گذری و نظری بر بوکاشی
در فشارنده را پایین بگذارید تا محتویات را هوابند بگه دارید. در را بالا بگذارید و تمام! و آماده اید: بو نمی دهد!
در طی فرآیند تخمیر، مایعات تولید می شوند که می توانید از طریق شیر کمپوست ساز خارج نمایید. آن ها را به سنگینی رقیق نمایید( یک به بیست) و به عنوان کود گیاهان مصرف نمایید. این مایع پاک کننده طبیعی زهکش هم هست.
به خاطر روبرت، من همه پخت و پزهایم را در خانه انجام می دهم و او روزانه از بوکاشی استفاده می کند. از آنجا که کمپوست ساز هنوز پر نیست، مدتی باید انتظار بکشم. اما من در حال حرکت به سوی استفاده از کمپوست ساز برای گیاهان، باغ و بهره گیری از کود برای گیاهان خانگی هستم. آنها به محض بیدار شدن از خواب زمستانی در هفته های آینده به مقداری کود نیاز خواهند داشت، بنابراین زمان بندی عالی است!
چه فکر می کنید؟ آماده استفاده از کمپوست ساز در خانه هستید؟ آیا علاقمند هستید که خودتان یک کمپوست ساز تهیه کنید؟ تا این لحظه، من آماده هستم که به گرمی استفاده از بوکاشی را توصیه نمایم؛ زیرا استفاده از آن آسان است، بو نمی دهد، کاملا خوب به نظر می رسد. برای دسترسی آسان، شما می توانید آن را روی پیشخوان آشپزخانه قرار داده و یا نزدیک جایی که آشپزی می کنید بگذارید. من وقتی بیشتر از سطل استفاده کردم اطلاعات خود را به روز کرده و تجربیات خود را با شما قسمت می کنم.
من برای همیشه از آن ها که بوکاشی را برایم فرستادند تشکر کرده و اظهار می دارم که عکس ها، عقاید و کلمات از خودم است. از شما هم برای حمایت هایتان سپاسگزارم و امیدوارم که روزی برسد که بهتان "کمپوست سازی مبارک!" بگویم.