میکروب های بوکاشی در قند و کربوهیدرات های ضایعات غذایی رشد و نمو می کنند. پس، اگر کربوهیدرات و قند در ضایعات غذایی شما نیست هم می توانید از کمپوست سازی بوکاشی استفاده کنید؟ شاید شما یک رژیم غذایی سرشار از پروتئین و چربی، مانند رژیم کتو، رژیم گوشتخواری یا رژیم کم نشاسته داشته باشید. پاسخ ساده "بله" است. با 5 اقدامی که می گوییم، شما خواهید توانست علیرغم دارا بودن رژیم غذایی کم کربوهیدرات، کمپوست سازی بوکاشی انجام دهید.
چرا شکر و کربوهیدرات ها در کمپوست سازی بوکاشی مهم هستند؟
کمپوست سازی بوکاشی از میکروب هایی برای تخمیر یا پیش کمپوست ضایعات غذایی استفاده می کند. کمپوست سازی بوکاشی با تمام ضایعات غذایی کار می کند، اما میکروب های بوکاشی در شکر و کربوهیدرات های حاضر در ضایعات غذایی معمول خانگی نشو و نما می کنند. پس یک مخلوط خوب از ضایعات غذایی سرعت و کارآمدی ایجاد می کند. میوه ها، اغلب سبزیجات، پاستا، نان؛ همگی کربوهیدرات هایی دارند که میکروب های سطل بوکاشی را تغذیه می کنند. برای یک کمپوست سازی موفق بوکاشی، ما توصیه به اضافه کردن یک مخلوط از ضایعات غذایی به کمپوستر بوکاشی می کنیم که پوست سبزی و میوه فراوان داشته باشند. گفته شده که ممکن است از کمپوست سازی بوکاشی برای رژیم های غذایی کم کربوهیدرات و پروتئین بالا با پیمودن 5 گام ساده زیر استفاده شود:
5 نکته برای کمپوست سازی بوکاشی ضایعات غذایی کم کربوهیدرات
1- شکر اضافه کنید
یکی از ساده ترین راهکارهای کمپوست سازی بوکاشی ضایعات غذایی فاقد کربوهیدرات و قند این است که موقع افزودن ضایعات غذایی به سطل بوکاشی به آن ها قند اضافه کنید.هر وقت ضایعات غذایی به سطل بوکاشی اضافه می کنید یک قاشق غذاخوری شکر بیفزایید. این یک منبع خوب غذا برای میکروب های بوکاشی است و تخمیر باقی ضایعات غذایی را کلید می زند.
2- ضایعات غذایی را از خانواده، دوستان و همسایه ها جمع کنید.
به دگر گونه، ضایعات غذایی را از دوستان و خانواده ای بگیرید که در رژیم غذایی آن ها میوه، سبزی و کربوهیدرات جایگاهی ویژه دارد. ضایعات غذایی را خودتان مخلوط کنید و وفق روال معمول به سطل اضافه کنید.
3- پودر بوکاشی بیشتر اضافه کنید
اگر ضایعات غذایی کمپوست سازی بوکاشی کربوهیدرات و قند کمی داشته باشند، می توانید پودر بوکاشی که به سطل اضافه می کنید را 2 یا 3 برابر کنید. میکروب های اضافی پودر بوکاشی کمک به تخمیر و پیش کمپوست سازی موفقیت آمیز ضایعات غذایی می کنند. این یک تجربه استاندارد است که موقع کار با مواد سخت کمپوست شونده به کار می آید.
4- سطل بوکاشی را برای تخمیر طولانیتر رها کنید.
اختیار دیگر برای کمپوست سازی ضایعات غذایی کم کربوهیدرات رها کردن سطل بوکاشی برای مدتی بیش از 2 هفته استاندارد است. به دلیل وجود قند و هیدروکربن های کمتر، میکروب های بوکاشی در زمان طولانیتر در این ضایعات غذایی تکثیر می شوند. رها کردن سطل بوکاشی برای زمان تخمیر طولانیتر، به میکروب ها اجازه می دهد که زمان بیشتری داشته باشند تا تخمیر ضایعات غذایی را کامل کنند. به خاطر داشته باشید که زهکشی سطل بوکاشی را در تمام مدت تخمیر استمرار دهید.
5- پیش کمپوست را عمیق تر دفن کنید و برای مدت طولانیتر رها کنید.
نکته پایانی ما این است که وقتی با ضایعات غذایی کم کربوهیدرات کار می کنید، پیش کمپوست بوکاشی را عمیق تر دفن کنید و آن را برای مدت طولانیتر رها کنید تا تماما
















