اولین و تنها، در حال حاضر، مبتکر و سازنده سطل های تولید کمپوست خانگی و آپارتمانی ارزان قیمت ( زیر 1 میلیون) در سراسر کشور
بهترین کود در خانه شماست!
09122039437 09224055895 02188331528 09190288290
بیشتر افرادی که در خرید سطل کمپوست ساز بوکاشی مردد هستند به مقدار کود جامد حاصله از هر سطل در هر دوره توجه دارند، در حالی که آنی که خرید سطل را دارای توجیه اقتصادی می کند کود مایعی است که معمولا هفته ای دو یا سه بار تولید می شود؛ چیزی که اصلا جدی گرفته نمی شود!
نکته: اگر می خواهید خرید کنید( هر چیزی را!) آن را تا لحظه آخر به تاخیر نیندازید! زیرا جدا از اینکه ممکن است هیچوقت صاحب چیزی که دوست دارید نشوید، با این کار حال کردن با خریدی که می کنید را تا لحظه آخر به عقب انداخته اید!!
اگر سبوس بوکاشی به درستی نگهداری شود( در درجه حرارت اتاق، دور از نور مستقیم خورشید و در ظرف هوابند) سبوس تا 2 سال مثمر ثمر باقی می ماند. بعضی میکروب ها ممکن است طولانیتر باقی بمانند، اما تاثیر سبوس بوکاشی در طی زمان کم می شود.
اگر نمی دانید سبوس بوکاشی چه سنی دارد، بهترین راه این است که آن را تست کنید. کار با بوکاشی را آغاز کنید. بزودی خواهید فهمید که سبوس فاسد شده است، زیرا زائدات غذایی در عوض تخمیر شروع به گندیدن می کنند. بوی گندیدگی و جلبک های سبز- آبی نشانه هایی هستند که شما را مطمئن می کنند دیگر از سبوس استفاده نکنید.