PAGEONEFONTBIGV

 الان بخرید                                                                                                                                                            چطور کار می کند؟

 کمپوست سازی بوکاشی چیست؟

 بوکاشی را، واقعا، باید مجموعه ای از میکروب ها در نظر گرفت. خاکی که مقدار زیادی از آن ها را داشته باشد خوشحال خواهد شد و در طول عمر خود با آن ها ارتباط خوبی برقرار خواهد کرد. کمپوست سازی بوکاشی برای خاک همانند چیزی در مایه های پروبیوتیک ها است. با کمپوست سازی بوکاشی، یک سفر به سوی داشتن باغی سالم و تاب آور آغاز خواهد شد.

 

چرا از ما بخرید؟

تا این تاریخ( 29 تیر 1404) ما تنها تولید کننده سطل های بوکاشی داخل کشور هستیم. توجه به فرآیند تولید محصول یا خاک بوکاشی است که سطل های ما را ویژه می کند. خبری از شکستن در، خرابی شیر یا درز و ترک بدنه در کار نیست. این سطل های کمپوست، از رزین های با کیفیت و ایمن برای مواد غذایی ساخته شده و با سال ها دوام آوری، هیچگونه نشتی به کمپوست بوکاشی شما نمی دهند. ما به کمپوست بوکاشی علاقمند هستیم و تنها کاری که می کنیم همین است.

PAGEONEONLY

5 EMTIAzv

 

نکته: به دلیل گران شدن روزانه، حتی لحظه ای، کالاها و مواد اولیه و خدمات دریافتی ما؛ قیمت ها فقط تا پایان آبان 1404 معتبر هستند!

بسته های بوکاشی دو تایی

1,998,000-2,997,000( تومان)

بدون پودر بوکاشی

کمپوست سازی موفقیت آمیز بوکاشی عموما با استفاده از دو سطل صورت می گیرد، زیرا این امر به شما اجازه می دهد تمامی ضایعاتی که تولید می کنید را مستمرا جمع آوری کرده و کمپوست نمایید. لذا ما به همه آن هایی که تازه به جمع کمپوست کنندگان بوکاشی می پیوندند توصیه می کنیم که دو سطل را خریداری کنند.

 

هر مجموعه مشتمل است بر:

 

2 سطل بوکاشی

قاشق پیمانه ریختن پودر بر روی ضایعات غذایی

فشرده ساز ضایعات و خارج کننده هوا

بروشور ما، که چطور از سطل استفاده کنید

بسته های 370 گرمی پودر بوکاشی به تعدادی که می خواهید

( قیمت هر کدام از این بسته ها 227 هزار تومان می باشد)

با خرید بسته های بیشتر در هزینه های خود صرفه جویی خواهید نمود!     

 

بسته های بوکاشی یک عددی  

1,250,000-1,749,000( تومان)

بدون پودر بوکاشی

 سطل بوکاشی تکی انتخاب خوبی برای آشپزخانه ای است که ضایعات غذایی زیاد تولید نمی کند. علاوه بر این آن ها که در اول راه هستند و نمی خواهند زیاد هزینه کنند شاید دوستدار این باشند که کار را با تک شروع کرده و وقتی قلق کار دستشان آمد آن را جفت کنند. هر کدام از این بسته ها هم هر آنچه شما برای کمپوست سازی نیاز داشته باشید دارند:

DOPOODRONE

 1  سطل بوکاشی

قاشق پیمانه ریختن پودر روی ضایعات غذایی

فشرده ساز ضایعات و خارج کننده هوا

بروشور ما، که چطور از سطل استفاده کنید.

بسته های 185 گرمی پودر بوکاشی به تعدادی که می خواهید

( قیمت هر کدام از این بسته ها 113 هزار تومان می باشد)

با خرید بسته های بیشتر در هزینه های خود صرفه جویی خواهید نمود!

