PAGEONEFONTBIGV

 الان بخرید                                                                                                                                                            چطور کار می کند؟

 کمپوست سازی بوکاشی چیست؟

 بوکاشی را، واقعا، باید مجموعه ای از میکروب ها در نظر گرفت. خاکی که مقدار زیادی از آن ها را داشته باشد خوشحال خواهد شد و در طول عمر خود با آن ها ارتباط خوبی برقرار خواهد کرد. کمپوست سازی بوکاشی برای خاک همانند چیزی در مایه های پروبیوتیک ها است. با کمپوست سازی بوکاشی، یک سفر به سوی داشتن باغی سالم و تاب آور آغاز خواهد شد.

 

چرا از ما بخرید؟

تا این تاریخ( 29 تیر 1404) ما تنها تولید کننده سطل های بوکاشی داخل کشور هستیم. توجه به فرآیند تولید محصول یا خاک بوکاشی است که سطل های ما را ویژه می کند. خبری از شکستن در، خرابی شیر یا درز و ترک بدنه در کار نیست. این سطل های کمپوست، از رزین های با کیفیت و ایمن برای مواد غذایی ساخته شده و با سال ها دوام آوری، هیچگونه نشتی به کمپوست بوکاشی شما نمی دهند. ما به کمپوست بوکاشی علاقمند هستیم و تنها کاری که می کنیم همین است.

PAGEONEONLY

5 EMTIAzv

 

نکته: به دلیل گران شدن روزانه، حتی لحظه ای، کالاها و مواد اولیه و خدمات دریافتی ما؛ قیمت ها فقط تا پایان آبان 1404 معتبر هستند!

بسته های بوکاشی دو تایی

1,998,000-2,997,000( تومان)

بدون پودر بوکاشی

کمپوست سازی موفقیت آمیز بوکاشی عموما با استفاده از دو سطل صورت می گیرد، زیرا این امر به شما اجازه می دهد تمامی ضایعاتی که تولید می کنید را مستمرا جمع آوری کرده و کمپوست نمایید. لذا ما به همه آن هایی که تازه به جمع کمپوست کنندگان بوکاشی می پیوندند توصیه می کنیم که دو سطل را خریداری کنند.

 

هر مجموعه مشتمل است بر:

 

2 سطل بوکاشی

قاشق پیمانه ریختن پودر بر روی ضایعات غذایی

فشرده ساز ضایعات و خارج کننده هوا

بروشور ما، که چطور از سطل استفاده کنید

بسته های 370 گرمی پودر بوکاشی به تعدادی که می خواهید

( قیمت هر کدام از این بسته ها 227 هزار تومان می باشد)

با خرید بسته های بیشتر در هزینه های خود صرفه جویی خواهید نمود!     

 

بسته های بوکاشی یک عددی  

1,250,000-1,749,000( تومان)

بدون پودر بوکاشی

 سطل بوکاشی تکی انتخاب خوبی برای آشپزخانه ای است که ضایعات غذایی زیاد تولید نمی کند. علاوه بر این آن ها که در اول راه هستند و نمی خواهند زیاد هزینه کنند شاید دوستدار این باشند که کار را با تک شروع کرده و وقتی قلق کار دستشان آمد آن را جفت کنند. هر کدام از این بسته ها هم هر آنچه شما برای کمپوست سازی نیاز داشته باشید دارند:

DOPOODRONE

 1  سطل بوکاشی

قاشق پیمانه ریختن پودر روی ضایعات غذایی

فشرده ساز ضایعات و خارج کننده هوا

بروشور ما، که چطور از سطل استفاده کنید.

بسته های 185 گرمی پودر بوکاشی به تعدادی که می خواهید

( قیمت هر کدام از این بسته ها 113 هزار تومان می باشد)

با خرید بسته های بیشتر در هزینه های خود صرفه جویی خواهید نمود!

 

همه محصولات ما را ببینید

 INSICONV  TELICONV

یاد بگیرید

سوالات پر تکرار

خواندنی ها 

داستان جذاب "انقلاب" بوکاشی

AFRICABUK2

برای یافتن جواب ما باید به 1982 و اوکیناوا بر گردیم.

اضافه کردن جوش شیرین به غذا خطرناک است؟

در مقادیر کوچک، جوش شیرین خطرناک نیست.

استفاده از جوش شیرین برای غذاها دارای منافعی است؛ همانند خنثی سازی اسید قهوه.
هر چند، اضافه کردن مقدار خیلی زیاد جوش شیرین می تواند خطرناک باشد.
نکته
در مقادیر کوچک، جوش شیرین خطرناک نیست. بلع آن به عنوان بخشی از دستورالعمل کار درستی است، اما مقادیر بالا می تواند تاثیرات مضری بر تندرستی داشته باشد.


