نیم نگاه


midanidVERY

 5comver0007

 09122039437       09224055895         02188331528

نکته بسیار مهم: به دلیل مشکل کوچک بوجود آمده در تولید کمپوست ساز بوکاشی، تا اول خرداد 1403 سفارش این نوع سطل را متوقف ساخته ایم. ضمن پوزش از علاقمندان به خرید این مژده را می دهیم که در جهت جبران خسارت، قیمت ها تا پایان خرداد ثابت خواهند ماند.

 

HUOS TOTAL

RUMI4

کمپوست بوکاشی(کد 0259)

bok P 0259


بوکاشی یک اصطلاح ژاپنی است که معنی "ماده آلی تخمیر" شده می دهد.


برای قرن ها، کشاورزان ژاپنی از این روش استفاده می کردند. تنها در سال های اخیر بوده که این روش مورد استفاده عموم مردم دنیا واقع گشته است.
فرآیند در واقع یک فرآیند تخمیر بی هوازی است؛ یک نوع فرآیند هضم که با تلقیح "میکروارگانیزم های موثر" اتفاق می افتد.
با افزودن میکروارگانیزم های موثر به زائدات آلی، ماده آلی از طریق فعالیت میکروارگانیزم ها و کنش و واکنش آن ها با زائدات آلی تبدیل به مخلوط کمپوست می گردد.
ماده آلی در ظرف مناسب( یا دو سطل در سیستم خانگی) که در دارد تا اکسیژن وارد آن نشود قرار می گیرد. کف آن سوراخ هایی دارد که بخشی از مایع می تواند فیلتر شود و داخل سطح ثانوی کف ظرف جمع آوری گردد. اینجا یک شیر جایگزین خواهد شد که اجازه حذف مایع را می دهد. این سیستم زهکش، مخلوط آلی را خشک نگه داشته و از گرفتن و ایجاد بو جلوگیری می نماید.

کمپوست بوکاشی

صفحه نخست

در صورت تمایل، می توانید سطل یا سبوس کمپوست ساز بوکاشی خانگی یا هر دو را خریداری نمایید.