 

همه محصولات ما را ببینید

 INSICONV  TELICONV

یاد بگیرید

سوالات پر تکرار

خواندنی ها 

داستان جذاب "انقلاب" بوکاشی

AFRICABUK2

برای یافتن جواب ما باید به 1982 و اوکیناوا بر گردیم.

انچه در این صفحه می خوانید:

به تمامی در باره میکروارگانیزم های مفید

بوکاشی میکروارگانیزم های مفید چیست؟

یک راهنما برای بروشور بوکاشی میکروارگانیزم های مفید

چطور از سیستم بوکاشی میکروارگانیزم های مفید استفاده کنیم؟

موقعیت سطل بوکاشی میکروارگانیزم های مفید

ساختار سیستم

سطل

نشانه های یک تخمیر موثر و مفید

نشانه هایی که خوب نیستند

چرا فرآیند تخمیر به بدی می رود

استفاده از مایع سطل میکروارگانیزم های موثر

چطور از کمپوست میکروارگانیزم های موثر استفاده کنیم؟

گام نهایی

نکات سودمند بوکاشی

GUIDEEM

 به تمامی در باره میکروارگانیزم های موثر

 میکروارگانیزم های موثر شامل بستر مخلوطی از میکروارگانیزم های طبیعی و مفید هستند که از میان آن ها می توان به باکتری های اسید لاکتیک، مخمرها، باکتری های فتو سنتتیک و اکتینو مایست ها اشاره نمود.

 

بوکاشی میکروارگانیزم های موثر چیست؟

 موثر ترین روش کمپوست سازی مواد آلی آشپزخانه در ظرف هوابندی انجام می شود که از بوکاشی به عنوان استارتر کمپوست استفاده می کند. بوکاشی یک اصطلاح ژاپنی است که معنای ماده آلی تخمیر شده را می دهد. این یک ماده دارای پایه سبوس است که با کنسانتره مایع میکروارگانیزم های موثر تخمیر شده و برای ذخیره سازی خشک شده است. بوکاشی یک محصول با بوی گوارا است که شما به سطلتان اضافه می کنید و کمک به تخمیر مواد آلی می کند. همیشه بوکاشی میکروارگانیزهای موثر را در جای گرم و خشک و به دور از نور مستقیم خورشید نگهداری نمایید. پیشخوان آشپزخانه یک جای ایده آل است.

یک راهنما برای بروشور میکروارگانیزم های موثر

powder1

چطور از سیستم بوکاشی میکروارگانیزم های موثر استفاده کنیم؟

 کلید ایجاد کمپوست آشپزخانه بوکاشی با کیفیت خوب، کمی صبر و درک خوب فرآیند است. لطفا دستورالعمل ها را به دقت بخوانید و آن ها را برای استفاده آینده در جای امن نگهداری کنید.

 

محل سطل بوکاشی میکروارگانیزم های موثر

 یک جای گرم بهترین جا است. پیشخوان آب داغ، زیر میز آشپزخانه، رختشویخانه و یا هر جای دم دست دیگری می تواند یک انتخاب خوب باشد. سطل را در معرض نور مستقیم خورشید قرار ندهید. سطل می تواند در گاراژ هم جا خوش کند.

 

ساختار سیستم

 کار را با پخش کمی بوکاشی در کف سطل شروع کنید.

خرده های غذا و یا باقیمانده های گوشت را در سطل بگذارید و آن ها را در نهایت با مقدار بیشتری بوکاشی پوشش دهید.

 از تقریبا یک مشت بوکاشی برای هر 3 تا 4 سانتیمتر غذا استفاده کنید. در تابستان و وقتی که غذاهای با پروتئین بالا همانند گوشت، ماهی، پنیر و تخم مرغ اضافه می کنید، بوکاشی را بیشتر بریزید. 

این فرآیند لایه بندی را ادامه دهید تا سطل پر شود. سپس کار را با یک لایه سخاوتمندانه از بوکاشی به اتمام برسانید.