جوش شیرین چیست؟
مطابق با اخبار دانشگاه ایالتی NC، فرق بین جوش شیرین و پودر نانوایی در اسیدیته است. تمام پودرهای نانوایی شامل جوش شیرین هستند. استفاده از یکی به جای دیگری اثرات فاحشی بر جای می گذارد.
جوش شیرین یک ماده منفرد است: بی کربنات سدیم. این ماده یک باز است که در تماس با اسید واکنش می دهد. واکنش شیمیایی دی اکسید کربن تولید می کند. این ماده اغلب در کالاهای پخته شده مورد استفاده قرار می گیرد تا موجب ایجاد افزایش در خمیر یا مایه شود، زیرا واکنش، حباب های گاز دی اکسید کربن را گیر می اندازد.
وقتی جوش شیرین در تماس با اسید قرار می گیرد، واکنش بلافاصله اتفاق می افتد و وقتی عمل پختن صورت می گیرد شما می خواهید واکنش آرام اتفاق افتاده و صعود به یکباره اتفاق نیفتد. پودر نانوایی راه حل این موقعیت است، زیرا محتویات آن دی اکسید کربن را در مراحل گوناگون فرآیند پخت تولید می کنند.


جوش شیرین برای غذا
از آنجا که جوش شیرین با غذا یا آنچه با آن استفاده می شود واکنش شیمیایی ایجاد می کند، یکی از محتویات عمومی و معمول و متداول غذاهای پخته شده است. در بعضی از دستورالعمل ها، آن تنها عمل می کند، در حالی که در دیگران نیاز به محتویات دیگر موجود در پودر نانوایی هم هست تا کار بدرستی صورت گیرد.
جوش شیرین غذا می تواند برای آن هایی که رژیم کم سدیم دارند خطرناک باشد. مطابق با USDA، نصف قاشق چایخوری جوش شیرین 629 میلی گرم سدیم دارد. از آنجا که بسیاری از دستورالعمل های پخت غذاها این مقدار را مورد تجویز قرار می دهند، این مقدار آنقدر بد نیست که شما وعده غذایی خود را خراب نمایید.
هر چند، اگر در دستورالعمل نمک اضافی وجود داشته باشد یا شما موقع خوردن غذا به آن نمک اضافه کنید، محتویات نمک می توانند به سرعت اضافه شوند. انجمن امریکایی قلب می گوید که رژیم غذایی با سدیم بالا خطر حمله و بیماری قلبی را افزایش می دهد، زیرا سدیم روی فشار خون تاثیر دارد.
مطابق با مرکز ملی سم شناسی عمده، جوش شیرین خیلی زیاد می تواند موجب بروز مشکلات زیاد بدنی گردد. غلظت بالای سدیم می تواند منجر به حمله ها، آسیب کلیه و از دست رفتن آب بدن گردد. بی کربنات روی پی اچ مایعات بدن تاثیر دارد. وقتی پی اچ خیلی بالا باشد، بدن سعی می کند دی اکسید کربن را نگه دارد تا اسیدیته مناسب را نگه دارد و این امر منجر به بروز مشکلات تنفسی می گردد.


استفاده های جوش شیرین
جوش شیرین اغلب به عنوان عامل "ور آور" استفاده می شود، اما در عین حال به عنوان بو زدا هم در یخچال و فریزر کاربرد دارد. وقتی می خواهید از جوش شیرین در غذا استفاده کنید، هرگز از جوش شیرینی که مدتی در یحچال بوده استفاده نکنید زیرا ممکن است بوی غذا را تغییر دهد.
در مقادیر کوچک، شما می توانید از جوش شیرین برای تسکین درد عضلات و درمان ترش کردن معده استفاده کنید. هرچند، مرکز سم شناسی عمده ملی آگاهی می دهد که شما نباید از جوش شیرین برای معالجه ترش کردن معده و یا دل آشوب ها، بی آنکه نزد پزشک رفته و او بگوید چه بکنید، استفاده نمایید. استفاده از یک آنتی اسید خانگی می تواند سبب شود که گاز سریعا در معده تشکیل شود و این می تواند سبب شود که بعد از خوردن یک غذای زیاد یا زیاده روی در مصرف الکل، پارگی معده رخ دهد.
مطالعه منتشر شده در سپتامبر 2018 در مجله هندی پژوهش های دهان و دندان می گوید که جوش شیرین یک دهان شوییه دوستدار بیمار است؛ یک جزء مفید در خمیر دندان و یک بخش مفید در آدامس های جویدنی. این ماده می تواند در طولانی مدت به دیگر محصولات بهداشتی دهانی اضافه شود و تاثیر جانبی منفی هم در عمل نداشته باشد.

اگر گوشت فاسد را بپزید، چه می شود؟


مردمی که گوشت فاسد می خورند احتمالا بیمار می شوند.

WHA P 0138
همانند هر چیز قدیمی، غذای فاسد شده و گوشت بد می تواند شما را بیمار گرداند. اگر گوشت با چیزهای بیماریزا، همانند باکتری و سم، آلوده شود، ممکن است شما را بیمار گرداند.


نکته 
مردمی که گوشت فاسد را می خورند محتملا بیمار می شوند. بیماری های منتقله از طریق غذا می توانند بعد از آن رخ دهند که شما گوشت فاسد حاوی میکروب های مضر یا سموم را خورده اید.


