تدریج عوض شده و پر قوت تر شود. کسی که می خواهد کمپوست معمولی تولید کند می تواند کمپوست ساز پاسیویی بخرد.

 

7860(خریدار سطل و سبوس بوکاشی): چرا شیرابه تولید نمی شود؟

پ: هنوز زود است، البته گاهی هرگز شیرابه تولید نمی شود که جای نگرانی نیست.