شناسایی گوشت فاسد یا بد
گوشت تازه بو ندارد یا بوی ملایم دارد. در مقایسه، گوشت فاسد بوی عجیبی می دهد. شما می دانید که گوشت فاسد در یخچال دارید، زیرا آن بوی ترشی، گوگردی یا بویی همانند آمونیاک می دهد.
همچنان که فساد پیشروی می کند، گوشت ته رنگ خاکستری می گیرد. گوشت فاسد احتمالا تغییر رنگ واضح دارد. اسپورها یا ته رنگ های سبز و سبز- خاکستری معمولا نشانه های رشد باکتریایی هستند.
بافت گوشت شما هم بر بدی یا خوبی آن دلالت می کند. گوشت تازه باید سفت و به گونه ای مختصر آبدار باشد. اگر گوشت شما لزج یا چسبناک است، احتمالا با گونه ای میکروب آلوده شده است.
همه میکروب ها خطرناک نیستند. هرچند، اگر گوشت شما باباکتری های بیماریزا از قبیل سالمونلا، استافیلوکوکوس، کلستریدیوم یا اشرشیا کلی آلوده شده باشند می تواند شما را دچار مسمومیت غذایی کند. کلینیک مایو می گوید که مسمومیت غذایی می تواند شما را با نشانه هایی از قبیل درد شکمی، تهوع، استفراغ، تب، اسهال و دیگر امراض معدی روده ای مواجه گرداند.
با این حال، پختن و خوردن گوشت خوک فاسد، جوجه مانده و دیگر گوشت های بد تضمین نمی کند که شما بیمار نخواهید شد. اینکه شما غذا را کاملا بپزید در روی این موضوع که بیمار می شوید یا نه تاثیری مستقیم دارد.
خیلی از باکتری ها در طی فرآیند پخت کشته می شوند. برای نمونه، اگر سوپ یا خودش را بجوشانید یا گوشت را برای مدتی بپزید، ممکن است بیمار نشوید.
با این حال، ممانعت از مسمومیت غذایی امری تضمین شده نیست. وفق نظریه کلینیک مایو این امر تضمین شده نیست، زیرا باکتری ها سمومی را از خود رها می سازند. حتی وقتی این باکتری ها با پختن کشته می شوند، سموم آن ها در غذا باقی می ماند و می تواند بیماریزا باشد.


جلوگیری از فساد گوشت
مطابق با اداره غذا و داروی امریکا، باید همیشه گوشت و محصولات گوشتی را در یخچال و در درجه حرارت 40 درجه فارنهایت نگهداری نمایید. این امر مانع فساد گوشت می شود. هرچند، زمانی که گوشت می تواند در این درجه حرارت نگهداری شود به نوع محصول بستگی دارد. اداره غذا و دارو چنین می گوید:
ماکیان را می توان در یخچال تا دو روز نگهداری کرد.
گوشت چرخ کرده، از جمله سوسیس، می تواند برای دو روز در یخچال نگهداری شود.
هات داگ را می توان یک تا دو هفته در یخچال نگهداری کرد.
بیکن را می توان در یخچال برای تا 7 روز نگهداری نمود.
استیک ها می توانند تا پنج روز در یخچال نگهداری شوند.
دل و جگر و روده و کله پاچه( گوشت اعضا) می توانند برای دو تا 5 روز در یخچال نگهداری شوند.
گوشتی که برای مدت طولانیتر از این مقدار در درجه حرارت 40 درجه فارنهایت نگهداری می شود به تدریج شروع به فاسد شدن می کند.


فریز کردن گوشت و محصولات گوشتی
اگر نمی توانید خوردن گوشت را با توصیه های زمانی اداره غذا و دارو برنامه ریزی کنید، می توانید با قرار دادن گوشت در فریزر و در صفر درجه سانتیگراد از فساد آن جلوگیری به عمل آورید. اداره غذا و دارو می گوید که فریز کردن گوشت در این درجه حرارت باکتری ها و دیگر میکروب ها را غیر فعال می سازد. فریز کردن غذا باعث تخریب انگل های ویژه هم می گردد.
اداره غذا و دارو می گوید که غذا از لحاظ فنی می تواند بدون محدودیت در فریزر نگهداری شود. لذا، تنزل کیفیت غذا است که باعث می شود مدت زمان نگهداری آن در فریزر محدود باشد. اداره غذا و دارو محدودیت های زیر را توصیه می کند:
ماکیان فریز شده تا 12 ماه
گوشت چرخ کرده فریز شده تا 4 ماه
هات داگ فریز شده تا 2 ماه
بیکن فریز شده تا یکماه
استیک فریز شده تا 12 ماه
گوشت اعضای فریز شده تا 4 ماه
جدا از تازگی یا فریز شدگی غذا، گوشت نیاز دارد که کلا پخته شود تا تمام باکتری های آن کشته شوند. (blue)دپارتمان سلامتی و سرویس های انسانی ایالات متحده(blue) می گوید که شما باید اغلب گوشت ها را با درجه حرارت داخلی 145 درجه فارنهایت بپزید. درجه حرارت داخلی مورد نیاز پخت ماکیان کمی بالاتر است و آن ها باید تا 165 درجه فارنهایت پخته شوند.